Γινε και εσυ Ραδιοφωνικος Παραγωγος








cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
Ludovico Einaudi - Fly from O.S.T. " Intouchables" (2012)


Με μια αρκετά μεγαλη δισκογραφία εδω Ο Einaudi συνεισφέρει με 4 καταπληκτικά κοματια στο σάουντρακ της επισης πολυ καλής γαλλικής ταινίας του 2012. Βάλτε κανα ποτήρι καλο λευκό, ανάψτε κανα τσιγάρο και απολαύστε.
 

cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
The Blue Things - The Orange Rooftop Of Your Mind 7" single (1966) RCA Victor Records


Οι τεράστιοι Blue Things του Val Stocklein, που υπό προϋποθέσεις, θα μπορούσαν να γίνουν οι Beatles στην θέση των Beatles, ειχαν τεράστια δυναμική αλλα με ενα διςκο, και μια χούφτα σινγκλακια, έστω κι αν ολα ηταν εκπληκτικά για την εποχή, συν το γεγονός οτι ηταν απο το συντηρητικό Hays του Kansas, έβαλαν φρένο στην καριέρα τους. ξέρετε χωρις Εβραίο manager δεν μπορούσαν να γίνουν και πολλα πραγματα....οι συγκυρίες παιζουν σημαντικο ρόλο. Δεν ηταν και λιγο πραγμα βεβαια να παίζεις τέτοια πραγματα το 1965-1966 στο Kansas....διέλυσαν το 1967, ο Val έβγαλε ενα αριστουργηματικο album 1 χρόνο αργοτερα και 2 επισης φοβερά σινγκλακια και πέρασαν κι αυτοί στην ιστορία σαν ενα απο τα πιο ταλαντούχα 60'ς σύνολα που δεν αναγνωρίστηκαν όσο επρεπε.
 

cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
Hexvessel - Invocation Summoning from LP "Dawnbearer" (2011) Svart Records

https://m.youtube.com/watch?list=PLERg6Ewv6bGTYauDeXUwtpapcQSIzFEdD&v=G9c6on7x_us

Πάμε λιγο στην μεγαλη αγαπημένη Svart Records απο την Φινλανδία, με τους εκπληκτικούς Φινλανδούς Hexvessel. Εδω έχουμε μια μαγευτική σύγχρονη φολκ κατευθείαν απο τα παγωμένο βορρά, κι ενα ανελέητο κυνήγι ξωτικών, μαγισσών, δράκων, δαιμονίων, τραγικών ιστοριών γεμάτες με αίμα και πόνο, θρύλους, μαγεμένα πλάσματα κατευθείαν μεςα Απο τα σκοτεινά και κρύα δάση του Tampere. Ένας μεγάλος πρώτος δίσκος απο ενα τεράστιο group με μια τέτοια προσήλωση στην μουσικη που κυριολεκτικά σε αφηνει άφωνο και σε παραπέμπει σε τελετουργία. Τρέχτε να σωθείτε. Θα επανέλθω εκτεταμένα με δαύτους.
 
Last edited:

cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
Mikael Ramel - Artificiell Prana from LP "Till Dej" (1972) Sonet Records


Πάμε και λιγο πιο πέρα Σουηδία με τον Mikael Ramel, τροπο Τίνα τον Zappa της Σουηδιας, εκλεκτιςμος καργα, στίχοι αιχμηροι, χαβαλές, σαρκασμός, υψηλή τραγουδοποιία και λιγο φεύγα απο δω κι απο εκει, σκέτη απόλαυση δηλαδή με λίγα λογια.
 






Μηνύματα
290
Reaction score
368
Mona Lisa - De toute ma haine
(μισώ τη γαλλική γλώσσα, δε μου αρέσει ηχητικά, όπως ακούγεται, αλλά μου αρέσει η μουσική)
 





Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.607
Μηνύματα
2.867.692
Members
37.937
Νεότερο μέλος
Hdch
Top