Ηχομόνωση δωματίου - πρόβλημα με γείτονες

Μηνύματα
12
Reaction score
0
Απάντηση: Ηχομόνωση δωματίου - πρόβλημα με γείτονες

21 και 18 ετων και εγω εκανα φασαρια αλλα οταν μου λεγανε να κανω ησυχια εκανα.Επισης τον ενα Υιο τον μεγαλο τον εχουν αποβαλει απο το σχολειο,εχει αλλαξει σχολιο γιατι χτυπαγε παιδακια και εκανε φασαριες,ετσι μας ειχε πει μια γνωστη του πατερα μου.

Ξερω τι θελει ο τσογλανος,αλλα εχε χαρη...

Τιποτα μονο μυνησεις η ηχομονωση αλλιως θα καταληξουμε φυλακη.
 

Μηνύματα
2.412
Reaction score
2.566
Πρόβλημα φίλε μου...αν έχει τέτοια θεματα ο γιος - και πως να μην έχει δηλαδή αφού οι γονείς του είναι απόντες- με το ξύλο πχ σίγουρα θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα...η μονη λύση που βλέπω εγώ είναι η νομική, μπας και βγει τίποτα, γιατί η ηχομόνωση για να γίνει καλά θα σου στοιχίσει πάρα πολύ....αλλιώς πρέπει να βάλεις τη δημιουργική φαντασία σου να δουλέψει...
 

Μηνύματα
12
Reaction score
0
Απάντηση: Ηχομόνωση δωματίου - πρόβλημα με γείτονες

Ακριβως αυτην την στιγμη ξεκινησε η συναυλια.Τερμα η μουσικη και να γινεται ενας χαμος οπως καθε μερα.Αυτο θα διαρκεσει μεχρι τις 10:30 με 11 το βραδυ με ενδιαμεσα διαλειματα,διαλειματα ενος χαμου απο φασαρια,οπου μαζευονται ολα τα τσογλανια πανω και γινεται ενας πανικος.Μετα κατα τις 11:30 με 12 θα γυρισει ο μεγαλος υιος απο την δουλεια (δουλευει σε καφετερια μεσημερια μεχρι βραδυ) και θα μας παει ξενυχτι μεχρι τις 4-5 το πρωι.

Να πω επισης το εξης:Συγκεκριμενα χτες (αλλα και αλλες παρα πολλες φορες μεσα στην νυχτα) καθονται και πεζουν με το σκυλι το πειραζουν κοπανωντας συνεχεια το κρεβατι η γραφειο η καρεκλα το κοπανανε συνεχως για να το κανουν να γαυγιζει.Χτες αυτο συνεχομενα γινοταν για τουλαχιστον 20 λεπτα.Και πολλες φορες μεσα στην νυχτα 2 και 3ωρα γαυγιζει (και εχει πολυ δυνατη φωνη) επηδη το πειραζουν και πεζουν μαζι του και κοπανανε.

Για να σας δωσω να καταλαβεται τι γινεται,ο τειχος το ταβανι (ειναι σαν να μην υπαρχει καθολου).Ειναι λες και ειμαστε στο ιδιο δωματιο.Διακοσμητικο ειναι το ταβανι.Εντωμεταξυ εχω ξεκινησει κατι ταχυρυθμα αγγλικα και τα απογευματα και νυχτες δεν μπορω να διαβασω.(Αυτο ειναι αλλο θεμα μεγαλο).Σε αλλο σημειο του σπιτιου να διαβασω η να κοιμηθω δεν μπορω να παω,εχουμε το σαλονι μεσα κοιματε η μητερα μου με την αδερφη μου και στο αλλο δωματιο που εχουμε κοιματε ο πατερας μου.Μια φορα εβαλα δοκιμαστικα να κοιμηθει ο πατερας μου στο δωματιο μου και φρικαρε την αλλη μερα εψαχνε να τους βρει να τους μιλησει.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ.

