ενισχυτής ήχου και εικόνας Pioneer VSX-921-K

Μηνύματα
83
Reaction score
1
πωλειται πλήρως ανακατασκευασμενος !!! αλλαγη ολες οι κεντρικες πλακετες τιμη 250 ευρω
τηλεφωνο εποικ 6974618766


Εκτός από την αναπαραγωγή ήχου surround HD 7.1 καναλιών και την ψηφιακή σύνδεση για iPod, iPhone ή iPad χωρίς σταθμό υποδοχής, προσφέρει εύχρηστο ραδιόφωνο Internet παγκόσμιας εμβέλειας (vTuner) και αναπαραγωγή υλικού συνεχούς ροής μέσω DLNA ή Apple Airplay κατά τη σύνδεση μέσω LAN (διατίθεται αντάπτορας ασύρματου δικτύου AS-WL300). Επιπλέον υποστηρίζει LPCM, WAV, FLAC και άλλες μορφές συμπίεσης χωρίς απώλειες.

Στις συμβατές (δωρεάν) εφαρμογές για smartphones/tablets περιλαμβάνεται η προηγμένη εφαρμογή τηλεχειριστηρίου iControlAV2, καθώς και η εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης Air Jam που βασίζεται στη χρήση Bluetooth.

Η εφαρμογή 2ης γενιάς iControlAV2 της Pioneer επιτρέπει τον έλεγχο όλων των σημαντικών λειτουργιών του δέκτη από το smartphone ή το tablet του χρήστη. Ο έλεγχος της αναπαραγωγής, η επιλογή εισόδου, η ρύθμιση των καταστάσεων ακρόασης και η αλλαγή της ισοστάθμισης και της τονικότητας του ήχου εκτελούνται από μία μόνο εφαρμογή. Η εφαρμογή iControlAV2 είναι διαθέσιμη για Android και iOS, ενώ προσφέρει ένα πρόσθετο, ειδικό περιβάλλον χειρισμού για iPad.
 

Attachments



Μηνύματα
4
Reaction score
0
φιλε μου 150ε μπορω...ο ανταπτορας για το ασυρματο περιλαμβανετε????ευχαριστω.....μου απαντας στο μειλ αν θες..
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.317
Μηνύματα
2.858.364
Members
37.894
Νεότερο μέλος
tassos249
Top