Γινε και εσυ Ραδιοφωνικος Παραγωγος









cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
DOORS - THE SEVERAL GARDEN adagio (1978)

...απο τα πολλα σπανια θα ξεχασουμε και τα κλασικα...

Ε ναι, όλο Blue Cheer Blue Cheer, ας βάλουμε λιγο και Yatha Sidhra, εντάξει τους έχουμε ακούσει χιλιάδες φορές, ειναι σούπερ κλασικό, αλλα δεν πρεπει να ξεχνάμε τα βασικά...:lol: Γεια σου ρε ΜΙΧΑ. αντε να δουμε ποτε θα καταλάβεις οτι η ιστορία ποτε δεν τελείωνει, γράφτηκε, γράφεται και θα συνεχίζεται να γράφεται.

Αντε πάρε και μια αφιέρωση για πάρτυ σου, οι King Crimson τζαμαρουν με τους Dead Can Dance στο σπιτι του Κόμη Δράκουλα με ακροατήριο τον Klaus Kinski και τον Christofer Lee. Η μαλλον το μετάνοιωσα, το αφιερώνω στον Στάθη που ξερω οτι θα του αρεςει. Καλα αντε και στους δυο.:drinks:

3rd And The Mortal - Persistent And Fleeting from LP "Painting On Glass" (1996) Voices Of Wonder


:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:
 



cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
The World Of Life - Space Fucking from LP Further Ahead" (1992) Xotic Mind Productions


Xotic Mind Productions σημερα, μανιτάρια, χρώματα, ατελείωτα ψυχεδελικά jams για γερά στομάχια και ακομα πιο γερά μυαλά απο αυτη την τρελλαμενη παρέα των Σουηδών θεοφρικιων. Space Fucking, μονο που αυτοί το ενώνουν κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά. :focus:
 

cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
Adam Axelzon - The Journey from LP "Welcome Back" (1995) Xotic Mind Productions


Και το κάψιμο συνεχίζεται με την μανιταροκατουρημενη κολεκτίβα της Xotic Mind Productions με τον Adam και τελος για σημερα με δαύτους γιατί ήδη βλέπω αστεράκια.
 


cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
The Bevis Frond - Foreign Laugh from LP "The Auntie Winnie Album" (1988) Reckless Records


Nick Saloman plays The Byrds or the Byrds plays Nick Saloman? Οτι κι αν ειναι, ας ρίξουμε λιγο τους τόνους με λιγο πιο pop-psych, και τα γλυφιτζούρια ωραία ειναι, όχι ολο μανιτάρια.
 

cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
Τωρα μου'ρθε ενα κοματι που θυμάμαι αρέσει πολυ στον Στάθη. Για να πω την αλήθεια δεν ξερω τι του βρίσκει, ειναι βρώμικο, κακογραμμένο, ο τραγουδιστής δεν ακούγεται, οι μουσικοί Βαράνε στο γάμο του καραγκιόζη, δηλαδή Εν ολίγοις ειναι ροκ'ν'ρολ. :drinks:

 


cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
Husker Du - Don't Want To Know If You Are Lonely from LP "Candy Aplle Grey" (1986) Warner Bros. Records


6o album για τους Huskers, το πρώτο σε πολυεθνική κι αυτοί το χαβά τους, δεν μειώνουν καθόλου τα γκάζια, εχουν ακομα ισχυρή έμπνευση, και αν μη τι αλλο λόγο ύπαρξης. Εντάξει μπορει οι μέρες του Zen Arcade και του New Day Rising να εχουν περαςει ανεπιστρεπτί, αλλα η Μπητλικη φλέβα και οι πανκ ταχύτητες ειναι ακομα εδω, δεν βάζουν νερό στο κρασί απλως αφήνουν την παραγωγή να τους γυαλίσει τον ήχο λιγο, πραγμα που τοτε με είχε λιγο πειράξει, αλλα τωρα το ξεπέρασα. :lolsign:
 
Last edited:




Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.316
Μηνύματα
2.858.286
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top