Οπως ειπα εχουν αγορασει τα δυο διαμερισματα πανω απο εμας στον 3ο και τον 4ο.Τα οποια ενωνωνται με εσωτερικη σκαλα.Τα διαμερισματα ειναι τα ιδια με το δικο μας.Εμας ειναι μεσα στο μπροστινο μπαλκονι το σαλονι η κουζινα και στο πισω μπαλκονι τα δυο δωματια μας.Σε αυτους ακριβως απο πανω μας εκει πουναι το σαλονι μας στο μπροστινο μπαλκονι,απο πανω στον 3ο ειναι το σαλονι τους που κοιματε το μικρο παιδι τους,και ακριβως πανω απο το σαλονι τους στον 4ο ειναι δωματιο των γονιων τους.

Στην πισω πλευρα τα πισω μπαλκονια πανω απο το δωματιο που κοιματε ο πατερας μου ειναι η κουζινα τους,και ακριβως πανω απο το δωματιο μου απ την δικη μου πλευρα,στον 3ο ειναι το δωματιο του υιου τους που κανει την πολυ φασαρια.Στον 4ο ακριβως απο πανω ειναι το δωματιο του 18ρι υιου τους.Αυτος ειναι ο τσογλανος που κατεβενει τα απογευματα 5 με 11 στο δωματιο του αδερφου του και βαζει συνεχομενα (ΤΕΡΜΑ) την μουσικη,οχι απλα χαλαρα φυσιολογικα,ΑΛΛΑ ΤΕΡΜΑ.Εγω δεν εχω προβλημα με την μουσικη εννοηται να ακουει,αλλα φυσιολογικα,κανονικα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ακουσει.Αυτο εχουμε πει απειρες φορες και στον ιδιο και στους γονεις του.Να ακουει αλλα να ακουει φυσιολογικα.Σαββατα ας το βαζει τερμα τι να κανουμε,μια μερα δυο θα το παλευω,αλλα οχι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.Τους εξηγησα επισης οτι ο νομος επιτρεπει (Τις ωρες μη κοινης ησυχιας μεχρι 80 dB θορυβου) και οχι αυτο το μπαχαλο που γινεται.Εχει ολοκληρο στερεοφωνικο συστημα πολυ δυνατο.

Επηδη ο πατερας τους κανει 2 δουλειες και γυρναει πτωμα το βραδυ,και επηδη δεν μπορει να επιβληθει στα παιδια του ισως η γενικως δεν τον πολυνοιαζει να ασχοληθει δεν ξερω,γυρναει στο σπιτακι του και κοιματε στο ησυχο δωματιακι τους στον 4ο στο ρετιρε απ την μπροστινη πλευρα παντα σε σχεση με μας.Και ουτε γατα ουτε ζημια ουτε φασαρια ουτε τιποτα κανεις δεν τους ενοχλει εκει.Απο πανω ειναι ταρατσα.

Οταν ειχαν πρωτοερθει στην πολυκατοικια τους πρωτους μηνες δεν ειχε το δωματιο πανω απο εμενα ο υιος τους,μαλλον κοιμοταν το μικρο το παιδακι εκει,ο υιος ο μεγαλος αραζε στο σαλονι τις νυχτες και πιθανως κοιμοταν εκει.Και εκανε εκει φασαρια,τοχε κανει εκει καφενειο.Τον ακουγε η μητερα μου και επισης την ζαλιζαν αρχικα εκεινη και με μουσικες μεσα στην μερα γιατι βαζαν εκει μουσικη στο σαλονι.

Επηδη αυτος ο τσογλανος δουλευει μεσημερια και ξενυχταει καθε μερα μεχρι το πρωι,ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ,ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ,που το δωματιο τους ειναι ακριβως πανω απο το σαλονι που αραζει ο τσογλανος αυτος.

ΑΡΑΓΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΩΜΑΤΙΑ!ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ.Και βαλαν το μικρο παιδακι να κοιματε στο σαλονι,και τον τσογλανο μεσα σε μας.Ετσι βρηκαν την ησυχια τους.Ε!Απο τοτε πουρθε πανω απο τα δωματια μας ο τσογλανος,αρχισε το μαρτυριο.Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΦΥΛΑΞΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΩ.Και δεν φτανει πουχουμε τον τσογλανο αυτον καθε βραδυ,εχουμε και τον αδερφο του ναχει καθε απογευμα (ΤΕΡΜΑ ΟΧΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ,ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΤΕΡΜΑ) την μουσικη μεχρι τις 11 το βραδυ,λιγο πρωτου ερθει ο αδερφος του απο την δουλεια.Η μητερα τους?Αραζει στο ησυχο δωματιο της μαλλον στην αλλη πλευρα του σπιτιου και κατα την διαρκεια της μερας μαλλον,ετσι ειναι στην ησυχια της.

Απειρες φορες εδω και 2 χρονια και εγω και ο πατερας μου εχουμε πει και στον ιδιο και στον πατερα του και στην μητερα του,αν γινεται να παει στο σαλονι ο μεγαλος υιος που το ξενυχταει και κανει φασαρια,και ναρθει πισω στο δωματιο του πανω απο εμας το μικρο το παιδακι να κοιματε εκει.

2 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ!!!!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΑ Ο ΥΙΟΣ Ο ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ Η ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ?????

Συγνωμη που σας κουρασα,γραφοντας πολλα,απλα ηθελα να σας γραψω αναλυτικα το πως εχει η κατασταση για να δειτε τι παιζει επ ακριβως και ποιος δουλευει ποιον.
 

Μηνύματα
12
Reaction score
0
Απάντηση: Ηχομόνωση δωματίου - πρόβλημα με γείτονες

Παιδια επειδη προσπαθω να πεισω τον πατερα μου να παμε σε δικηγορο,και εκεινος κολαει για τους λογους που προανεφερα,ηθελα αν εχετε καποιον γνωστο σας καλο δικηγορο να μου συστησετε να με βοηθησει,που ναχει ξανασχοληθει με τετοια θεματα και να ειδικευεται σε θεματα (ποινικου δικαιου),αν θελετε στηλτε μου προσωπικο μυνημα.Μενω στην περιοχη της Αθηνας,κοντα στο κεντρο.Να παμε να δουμε τι θα κανουμε.Θελω να εξηγησει και στον πατερα μου ο δικηγορος και να του λυσει τις αποριες πανω στις φοβιες του στα θεματα των μυνησεων κτλ.

Ευχαριστω και παλι και συγνωμη για το κατεβατο.
 

Μηνύματα
12
Reaction score
0
Απάντηση: Ηχομόνωση δωματίου - πρόβλημα με γείτονες

Μακαρι να γινοταν με την ηχομονωση κατι,αλλα δυστηχως χρειαζεται πολυ χρημα για να γινει κατι σωστο.Συν οτι πρεπει να το μονωσει και ο απο πανω,πραγμα που δεν θα κανει ποτε.
 

Μηνύματα
161
Reaction score
32
Απάντηση: Ηχομόνωση δωματίου - πρόβλημα με γείτονες

εχω μια ωραια τρελλη ιδεα για να λυσεις το προβλημα σου ! δεν παιρνεις τηλεφωνο την χρυση αυγη να τους πεις το προβλημα σου και ασ ειναι ελληνες ,εσυ θα πεις οτι δεν ειναι !
 

Μηνύματα
2.412
Reaction score
2.566
...εδώ φτάσαμε...να υποκαθιστούν φασισταριά το κράτος...να μου πεις, αφού δεν υπάρχει κράτος έχουν βρει πεδίο λαμπρό...
 

