Ενισχυτης για dali zensor 1

Μηνύματα
553
Reaction score
994
Καλησπερα σας και καλως σας βρηκα. Ειμαι ολοκαινουριο μελος στο φορουμ αλλα και στο χωρο γενικοτερα. Κατ επεκτασην τελειως ασχετος!

Προσφατα αγορασα απο τα μεταχειρισμενα εναν ενισχυτη pioneer vsx324 μαζι με ενα sub της pionner επισης. Επειτα απο ακροαση διαφορων σετ, αγορασα ενα ζευγαρακι dali zensor 1. Συντομα καταλαβα ομως οτι ο εν λογω pioneer ειναι καλος χρυσος για τα λεφτα που εδωσα αλλα νομιζω οτι ειναι "λιγος".

Εχω αρχισει λοιπον να ψαχνω δικαναλους ενισχυτες αλλα μου φαινονται ολα κινεζικα, πραγματικα. Σας περιγραφω λοιπον τι θελω να κανει ο καινουριος ενισχυτης (αν προχωρησω σε αγορα) και περιμενω τις προτασεις σας.

1: Να παιξει τα dali zensor 1 αξιοπρεπεστατα
2: Να εχει αν γινεται εξοδο για σαμπ
3: Να εχει αν γινεται οπτικη ινα εισοδο για να συνδεσω την tv μου.
4: Να μπορει να χρησιμοποιηθει και για μουσικη αλλα και για ταινιες-παιχνιδια απο τον υπολογιστη (εχω καρτα ηχου που τη συνδεω με rca στον τωρινο). Κοινως, χρηση παντος τυπου

Μπατζετ δεν ξερω ποσο πρεπει να πω, αλλα νομιζω μεχρι 300-400 ευρω θα μπορεσω να οδηγησω τα dali zensor 1, η οχι; Απο μουσικη ακουω ροκ, μεταλ, τζαζ, φανκ, ηλεκτρονικη.
 


Μηνύματα
553
Reaction score
994
Μαλιστα.. Ημουν σχεδον σιγουρος οτι θα πεσει σαν προταση μιας και εχω δει αρκετα θεματα στο φορουμ πριν παρω αποφαση να ανοιξω δικο μου. Η αληθεια ομως ειναι οτι ανεβαινουμε αρκετα. Τα 400 τα εβαλα σαν ανωτατο οριο με πολυ ζορι. Αξιολογες προτασεις σε πιο οικονομικο επιπεδο υπαρχουν; Ξερω οτι δεν θα ειναι σαν τον NAD βεβαια..
 


Μηνύματα
1.036
Reaction score
198
Εγω ειχα τα ζενσορ1 με denon pma 720 και ημουν αρκετα ευχαριστημενος. Αλλα δεν εχει εξοδο για sub...
 


Μηνύματα
553
Reaction score
994
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας και το χρονο-κοπο σας. Οι προτασεις σας σιγουρα θα μελετηθουν πολυ ενδελεχως μιας και βιασυνη δεν υπαρχει. Ισα ισα που σκεφτομαι να παρατεινω αρκετα την αγορα μηπως μπορεσω να παω για το nad που μου εχει "κατσει", πριν ανοιξω το θεμα μαλιστα. Οποιαδηποτε αλλη προταση φυσικα ειναι δεκτη!
 


Μηνύματα
1.070
Reaction score
1.185
Denon PMA-50

Φρέσκο, λίγο πιό ακριβό, παίζει και DSD, έχει και έξοδο sub. Ενιςχυτής και DAC σε ένα. 2 οπτικές, ομαξονική, USB, όλα 24-192. Δεν ξέρω τι λέει ηχητικά, αλλά από specs σκίζει. Μου φαίνεται ότι έχει προλάβει και το έχει δοκιμάσει το Hi FI Choice.
 




Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.310
Μηνύματα
2.858.106
Members
37.892
Νεότερο μέλος
Nardo
Top