Klipsch Greek club

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Μηνύματα
6.920
Reaction score
7.992
Καλημέρα,
Κάποιες αρχικές πληροφορίες εδώ:

http://www.lydogbillede.dk/nyheter/ny-klipsch-reference-premiere-serie/

(αυτόματη μετάφραση)


νέα Αναφορά Πρεμιέρα σειρά αποτελείται από δέκα νέα μοντέλα τα οποία είχαν ένα πλήρες «makeover» τόσο εντός όσο και εκτός. Serien indeholder tre gulvmodeller (RP-280F, RP-260F og RP-250F), to stativmodeller (RP-160M og RP-150M), tre centerhøjttalere (RP-450C, RP- 440C og RP-250C), samt to surroundhøjttalere (RP-250S og RP-240S). Η σειρά περιλαμβάνει τρία μοντέλα δαπέδου (RP-280 ΣΤ, RP-260F και RP-250F), δύο μοντέλα rack (RP-160M και RP-150M), τρία κεντρικά ηχεία (RP-450C, RP 440C και RP-250C), και δύο ηχεία surround ( RP-250S και RP-240s).

Το πρώτο πράγμα που μας χτύπησε (εκτός από την ηχητική πίεση στο Klipsch περίπτερο!) Ήταν ότι τα μοντέλα RP είχαν μια πολύ πιο μοντέρνα εμφάνιση. . Οι καταψύκτες έχουν σχεδιαστεί με μια κλίση προς τα πίσω δύο βαθμών. . Οι οπές των βιδών φύγει, αντικαταστάθηκε από κρυφές μαγνήτες για μάσκα ύφασμα. Frontpladen er tykkere, og har skrå kanter. Η εμπρόσθια πλάκα είναι παχύτερο, και έχει λοξότμητες ακμές. Παρέχει τόσο αισθητική και ηχητική οφέλη από ένα καθαρότερο μπροστά, να εδραιωθούν καλύτερα οι μονάδες βάσης και περίθλαση του ήχου.

. Η σειρά βασίζεται σε ένα νέο 90 × 90 μοιρών ισοεφαπτομενική καμπύλη kompresionshorn με οδηγό τιτανίου. Hornet πήρε μια ελαστική επικάλυψη για τη μείωση της απήχηση στο ίδιο το κέρατο. Η μεσαία και μπάσα καλύπτονται από τις γνωστές CeraMetallic χάλκινες μονάδων, η οποία έχει νέα συστήματα μαγνήτη / κινητήρα. Το λιμάνι μπάσο έχει επίσης πήρε ένα κωνικό σχήμα κέρατο, το οποίο λέγεται για τη μείωση του θορύβου του ανέμου.

Mark Κάβα Sant ότι πολλοί θα εκπλαγείτε ενίσχυση δαχτυλίδια, Klipsch έχει επιτευχθεί με τη νέα σειρά.

.«Ο στόχος της Premiere αναφοράς ήταν να υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πιστών οπαδών Klipsch μας σε όλο τον κόσμο, και νομίζω ότι έχω συναντήσει», δήλωσε ο Mark με ένα αυτάρεσκο χαμόγελο.

δεν ήταν ανδρείκελα, αλλά τελείωσε μοντέλα παραγωγής, Μαρκ αποδείχθηκε πλήρως με το παιχνίδι στη νέα RP-280 ΣΤ, κληρονόμοι του RF-82 mkII. Η ποιότητα του ήχου ήταν βέβαια δύσκολο να εκτιμηθεί στα θορυβώδη εκθεσιακούς χώρους, αλλά η νέα Klipsch μπορεί να παίξει δυνατά και καθαρά, είναι χωρίς αμφιβολία! . Ο Mark άρχισε με Επίσης sprach Ζαρατούστρα (γνωστή από το "2001: A Space Odyssey") τόσο υψηλή ώστε τα woofer κυματίσει, αλλά χωρίς ίχνος παραμόρφωσης.. Και φυσικά, με ένα μικρό δέκτη surround ως οδηγός. Med en effektivitet på 98 dB (2,83V/1m) Με απόδοση 98 dB (2,83V / 1m) ηχεία είναι σε θέση να παραδώσει το εκκωφαντικό ήχο πίεσης με λίγα βατ. Σειρά RP έρχεται στις σκανδιναβικές γεωγραφικά πλάτη σύντομα, εντός του πρώτου τριμήνου του 2015.