Μηνύματα
12
Reaction score
0
Απάντηση: Ηχομόνωση δωματίου - πρόβλημα με γείτονες

Δεν βγαινει ακρη με αυτο που λες.Η βια οδηγει στην βια και σε νοσοκομεια και φυλακες.
Αστα να πανε φιλε μου ειναι να μην μπλεξει κανεις.
 


I

iason

Guest
Απάντηση: Re: Ηχομόνωση δωματίου - πρόβλημα με γείτονες

Η μόνη λύση γιά να τούς αφυπνίσεις είναι (οφθαλμόν αντί οφθαλμού) δεν μπορεί κάποτε θα κοιμούνται και αυτοί !!!
Λοιπόν την ώρα πού κοιμούνται δώστου να καταλάβει !!!!!!!!!!!!!!!!
Με ποιάνεις;
Καλή επιτυχία.
 

Μηνύματα
1.108
Reaction score
169
Απάντηση: Ηχομόνωση δωματίου - πρόβλημα με γείτονες

Φέρνε κάθε μέρα την αστυνομία
Σε κάποια φάση θα βαρεθούν και οι μπάτσοι και θα τους τρίξουν τα δόντια για να γλυτώσουν το πήγαιν' έλα.

Επίσης αν δεν έχεις λεφτά για μηνύσεις κλπ, βάλε ένα φίλο σου να κάνει το δικηγόρο και να τους πεί ότι έχει εντολή να προχωρήσει σε μήνυση, και απλά κάνει μια τελευταία προσπάθεια να τα βρείτε εξωδικαστικά.
Δε δοκιμάζεις και κάτι σε εξώδικο? Μπορεί να είναι φτηνότερο...
Μπας και...
 

Μηνύματα
4.343
Reaction score
1.765
Απάντηση: Re: Ηχομόνωση δωματίου - πρόβλημα με γείτονες

Η μόνη λύση γιά να τούς αφυπνίσεις είναι (οφθαλμόν αντί οφθαλμού) δεν μπορεί κάποτε θα κοιμούνται και αυτοί !!!
Λοιπόν την ώρα πού κοιμούνται δώστου να καταλάβει !!!!!!!!!!!!!!!!
Με ποιάνεις;
Καλή επιτυχία.
0

+1000 τι ωρα ληγη η ωρα κοινης ησυχιας;8 το πρωι;εγω θα εβαζα τσιτα τι μουσικη(δε μπορη θα κοιματε ο μεγαλος αφου σταματαη στις 5 τη φασαρια)και θα πηγαινα για καφε ενα 3ωρο να δουμε του αρεση;
 

Μηνύματα
1
Reaction score
8
Απάντηση: Ηχομόνωση δωματίου - πρόβλημα με γείτονες

Αστα να πανε φιλε μου ειναι να μην μπλεξει κανεις.
Γραφτικα στο site μονο και μονο για να πω τον πονο μου...
Οντως αστα να πανε...
Ειχα την ιδια ιστορια πριν τρια χρονια.. Πανω κατω τα ιδια με τα δικα σου...Τι με το καλο ,τι με το κακο δεν καταλαβαιναν τιποτα...
Οποτε αρχισα να κινουμε νομικα.. Δεν θα μπω σε λεπτομεριες για το τι κινησεις εκανα αλλα σχεδον οτι εχει γραφτει εδω τα ειχα κανει...
Δυστηχως στην Ελλαδα οι νομοι ειναι μια πονεμενη ιστορια...
Χρεωθηκα ενα σωρο λεφτα εχασα τοσο χρονο παραλιγο να βγω εγω ο φταιχτης, και τελικα μετα απο καιρο καταλαβα οτι η λυση ειναι αυτο που ειπε ο Ιασωνας...

