iWatch για κάθε γούστο!

loggeo

Projectors
Moderator
Μηνύματα
7.243
Reaction score
8.740
Το ρολόι είναι το μοναδικό κόσμημα που φοράει ένας άντρας. Δεν μπορεί να υποκατασταθεί από gadget-ιές. Η μόνη χρησιμότητα που θα μπορούσα να βρω είναι να το φοράω σε κανένα γυμναστήριο, όταν δεν έχω το κινητό μαζί μου.
 








Μηνύματα
11.602
Reaction score
1.456
Το ενδιαφέρον είναι τεράστιο,απ'οποια σκοπιά να το δεις κανείς!

Καλά μη με βγάλετε τώρα για το σκοπιά και χιλιαστή!:D
 




Μηνύματα
11.602
Reaction score
1.456
Ακόμη δεν τον είδαμε,Γιάννη τον βαφτίσαμε!

Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι.aka δείξε μου το link σου να σου πω ποιος είσαι!

Αλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε!:D
 

Μηνύματα
11.602
Reaction score
1.456
Η Apple εξέδωσε το SDK (Software Development Kit) για το Apple Watch της και αυτό μας αποκάλυψε πολλές πληροφορίες και μυστικά για το smartwatch που πολλοί περιμένουν!



Ξεκινάμε από την οθόνη, η οποία θα έχει 2 μεγέθη, 38 και 42 χιλιοστών, με ανάλυση 272 x 340 pixel και 312 x 390 pixel αντίστοιχα, ενώ η συσκευή θα υποστηρίζει τα εξής gestures:

  • Swipe up or down -- Scroll up/down
  • "Digital Crown" turn -- fast scroll up or down in current page
  • Swipe left or right -- Scroll between pages
  • Tap -- selection
  • Force Touch -- open context menu (up to 4 options, developer specified)
  • Edge swipe up -- Go to "Glance" view
  • Edge swipe left -- Goes back or up a page


Ξέρουμε, επίσης, ότι το font που θα χρησιμοποιεί το Apple Watch θα είναι το "San Francisco"και πως θα υπάρχουν οι "σύντομες" προβολές πληροφοριών και ειδοποιήσεων όταν ο χρήστης ρίχνει μια "ματιά" στο ρολόι, αλλά και οι "εκτεταμένες" αν το κοιτάξει για περισσότερη (δε γνωρίζουμε πόση). Τέλος, οι υπάρχουσες εφαρμογές που θα υποστηρίζει το Apple Watch θα κάνουν την επεξεργασία δεδομένων στο iPhone και όχι στο ρολόι, κάτι που θα εξοικονομεί μπαταρία.

Για μερικούς μήνες ακόμα θα βλέπουμε μόνο νέες πληροφορίες για το Apple Watch, μέχρι να κυκλοφορήσει επισήμως η συσκευή. Εν αναμονή...

http://www.digitallife.gr/sdk-apple-watch-82496
 





xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.632
Reaction score
83.118
Κυκλοφόρησαν αμέτρητα reviews από χθες. Τα σημεία που συμφωνούν είναι ότι πρόκειται για το καλύτερο smartwatch που κυκλοφορεί σήμερα. Η μπαταρία του είναι καλύτερη απ' ό,τι λεγόταν και βγάζει άνετα μία μέρα (χαιρόμαστε κιόλας... o_O ), τα apps που υπάρχουν, προς το παρόν, είναι ελάχιστα και απαράδεκτα για το επίπεδο της Apple.

Το αν αξίζει η αγορά του είναι σχετικό. Ένας που θέλει να πρωτοπορήσει θα ήταν λογικό να πάρει την φτηνή έκδοση. Το θέμα είναι ότι για το μέσο άνθρωπο το ρολόι είναι κάτι που παίρνεις μία φορά και το αλλάζεις σπάνια. Τώρα πρέπει να πειστεί ότι τα έξυπνα ρολόγια θέλουν αλλαγή κάθε δύο χρόνια το πολύ και χάνουν την αξία τους με ραγδαίο ρυθμό.



 

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.632
Reaction score
83.118
Apple-Watch-iPhone-main1133.jpg


Η Apple πούλησε την πρώτη μέρα κυκλοφορίας (προπαραγγελίες) περισσότερα Apple Watches (~1.000.000) απ' όσα Android Watches, όλων των εταιρειών, πουλήθηκαν μέσα στο 2014 (750.000)!

H προτίμηση του κοινού ήταν υπέρ του "φτηνού" μαύρου Apple Watch.

Capture.JPG
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.320
Μηνύματα
2.858.456
Members
37.894
Νεότερο μέλος
Nika
Top