Atmos høyttalereAtmos høyttalere


Μοιάζει RF-280 ΣΤ, αλλά έχει ένα κάπως βαθύτερο υπουργικό συμβούλιο. På toppen finder man en godbid for hjemmebioentusiaster: . Στην κορυφή θα βρείτε μια θεραπεία για hjemmebioentusiaster: Μια ολοκληρωμένη Dolby Atmos Υψόμετρο ύψος κανάλι που παίζει επάνω προς το ταβάνι, έτσι højdeinformtionen αντανακλάται προς τον ακροατή. Αυτό είναι το κορυφαίο μοντέλο της αναφοράς Premiere Series και θα κοστίσει περίπου 23.000 κορώνες. Η εκτόξευση έχει προγραμματιστεί για το δεύτερο τρίμηνο του 2015. Εκτός από τα ηχεία δαπέδου είναι επίσης ένα ειδικό ηχείο σε ύψος Atmos να τοποθετηθεί στην κορυφή των υπαρχόντων ηχείων.

Εκτός από την παραδοσιακή παθητική ομιλητές στο Premiere αναφοράς Σειρά Klipsch εισήγαγε μια σειρά ασύρματων ηχείων στην CES. Χρησιμοποιούν την ασύρματη τεχνολογία Wisa, την οποία έχουμε καλή εμπειρία με την Bang & Olufsen ομιλητές, που ξεκίνησε το περασμένο έτος. Όπως και η B & O έχει Klipsch βοήθησε να αναπτύξει το πρότυπο ασύρματης επικοινωνίας από την αρχή, και τώρα προσφέρει ένα ασύρματο σύστημα ηχείων 5.1 με ικανότητα υψηλής ανάλυσης ήχου surround.

Wisa σειρά αποτελείται από συμπαγές δάπεδο (RP-440WF), κέντρο (RP-440WC) και πίσω ηχεία (RP-140WM) και ένα subwoofer (RP-110WSW), τα οποία είναι ασύρματα.

Ο στόχος της σειράς Wisa έχει να προσφέρει μια φιλική προς το χρήστη λύση για όσους θέλουν να αποφύγουν περιττές κουτιά και τα καλώδια. Δεδομένου ότι όλοι οι ομιλητές έρχονται με ενσωματωμένο ενισχυτή, δεν περιβάλλουν δέκτη και καλώδια ηχείων. Klipsch προσφέρει δηλαδή το συμπαγής κύρια μονάδα RP-HUB1, όπως βίντεο και ήχου πηγές είναι συνδεδεμένες. Διαθέτει 4 εισόδους HDMI για στ. Ex Blu-ray player και κονσόλα παιχνιδιών και ήχου της τηλεόρασης μέσω του ARC (Audio Return Channel). Υπάρχει δέκτης Bluetooth με aptX κωδικοποιητή. Το σύστημα μπορεί να επεκταθεί από το στερεοφωνικό και έως 7,2 κανάλια.
 
Last edited:

Μηνύματα
5.280
Reaction score
6.428
Φαινεται πολυ προσεγμενη σειρα , ακομη και στην κατασκευη της καμπινας, επισης εχει δωθει προσοχη και στα κεντρικα της που εχει αντικαταστησει καποια με 3δρομα βασισμενα στο rc64.
 

Μηνύματα
504
Reaction score
228
Κατά τη γνώμη σας ένα ζευγάρι από τη Reference IΙ (π.χ το RB-81 II) ή την Premiere (δε θεωρώ ότι θα έχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις) οδηγούμενα από τον Yamaha Aventage 2030 ή 3030 θα απέδιδε καλά και στο δικάναλο πρόγραμμα ή θα προκύψει το άκουσμα "σκληρό" ή "προβολικό"? (δε ρωτάω για την απόδοσή του στις ταινίες, θεωρώντας σίγουρο ότι σε συνδυασμό με το αντίστοιχο κεντρικό το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό, μιας και τα Klipsch φημίζονται γι' αυτό).
Και αν όντως προκύψει κάτι τέτοιο, η ισοστάθμιση του Yamaha δε θα μπρορέσει να βελτιώσει τα πράγματα?

