Διάφορα

Μηνύματα
5.280
Reaction score
6.428
Δείτε το βίντεο. Οπωσδήποτε!

Janna Reeves

video


νταξυ για γυναικα , ο αγαπημενος μου αν και εχει πεσει σε αποδοση , αληθεια εχεις σκοπευσει με τα δυο ματια ανοιχτα?:sneaky:

και ενας ακομη..
 

Nelsy

Ιεράπετρα
Μηνύματα
5.204
Reaction score
2.874
Το τρικ που πρέπει να ξέρει κάθε λάτρης ενός καλού ουίσκι...




.....Όσοι είναι λάτρεις του καλού ουίσκι, δεν βάζουν ποτέ πάγο στο ποτήρι τους για να μην αλλοιώσουν τη γεύση του. Τα Σκωτσέζικα malt και τα αμερικανικά bourbon, απαγορεύεται να σερβιριστούν με πάγο. Συνήθως νερώνονται μόνο τα ουίσκι χαμηλής απόσταξης και ποιότητας. Όταν το ποτό νερώνεται εκτός από τη γεύση του χάνει και τα αρώματά του. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα ήθελαν οι πότες να είναι το ποτό τους δροσερό, αλλά μέχρι πρότινος ήταν κάτι που δεν μπορούσε να γίνει, εκτός αν πάγωναν το μπουκάλι πράγμα που απαγορεύεται για ένα καλό ουίσκι.

Πρόσφατα έκαναν την εμφάνισή τους στην αμερικανική αγορά τα «Whisky stones», πέτρες ειδικά επεξεργασμένες τις οποίες βάζετε στην κατάψυξη και τις παγώνετε αντί για παγάκια. Οι συγκεκριμένες πέτρες λαξεύονται στο πιο παλιό εργαστήρι σαπουνοχώματος στο Vermont των Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι σαπουνόλιθος από μη πορώδες υλικό και είναι άοσμες και άγευστες. Δεν αλλοιώνουν τη γεύση του ποτού και διατηρούν τη θερμοκρασία τους περισσότερο απ' ότι ο πάγος. Τα πέτρινα αυτά παγάκια είναι χειροποίητα και όπως αντιλαμβάνεστε δεν είναι καθόλου οικονομικά. Πωλούνται ανά εννιά κομμάτια μέσα σε πουγκί από μουσελίνα, με το οποίο μπαίνουν στην κατάψυξη.

Φυσικά υπάρχουν κι άλλα είδη από τεχνητά παγάκια όπως από χάλυβα και από φυσικά βοτσαλάκια. Δεν εγγυάται κανείς ότι τα συγκεκριμένα υλικά δεν αλλοιώνουν τη γεύση. Σε μπαρ που σερβίρουν σπάνια και ακριβά ουίσκι είναι πιθανό να βρείτε τα whisky stones, αλλά μη δοκιμάσετε να τα πάρετε μετά που θα τελειώσει το ποτό σας. Αυτά μένουν στο κατάστημα όπου πλένονται και ξαναχρησιμοποιούνται. Κοστίζουν από πέντε ευρώ το ένα και πάνω.

Πρόκειται για μια πανέξυπνη ευρεσιτεχνία που έρχεται να λύσει ένα χρόνιο πρόβλημα με τα αποστάγματα ουίσκι που προβλημάτιζε τόσο τους πότες όσο και τους ιδιοκτήτες των καλών μπαρ.


http://www.newmoney.gr/diethni/item...epei-na-kserei-kathe-latris-enos-kalou-ouiski
 










rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.155
Reaction score
93.265
ΗΠΑ: Χάκερ έκλεψαν τα προσωπικά δεδομένα 4 εκατ. δημοσίων υπαλλήλων
Υποψίες ότι η κυβερνοεπίθεση προέρχεται από την Κίνα


Υπόθεση μαζικής κυβερνοεπίθεσης, κατά την οποία χάκερ απέκτησαν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα περίπου 4 εκατομμυρίων πρώην και νυν υπαλλήλων της κυβέρνησης των ΗΠΑ διερευνά η Ουάσιγκτον, όπως ανέφερε χθες Αμερικανός αξιωματούχος.

