Γινε και εσυ Ραδιοφωνικος Παραγωγος



cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
Doves - Firesuite / Break Me Gently from LP "Lost Souls" (2000) Heavenly Records


Με το καλημέρα της νεας δεκαετιας ειχε αρχισει να βγαινει μια νεα γενια νεων συγκροτηματων στο νησι φρεσκάροντας λιγο τον ηχο τους, μιας και η προηγουμενη δεκαετια δε ηταν και η καλυτερη για το νησι. Ένα απ'αυτα και οι Doves με τον καταπληκτικο πρωτο δισκο τους. Ακολουθησαν κι αλλα καλα albums αλλα δυστυχως η πορεια ηταν φθινουσα μιας και το νησι φημίζεται για τον τροπο που διαχειρίζεται την επιτυχια και την δοξα, είναι μαστορες στο να καβαλανε καλαμι, οποτε η πορεια ηταν πτωτικη σε ποιοτητα, όπως και για πολλα ακομα υποσχόμενα νεα groups, αν και εχουν διατηρησει ένα καλο επιπεδο σε όλα τους τα albums, alloi to g@mhs@n τελειως, βλεπε Coldplay.
 





Μηνύματα
640
Reaction score
1.152
Καθαρά ψυχεδελικό κομμάτι των Jason Crest. Έμαθα το Black Mass επειδή με αυτό ξεκινούσε η συλλογή The 49 Minute Technicolor Dream , LP που είχα αγοράσει το 1985 η 1986 από τον Κοντογούρη.

Από τα πρώτα τραγούδια (1968) με μιξαρισμένο κομμάτι παιγμένο αντίστροφα στο υπόβαθρο!
Από τότε μου είχε κάτσει κάπως, αυτό και οι H.P. Lovecraft :D

 

cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
Ash Ra Tempel - Day Dream from LP "Starring Rossi" (1973) Kosmiche Music


Πέμπτο album για τους Ash Ra Tempel, προσωπικό όχημα του Manuel Gottsching, και αφηνει πίσω του τα δραματικα και αγωνιώδη ψυχεδελικά ατμοσφαιρικά jams για ενα πιο ηλιόλουστο και ανοιχτό ήχο γεμάτο κοσμικούς ψιθύρους δια στόματος Rossi Mueller. Διαστημική ποπ απο χίπηδες κοσμοναύτες. Αριστούργημα.
 


cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
Shiva Burlesque - Two Suns from LP "Shiva Burlesque" (1987) Nate Starkman & Son Records


Τεράστιο group, τεράστιος δίσκος, εκλεκτιςμος και τεχνη μεχρι εκει που δεν παίρνει, μαλλον ζωγραφίζουν παρά παιζουν μουσικη, πραγματικοί καλλιτεχνες, κρίμα που επιβίωσαν μονο για 2 αριστουργηματικά albums. :headbang:Τον Grant Lee Philips τον ξαναείδαμε με τους Grant Lee Buffalo, τον James Brenner με τους επισης εκπληκτικούς Scenic και με ενα προσωπικό φοβερό album, τον Jeffrey Clark με ενα επισης καταπληκτικό προσωπικό album στην Indep Projects καμία δεκαριά χρονια αργοτερα και τελος τον Paul Kimble ενα εφήμερο group, τους Venus In Furs, που στήθηκε μονο για να γράψει και να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της ταινίας "The Velvet Goldmine".
 



cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
Porcupine Tree - Don't Hate Me from LP "Stupid Dream" (1999) KScope Records


Porcupine Tree - Pure Narcotic from LP "Stupid Dream" (1999) KScope Records


2 αριςτουργηματικες ψυχεδελικές ποπ μπαλάντες όπως μονο ο Steven Wilson ξέρει να γράφει, μεςα απο τον πιο εμπορικό αλλα και πιο παρεξηγημένο δίσκο τους.
 








Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.602
Μηνύματα
2.865.605
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top