Καταλαβαίνω ότι η ερώτηση έχει πολλούς παραμέτρους (το προσωπικό μου γούστο, το χώρο, το είδος της μουσικής κτλ) απλά θα ήθελα να διαβάσω τις γνώμες σας.
 

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Μηνύματα
6.920
Reaction score
7.992
Καλό απόγευμα,

Λόγω του ότι υπάρχει στο σύστημά μου (εκτός των klipsch) και avτης Yamaha (τον χρησιμοποιώ βέβαια σαν προ ενισχυτή για το homecinemaμόνο), μπορώ να σε βοηθήσω αρκετά.

Γενικά τα προϊόντα της klipsch έχουν την φήμη ότι ακούγονται σκληρά ή προβολικά κλπ, όμως μόνο αυτό δεν συμβαίνει. Λόγω του ότι διαθέτουν ένεκα κόρνας μεγάλη διαφάνεια, δεν κρύβουν τίποτα, με αποτέλεσμα αν υπάρχει πρόβλημα με τα συνωδά (μηχανήματα, καλώδια κλπ) να παρουσιάζονται τα παραπάνω παράπονα.

Ως αναφορά με τον Yamaha, λόγω του ότι κατά την γνώμη μου, ο ήχος του είναι αρκετά προσεγμένος στο κομμάτι της μουσικής και με σχετικά μαλακές χροιές, αντίθετα με άλλους ανταγωνιστές που προσπαθώντας να εντυπωσιάσουν τονίζουν τα άκρα , δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Από τις ρυθμίσεις, θα πρέπει ειδικά σε περίπτωση δικάναλης ακρόασης αλλά πολλές φορές και πεντακάναλα να ενεργοποιήσεις την εντολή “puredirect”. Δεν θα σου λείψει τίποτα από όλο το ακουστικό φάσμα. Σχετικά δε με τα μπάσα, σε πληροφορώ ότι ακούγονται πολύ καλύτερα από κάποια subτης χαμηλής κατηγορίας (μέχρι 750- 800 ευρώ που κατά καιρούς έχω δοκιμάσει).

Σχετικά με την υπόλοιπες ρυθμίσεις (μπάσα πρίμα extrabass κλπ), τα πάντα φλατ και απενεργοποιημένα.

Στην εντολή eqμπορείς να θέσεις τις ρυθμίσεις: flatή through(απενεργοποίηση). Όποια κάθεται καλύτερα στο αυτί σου.

Ότι άλλο θελήσεις στην διάθεσή σου.
 

Μηνύματα
504
Reaction score
228
Ιάκωβε σ´ ευχαριστώ για την απάντηση:thumbsup:

Γνωρίσει κανείς κανένα μαγαζί που να μπορώ ν´ακούσω στημενο ενα ζευγάρι klipsch?
 


Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Μηνύματα
6.920
Reaction score
7.992
Σαν πιο ειδικά και με μεγαλύτερη ποικιλία στο θέμα Klipschείναι πράγματι τα παιδιά της audishow στον Πειραιά. Εκεί θα μπορέσεις να κάνεις άμεση αντιπαραβολή με ηχεία αρκετών ανταγωνιστών. Επίσης αυτές τις ημέρες έχουν παραλάβει ή παραλαμβάνουν και τις νέες σειρές. Την ερχόμενη Δευτέρα θα περάσω και εγώ από εκεί!
 

