Διάφορα

Μηνύματα
20.123
Reaction score
14.501
«Ιστορική» νίκη τεχνητής νοημοσύνης στο τεστ του Τούρινγκ - June 2014

Η ιδέα του τεστ είχε προταθεί το 1950 σε ένα άρθρο-ορόσημο του Άλαν Τούρινγκ, διάσημου βρετανού μαθηματικού και πρωτοπόρου των υπολογιστών, ο οποίος προσπαθούσε να ορίσει την έννοια της σκεπτόμενης μηχανής.

Ο Τούρινγκ αποφάσισε να παρακάμψει τα φιλοσοφικά προβλήματα του ερωτήματος και πρότεινε την ιδέα ότι μια μηχανή μπορεί να θεωρηθεί ότι «σκέπτεται» αν μπορεί να συνομιλήσει με τους ανθρώπους και να τους ξεγελάσει για τη φύση της.

http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231325950


Turing Test success marks milestone in computing history

The Turing Test is based on 20th century mathematician and code-breaker Turing's 1950 famous question and answer game, ‘Can Machines Think?'. The experiment investigates whether people can detect if they are talking to machines or humans. The event is particularly poignant as it took place on the 60th anniversary of Turing's death, nearly six months after he was given a posthumous royal pardon.
http://www.reading.ac.uk/news-and-events/releases/PR583836.aspx



The Alan Turing Internet Scrapbook -----The Turing Test, 1950

http://www.turing.org.uk/scrapbook/test.html

COMPUTING MACHINERY AND INTELLIGENCE
BY A.M.TURING
http://www.abelard.org/turpap/turpap.php#the_imitation_game
 












indikos001

Games
Editor
Μηνύματα
4.046
Reaction score
4.015
Ένα διαμέρισμα που εκτείνεται σε δύο ορόφους του θρυλικού γυάλινου ουρανοξύστη One57 στο Μανχάταν πουλήθηκε αυτή την εβδομάδα για 100.471.452,77 δολάρια σε έναν άγνωστο αγοραστή, σπάζοντας το ρεκόρ της υψηλότερης τιμής που έχει ποτέ καταβληθεί στη Νέα Υόρκη για κατοικία. Είναι το πρώτο διαμέρισμα που ξεπέρασε το όριο των εκατό εκατομμυρίων. Τα κοινόχρηστα του διαμερίσματος είναι γύρω στα 21.950 δολάρια το μήνα.


http://www.lifo.gr/team/design/56775
 





xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.723
Reaction score
83.478
Με την κρίση δεν έχουμε να φάμε και να τα αποτελέσματα... :D


Το 77% των Ελλήνων ανδρών θα είναι υπέρβαροι μέχρι το 2030, προβλέπει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας

Η Ευρώπη θα αντιμετωπίσει μια κρίση παχυσαρκίας με τεράστιες διαστάσεις μέχρι το 2030, σύμφωνα με τις νέες προβλέψεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, με πολλές χώρες πιθανό να έχουν πολύ περισσότερο από το ήμισυ των ενηλίκων τους πάνω από το υγιές όριο βάρους. Για την Ελλάδα μάλιστα, ο Οργανισμός προβλέπει ότι το ποσοστό των παχύσαρκων Ελλήνων ανδρών θα έχει υπερδιπλασιαστεί από 20% έως 44% μεταξύ του 2010 και του 2030, και το ποσοστό των παχύσαρκων Ελληνίδων φαίνεται να διπλασιάζεται στο 40%.

Τα στοιχεία, τα οποία προβλέπουν 89% των Ιρλανδών ανδρών και 77% των Ελλήνων ανδρών να είναι υπέρβαροι μέχρι το 2030, παρουσιάζει «μια ανησυχητική εικόνα της αύξησης της παχυσαρκίας σε ολόκληρη την Ευρώπη», είπαν οι ερευνητές, με πολύ λίγες χώρες να παρουσιάζουν πτωτικές τάσεις.

«Αν και δεν υπάρχει μαγική συνταγή για την αντιμετώπιση της επιδημίας, οι κυβερνήσεις πρέπει να κάνουν περισσότερα για να περιορίσουν την ανθυγιεινή εμπορία τροφίμων και να καταστήσουν τα υγιεινά τρόφιμα πιο προσιτά», είπε η Δρ Laura Webber από το Φόρουμ Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία συνεργάστηκε με τον ΠΟΥ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να εκπονήσουν τη νέα μελέτη.

Είπε επίσης ότι τα ανεπαρκή δεδομένα από ορισμένες χώρες στην ευρωπαϊκή περιφέρεια του ΠΟΥ – η οποία αποτελείται από 53 έθνη – κατέστησε την επιτήρηση της παχυσαρκίας πιο δύσκολη, παρεμποδίζοντας τις προσπάθειες να γίνουν ακριβείς προβλέψεις.

Τα νέα στοιχεία δείχνουν ότι μέχρι το 2030, το ένα τρίτο των γυναικών στο Ηνωμένο Βασίλειο προβλέπεται να είναι παχύσαρκες, σε σύγκριση με 26% το 2010. Για τους Βρετανούς άνδρες, σχεδόν τα τρία τέταρτα θα είναι υπέρβαροι και το 36% είναι πιθανό να είναι παχύσαρκοι το 2030, σε σύγκριση με το 70% και 26% αντίστοιχα το 2010.


πηγή
 

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Μηνύματα
30.221
Reaction score
27.784
Αν γίνουν πιο φτηνά τα γκούντις, τα πιτόγυρα, οι σαβουροπίτσες και τα μακντόναλς θα λύσουμε το πρόβλημα.
Άλλωστε το νέο πνεύμα της εποχής είναι τα e-dellivery, e-paketo και e-foods που έγιναν χιλιάδες.
Λες και από δω και πέρα η διατροφή μας θα είναι αποκλειστικά από ντελιβεράδικα.
Βεβαίως υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία υγιεινών φαγητών στα ντελιβεράδικα.
Πιτόγυρα, πίτσες, σουβλάκια, χάμπουργκερ, ότι θέλεις.
Παραγγείλτε τώρα και κερδίστε.
 



Τελευταια Μηνυματα

Staff online

  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.588
Μηνύματα
2.866.523
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top