οφθαλμός αντί οφθαλμού

Αφου ειχα χασει που ειχα χασει την ηρεμια και τον υπνο μου,αποφασισα να παιξω μπαλιτσα αλλιως...
Για ενα μηνα τους ειχα τρελανει!...
Περιμενα να ηρεμισουν και μετα ξεκιναγα!
Βαραγα με τις σκουπες στο ταβανι!..
Εβαζα το woofer στο ταβανι και τερμα το μπασο!... Σεισμος 3-4 ριχτερ για πλακα!
Πηγαινα και χτυπαγα στο σπιτι τους 3 η ωρα το βραδυ και ζηταγα ζαχαρη!...
Οι απαντησεις που περναν οταν ρωταγαν (Καλα 3 η ωρα το βραδυ ερχεσαι?) ηταν πανω κατω ιδιες με αυτες που μου διναν οταν τους παραπονιομουν...
Κατεβαινα στην εισοδο και χτυπαγα το κουδουνι τους και δεν μιλαγα περιμενα να κατεβουν και εφευγα...
Τους βρομιζα την εξωπορτα...
Τους πειραζα την κεραια της TV..
Καθομουν με φιλους εξω απο την εξοπορτα τους και συζητουσαμε δυνατα...
Και γενικοτερα μικρες καφριλες που θα τους καναν τα νευρα να μοιαζουν με τα δικα μου...

Το αποτελεσμα??? μετα απο σχεδον δυο μηνες αρχισαν να ηρεμουν να προσεχουν για την φασαρια και γενικοτερα να φεροται πιο κοσμια στην πολυκατοικια...
Βεβαια ο πρωτος μηνα ηταν το μαρτυριο μου αλλα ευτυχως ειχα ολη την πολυκατοικια μαζι μου...

Με τα πολλα πολλα δεν ξερω αν μετα απο ενα χρονο εχεις βρει λυση, αλλα αν παρεις την κατασταση στα χερια σου, χωρις να περιμενεις κατι απο ενα κρατος το οποιο δεν υπαρχει, ισως να δεις (ή μαλλον να ακουσεις) λιγη υσηχια!..
 


Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Μηνύματα
5.250
Reaction score
7.491

+ :fuckyou:

Απαίχταμπλ ο φίλος...

Πώς και δεν έστελνες και πιτσόνια? :roflmao:




Σχωράτε με που το ρίχνω λίγο στο χιούμορ... αντιλαμβάνομαι πλήρως τη φρίκη...
Αλλά έχει γέλιο το οφθαλμός αντί οφθαλμού!
 




Μηνύματα
2.412
Reaction score
2.566
Κοστοβόρο, σκέψου ότι πρέπει να είναι σε όλο το δωμάτιο...εξαρτάται πόσα db θες να κόψεις...το ιδανικό είναι room in a room concept...
 