Μηνύματα
5.775
Reaction score
1.186
Κατά τη γνώμη σας ένα ζευγάρι από τη Reference IΙ (π.χ το RB-81 II) ή την Premiere (δε θεωρώ ότι θα έχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις) οδηγούμενα από τον Yamaha Aventage 2030 ή 3030 θα απέδιδε καλά και στο δικάναλο πρόγραμμα ή θα προκύψει το άκουσμα "σκληρό" ή "προβολικό"? (δε ρωτάω για την απόδοσή του στις ταινίες, θεωρώντας σίγουρο ότι σε συνδυασμό με το αντίστοιχο κεντρικό το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό, μιας και τα Klipsch φημίζονται γι' αυτό).
Το γεγονός ότι τα klipsch έχουν κόρνες κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι θα ακούγονται σκληρά, τσιριχτά, προβολικά. Αυτό μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι τουλάχιστον στην σειρά Ref II δεν συνέβαινε. Τουναντίον, τα πρίμα τους είναι γλυκά, και εξαιρετικά αποκαλυπτικά. Εχω ακούσει όλα τα ηχεία της σειράς Ref II με πληθώρα ενισχυτών. Από φτηνούς Denon και Yamaha AV, μεσαίας κατηγορίας δικάναλους, έως φυσικά και Accuphase. Σε καμμία περίπτωση δεν διαπίστωσα σκληράδα παρά μόνον όταν ο «κανίβαλος» ιδιοκτήτης έβαλε τον μικρό AV Denon (δεν θυμάμαι μοντέλο) σχεδόν στο τέρμα οδηγώντας τα RF-82. Φυσικά αυτό θα συνέβαινε με οποιοδήποτε ηχείο γιατί ο ενισχυτής ψαλίδισε.

Επίσης το γεγονός ότι οι AV ενισχυτές δεν κάνουν για μουσική είναι σε γενικές γραμμές σωστό αλλά αυτό δεν αφορά την σειρά Aventage της Yamaha και ειδικά τους 2030 και 3030. Η σειρά αυτή έχει εξαιρετικές μουσικές επιδόσεις! Όχι μόνο δεν έχει καμμία σχέση με άλλους AV, αλλά κάνει και πολλούς δικάναναλους στερεοφωνικούς ενισχυτές να ζηλεύουν!

Συνεπώς χωρίς να έχω ακούσει τον συνδυασμό πιστεύω ότι δεν θα έχει θέμα στην απόδοση της μουσικής, αλλά μάλλον θα πρέπει να πετυχαίνει και πολύ αξιόλογο αποτέλεσμα.
 

Μηνύματα
504
Reaction score
228
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και τη βοήθεια.
Θα κοιτάξω να επισκεφτώ και κανένα από τα μαγαζιά που έχουν klipsch να τα δω και απο κοντά και να προχωρήσω.
Τώρα ref-II ή τη νέα σειρά θα εξαρτηθεί και από το τί θα βρω διαθεσιμο.
Δεν πιστεύω ότι θα έχουν πολλές διαφορες.
 

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Μηνύματα
6.920
Reaction score
7.992
Συμφωνώ απόλυτα με τα αναφερόμενα από τον αγαπητό Komhst.

Επίσης να κάνω μια πρόταση?
Δεν γνωρίζω πόσο στοιχίζουν οι σειρές αυτές της Yamaha αλλά, αν πρωτεύων λόγος είναι η ακρόαση μουσικής (μάλλον έτσι θα είναι για τους περισσότερους μας - το home theater έρχεται και παρέρχεται που λένε), μια καλή ιδέα είναι η επένδυση σε έναν όσο το δυνατόν χαμηλότερου κόστους av (αρκεί να διαθέτει οπωσδήποτε έξοδο προ ενίσχυσης για τα δύο κύρια κανάλια, εκτός του sub) και να επενδύσεις την διαφορά σε έναν αμιγώς δικάναλο μηχάνημα. Έτσι θα έχεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου: και σωστή στερεοφωνία και όταν χρειαστεί να δεις καμιά ταινιούλα, αναβαθμισμένο home cinema!
 

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Μηνύματα
6.920
Reaction score
7.992
Σχετικά με τις νέες σειρές, η premiere αν κρίνω από τα αναφερόμενα εταιρείας που ειδικεύεται στην klipsch, πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον κατά 20% αναβαθμισμένη ποιότητα ήχου, από την πραγματικά φοβερή σειρά ΙΙ (από το 62ΙΙ όμως και άνω).

Την Δευτέρα θα έχω και προσωπική άποψη!
 
