Καλύτερο ρεύμα

J

JORDANELLI

Guest
Θα ήθελα τη γνώμη σας.Πρόκειται συντομα να μεταφερθω σε ενα χωρο ακροασης που ειναι υπο κατασκευη.Τι ειναι καλυτερο.Να τοποθετησει ο ηλεκτρολογος αρκετες μπριζες παραλληλα για τη συνδεση των συσκευων η να παρω ενα καλο πολυπριζο;
 


Μηνύματα
7.233
Reaction score
4.614
Και με όσο μπορείς καλύτερο θωρακισμένο καλώδιο.
Επίσης με hifi tuning ασφάλεια εάν μπορείς σε κάθε γραμμή.
 

Μηνύματα
1.811
Reaction score
358
Αν μπορείς τουλάχιστον 2 ξεχωριστές γραμμές με καλή ποιότητα ασφάλεια για την κάθε μία γραμμή στον πίνακα,και αν τελικά το κάνεις έτσι η μία γραμμή θα είναι για ενισχυτές και η άλλη για πηγές κ.ά.
Στην γραμμή για ρεύματα χρειάζεται λίγο πιο χοντρό καρέ καλώδιο με λίγο μεγαλύτερη ασφάλεια.
 

Μηνύματα
1.668
Reaction score
1.504
Ιδανικά δύο γραμμές, δυομισάρες θα σε καλύψουν και δε θα έχεις και θέματα με τα εξαρτήματα συνδέσεων που πιθανόν να έχεις αν πας σε τεσσάρα αφού θα πρέπει τα υπόλοιπα υλικά να είναι 20amp. Καλώδιο εγώ έχω πάρει αλλά δεν το έχω βάλει ακόμα ένα OLFLEX που τουλάχιστον έχει εξωτερική θωράκιση από emi rfi. Αν έχεις χρήματα για καλύτερο, ακόμα καλύτερα. Έχε υπόψην σου ότι για καλώδια "καλά" μάλλον θα πρέπει είτε να σκάψεις από την αρχή είτε να τα περάσεις εξωτερικά σε κανάλια λόγω μεγέθους και δυσκαμψίας.
Εγώ δε θα βάλω πρίζα τοίχου. Θα πάω από εξωτερικά κανάλια καμουφλαρισμένα σε γωνίες και σοβατεπί μέχρι πίσω από το rack και θα βάλω απευθείας πολύπριζο της furutech. Ανάλογα από το πολύπριζο πιθανόν να μπορείς να το στερεώσεις και επίτοιχα αν δε θέλεις να "σέρνεται". Θα βάλω μόνο μια γραμμή μάλλον αλλά καλύτερα να πας σε δύο. Μάλλον θα βάλω και ασφαλειοθήκη hifituning με αντίστοιχη ασφάλεια. Αυτό που ΔΕ θα κάνω είναι αυτό που πολλοί συνιστούν, να παραβλέψω το αντιληεκτροπληξιακό ρελέ στη γραμμή αυτή. Δε πα να παίζει χάλια το σύστημα, όταν έχεις γατιά παιδιά κλπ να τρυγυρίζουν στο σπίτι καλύτερα να είσαι καλυμμένος. Το κακό μια φορά γίνεται.
 

argi

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
30.024
Reaction score
6.876
Η μια μου γραμμη κουμπωνει κατευθειαν στο richard grays και η αλλη ταιζει κατευθειαν τον τελικο.....των σαμπ.
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.595
Μηνύματα
2.865.282
Members
37.934
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top