Σύμφωνα με τον ίδιο μάλιστα οι έρευνες για την κυβερνοεπίθεση εστιάζονται σε ξένη επέμβαση ή κυβέρνηση.

Ο αξιωματούχος δεν θέλησε να επιβεβαιώσει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η πιθανότερη πηγή των παραβιάσεων είναι η Κίνα.

Επικαλούμενη πληροφορίες από μη κατονομαζόμενους αξιωματούχους η Washington Post ανέφερε σε δημοσίευμά της πως η επίθεση εντοπίσθηκε τον Απρίλιο 2015 από το Γραφείο Διαχείρισης Προσωπικού (OPM) και εκδηλώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο από Κινέζους χάκερς. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας πρόκειται για τη δεύτερη κυβερνοεπίθεση κατά της αμερικανικής υπηρεσίας προερχόμενη από την Κίνα.

Το FBI ανακοίνωσε ότι διεξάγει έρευνα και ότι «λαμβάνει σοβαρά υπ΄όψιν όλες τις δυνάμεις επιθέσεις κατά των συστημάτων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα».
http://www.naftemporiki.gr/story/96...-prosopika-dedomena-4-ekat-dimosion-upallilon
 



abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
77.406
Reaction score
94.001
Η BOE δεν παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πιθανή εμπορευματοποίηση του προϊόντος αυτού.
Γι αυτό το έβαλα εδώ κάτω. :)
 


xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.630
Reaction score
83.116
Σύντομα οι κούκλες του σεξ θα μπορούν να... μιλούν με τους ιδιοκτήτες τους



Ο McMullen έχει ήδη κυκλοφορήσει μία σειρά από κούκλες στο εμπόριο, με την ονομασία RealDolls, οι οποίες είναι εξαιρετικά αληθοφανείς

Η συνομιλία είναι απαραίτητο κομμάτι της σεξουαλικής πράξης και μπορεί να κάνει πολύ πιο έντονη μία ερωτική εμπειρία.
Έχοντας αυτό κατά νου, ο εφευρέτης Matt McMullen αποφάσισε να κατασκευάσει μία κούκλα του σεξ η οποία, μέσω της τεχνητής νοημοσύνης, θα μπορεί ακόμα και να συνομιλεί με τον ιδιοκτήτη της, πριν ή κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Ο McMullen έχει ήδη κυκλοφορήσει μία σειρά από κούκλες στο εμπόριο, με την ονομασία RealDolls, οι οποίες είναι εξαιρετικά αληθοφανείς. Προς το παρόν, πρόκειται για απλές κούκλες από σιλικόνη, που κοστίζουν από 5.000-10.000 δολάρια. Σύντομα όμως, όπως ισχυρίζεται, θα διαθέτουν ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης το οποίο θα αναλύει τις «πονηρές φράσεις» που τους λέει ο ιδιοκτήτης τους και θα απαντούν ανάλογα.

-------------------------------------------------------------------------

Όλα τα λεφτά το σχόλιο: :lolsign:

Capture.JPG
 

Manos58

εγχειρισμένη
Μηνύματα
17.160
Reaction score
12.839
.......
θα διαθέτουν ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης το οποίο θα αναλύει τις «πονηρές φράσεις» που τους λέει ο ιδιοκτήτης τους και θα απαντούν ανάλογα.
-Τσάκα την τσαπού μανάρι μου.....
-Θέλετε το σκαλιστήρι του κήπου ?

:lolsign:
 


Μηνύματα
20.074
Reaction score
14.378
Τα εικοσι ισχυροτερα διαβατηρια στον κοσμο (αυτή την περιοδο).


The 20 most powerful passports in the World

Δημοσιευση από τις 15 του Ιουνη, 2015.

Η καταταξη των Διαβατηριων εγινε με βαση / αναμεσα σε αλλα / το κοστος τους, τις ωρες εργασιας που απαιτηθηκαν για ν αποχτηθεί και τον αριθμο των χωρων στις οποιες παρεχει εισοδο διχως θεωρηση.
 


Τελευταια Μηνυματα

Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.317
Μηνύματα
2.858.333
Members
37.894
Νεότερο μέλος
tassos249
Top