Last edited:

Μηνύματα
504
Reaction score
228
Σχετικά με τις νέες σειρές, η premiere αν κρίνω από τα αναφερόμενα εταιρείας που ειδικεύεται στην klipsch, πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον κατά 20% αναβαθμισμένη ποιότητα ήχου, από την πραγματικά φοβερή σειρά ΙΙ (από το 62ΙΙ όμως και άνω).

Την Δευτέρα θα έχω και προσωπική άποψη!
Περιμένουμε εναγωνίως να μας πεις νέα για τη νεά σειρά.
Να δούμε αν αξίζει να κατεβούμε και εμείς Αθήνα να την ακούσουμε (....τη νέα σειρά!).
 

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Μηνύματα
6.920
Reaction score
7.992
Καλό βράδυ,

Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα σήμερα, διότι δεν παρέλαβε η εταιρεία τελικά τα νέα μοντέλα!

Έχω αφήσει όμως τηλέφωνο και πιστεύω αύριο – μεθαύριο θα έχω ακρόαση.

Πάντως το καλό με την klipsch είναι ότι τα προϊόντα της εύκολα αναβαθμίζονται με σχετικά μικρό κόστος. Έτσι και η απερχόμενη σειρά refΙΙ θεωρείται κατ εμέ κορυφή, διότι την ποιότητα της σε όλο το φάσμα του ήχου σε σχέση, τιμής προς απόδοση, δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να την πετύχει άλλη εταιρεία.

Όχι ότι είχα πρόβλημα με τα ref 62 II άλλα ύστερα από μικρή επιβάρυνση για κάποια ανταλλακτικά και την βοήθεια πιο ειδικών στο siteμας, το ηχείο απογειώθηκε!

Παρ όλα αυτά λόγω του ότι για τον χώρο ακρόασης μου θεωρείται αρκετά μεγάλο, είπα να τα μετακομίσω στο σαλόνι (σαν βοηθητικό χώρο ακρόασης) και αν φυσικά με καλύψει ηχητικά η νέα σειρά, να προβώ σε αγορά κάποιου νέου μοντέλου της, λίγο μικρότερου.
 
Last edited:

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Μηνύματα
6.920
Reaction score
7.992
Καλημέρα,

Θα ήθελα την γνώμη σας, σχετικά με την πρόταση που ετέθη από την εταιρεία που προμηθεύτηκα τα ενισχυτικά:

Λόγω του ότι είναι αντιπρόσωποι και της εταιρείας ηχείων Chario, μου προτείνουν σαν πιο ταιριαστό ηχείο για τα μηχανήματα μου (advance x pro @ a 160) και τον χώρο μου, το μοντέλο:

http://gr.charioworld.com/delphinus.html

Κατασκευή, άψογη (άλλη κατηγορία), τιμή – και αυτή άλλη κατηγορία, από 1600 ευρώ έως 1950 ευρώ με τις βάσεις, η οποία όμως λόγω προσφοράς πέφτει κατά 50 περίπου % όποτε γίνονται πλέον ανταγωνιστικά.

Πρόσφατα έγινε ακρόαση (όχι στον χώρο του αντιπροσώπου) με έναν υποδεέστερο βέβαια των ηχητικών μου, atoll 2x80, η οποία όμως μου άφησε ανάμικτες εντυπώσεις:

Πρώτα από όλα – ο χώρος ήταν βέβαια ακατάλληλος για το μοντέλο δηλ. μεγάλος – έτσι με το δικό μου δοκιμαστικό cd, μου φάνηκε ο ήχος τους επίπεδος και χωρίς νεύρο, τουλάχιστον στα μπάσα.

Στο υπόλοιπο φάσμα πάλι, δεν έκανε αυτό το κλικ που λένε ώστε να με εντυπωσιάσει και να ‘’ ενδώσω’’, έτσι έφυγα με αρνητικές εντυπώσεις τελικά.

Έχει κάποιος γνώμη για αυτά τα ηχεία ή την εταιρεία γενικά ??

argi ???
 
Last edited:

argi

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
30.024
Reaction score
6.876
εχει αλλαξει (αν θυμαμαι καλα) 3 φορες χερια
οχι οτι λεει πολλα αυτο, αλλα δεν πουλαει σαν ζεστο ψωμι
 

Μηνύματα
543
Reaction score
379
Πες τους να σου βάλουν να ακούσεις το vandersteen model 1
Ειναι δαπέδου αλλά εχει πολύ ωραίο ήχο.
Άκουσε το μόνο και μόνο για την εμπειρία.
 

Μηνύματα
5.775
Reaction score
1.186
Λόγω του ότι είναι αντιπρόσωποι και της εταιρείας ηχείων Chario, μου προτείνουν σαν πιο ταιριαστό ηχείο για τα μηχανήματα μου (advance x pro @ a 160) και τον χώρο μου, το μοντέλο:
Δεν ξέρω τι λένε τα ενισχυτικά σου και αν ταιριάζουν με τα Chario, πάντως από εφάνιση σκίζουν. Ισως είναι το πιο όμορφο σετ προ και τελικού σήμερα.

Πόσα τετραγωνικά είπαμε είναι η χώρος σου;

slide2.jpg
 

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Μηνύματα
6.920
Reaction score
7.992
Σχετικά με το ήχο τους είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος!

Βέβαια η γνώμη μου ίσως δεν είναι και αντιπροσωπευτική, διότι τις μόνες συγκρίσεις που μπόρεσα να κάνω προσωπικά, είναι με τα προηγούμενα ενισχυτικά μου τα οποία είναι:

Ο 840a , o 740a της Cambridge Audio,

O 2030 av της Yamaha

Και ο 767avεπίσης της Yamaha.

Επίσης, οποιοδήποτε ηχείο έχω συνδέσει, ακόμη και χαμηλού κόστους, υπάρχει πάρα πολύ καλή ανάλυση και δυναμικά, όπως πχ mission volarev 61 κλπ.

Ο δε εισαγωγέας (H.E.C.) παρουσιάζει τις δοκιμές του (ηχεία κλπ) με αυτά τα ενισχυτικά.


Ο χώρος που έχω εγκαταστήσει το σύστημα, δεν είναι πάνω από 16 τμ.

Τα παραπάνω ηχεία (vandersteen), μόνο οπτικά τα γνωρίζω!
 

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Μηνύματα
6.920
Reaction score
7.992
Πριν καμιά εβδομάδα όπως έχω αναφέρει παραπάνω προσπάθησα να αναβαθμίσω το ηχεία με επέμβαση στο crossover καθώς και στην εσωτερική καλωδίωση.

Πάντα είμαι επιφυλακτικός σε κάποια αλλαγή – βελτίωση διότι αρκετές φορές το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο.

Ευτυχώς στην παρούσα περίπτωση, όλα πήγαν πολύ καλά και το αποτέλεσμα μπορώ ν α πω ότι είναι μακράν πιο ανεβασμένο από αυτό που περίμενα! Βέβαια όπως μου ανέφερε και ο υπεύθυνος για την εγχείριση (δεν γνωρίζω αν θέλει να αναφέρω το όνομά του) το αποτέλεσμα δεν θα φανεί άμεσα, αλλά θα χρειασθεί κάποιος χρόνος στρωσίματος!

Έτσι ακριβώς έγινε. Κάθε ημέρα που περνά υπάρχει κάποια βελτίωση, δυναμικά, διαφάνεια, λεπτομέρεια, ανάλυση… όλα προς τα επάνω! Να δούμε που θα φθάσουν.

Πολύ αμφιβάλλω τελικά αν θα μπορέσει η νέα σειρά να φτάσει αυτήν την ποιότητα που έχουν τα rf 62 II μου αυτή την στιγμή.

Σε αναμονή λοιπόν.
 

argi

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
30.024
Reaction score
6.876
πες τα ολα Ιακωβε (και που εισαι ακομα) ;) , το ηχειο σου το τελικιασες (αναβαθμιστικα)
μια και εξω.
Ηδη πρεπει να ακους αλλα πραματα,......σε 3 βδομαδες να δεις.........
 


Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.317
Μηνύματα
2.858.304
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top