Μηνύματα
89
Reaction score
32
Χαίρομαι που βρήκες ΤΗΝ ΛΥΣΗ φίλε μου! Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να ησυχάσω εδώ και 5 χρόνια περίπου, κοντεύω να... τρελαθώ!
Λοιπόν εξηγώ όσο πιο σύντομα γίνεται την κατάσταση. Στην περιοχή που μένω είναι αραιοκατοικημένη αλλα σε απόσταση 150 μέτρων περίπου υπάρχει ενα διαρκώς αυξανόμενο γκέτο ρομα (τους αποκαλώ όπως θέλουν αυτοί, γιατί θεωρούν ότι έχουν μόνο δικαιώματα και οχι υποχρεώσεις, αφού κλέβουν-έχουν μπει στο σπίτι μας αλλα και γειτόνων, παίρνουν "μαϊμού" επιδόματα, δωρεάν νερό απο το δήμο, "δωρεάν" ρεύμα απο κολώνες ΔΕΗ, δεν πληρώνουν φόρους γάρ άποροι, δεν εκπληρώνουν στρατιωτικές υποχρεώσεις, ζητιανεύουν και προκαλούν καταστροφές σε ιδιωτικές περιουσίες όπως σπίτια και αυτοκίνητα-συγκεκριμένα 2 φορές μας εχει κοστίσει πάνω απο 1000€ οι ζημιές στα 2 αυτοκίνητα, ενώ επίσης στο σπίτι έχουν προκαλέσει καταστροφές-και όλα αυτά πετώντας τροχούς απο φορτηγά και αυτοκίνητα, σε κατηφορική βουνοπλαγιά που είναι το μέρος, χώρια ότι πολλές φορές έχουν βρίσει και απειλήσει τόσο εμάς επειδή μένουμε πιο κοντά αλλα και άλλους, μάλιστα μια φορά σε ενα γνωστό υπερήλικα του ζήτησαν τσιγάρο κι επειδή τους είπε δεν έχω άρχισαν να τον βρίζουν και να του πετάνε πέτρες) οι οποίοι με την συγκατάβαση του κράτους προκαλούν μαζί με τα προαναφερόμενα και ηχορύπανση βάζοντας συνέχεια μουσική στη διαπασών. Όσες φορές κι αν εχει κληθεί η αστυνομία (100) είτε δεν περνάνε είτε έρχονται μετα απο ώρα ενώ τις περισσότερες φορές προσπαθώ να εξηγήσω που είναι το σημείο (επειδή είναι χωρις ονομασίες οδών λόγω εκτός σχεδίου εκεί που είναι οι ρομα) και μου ζητάνε να είμαι έξω για να κάνω υπόδειξη κι επώνυμα καταγγελία. Όπως καταλαβαίνετε αυτο εγκυμονεί κίνδυνο τόσο για την προσωπική μου ακεραιότητα όσο και της οικογένειας μου. Αν απορήσετε, σκεφτείτε ότι την τελευταία φορά που έκαναν ζημιά στο αυτοκίνητο και κάλεσα την αστυνομία, όταν ήρθε, με ρώτησαν αν θα υποβάλω μήνυση και σε ποιον. Τους ρώτησα πως να ξέρω ποιος απο αυτούς όλους εκεί είναι. Εμείς δεν πάμε εκεί, η απάντηση τους, μια φορά βγήκαν με όπλα εναντίον περιπολικού.
Τα όσα παραθέτω, δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ούτε υπερβολή! Επίσης, δεν χρωματίζομαι ούτε ανήκω σε καμία πολιτική κλπ κίνηση (δεξιά, αριστερά, κέντρο, πάνω, κάτω, κλπ) απλώς είμαι ένας αγανακτισμένος και αηδιασμένος πολίτης μιας κατα τα αλλα ευρωπαϊκής χώρας, που μόνο δικαιώματα δεν αισθάνομαι ότι έχω! Σιχαίνομαι όταν βλέπω κάποιους να το παίζουν κουλτουριάρηδες, ιδεολόγοι κλπ όταν υποστηρίζουν κάτι τέτοιους χωρις να ζουν έστω δίπλα τους. Σκεφτόμουν την ηχομόνωση όμως δεν είναι λύση. Σκεφτόμουν την μήνυση όμως στη χώρα αυτή δεν είναι λύση. Κυρίως φοβάμαι τα αντίποινα! Δεν μπορώ να τους κάνω τα ίδια οχι μόνο γιατί δεν νιώθω ότι μπορώ αλλα γιατί εκ της πραγματικότητας δεν γίνεται. Αυτοί είναι έμποροι ναρκωτικών και όπλων που ούτε το ίδιο το κράτος δεν ασχολείται. Ζητά απο τον πολίτη να κάνει επώνυμη μήνυση... ΕΛΕΟΣ!!! Όταν ένας γείτονας είχε δεχτεί τροχό στο σπίτι του και φώναξε στην αστυνομία ότι αν δεν τους μαζέψετε θα πάω να τους καθαρίσω, πολύ απλά εκείνο το βράδυ πέρασε ο ίδιος στο αστυνομικό τμήμα κρατούμενος και κατηγορούμενος! Μετα μου λες για τη δημοκρατία και την Ελλάδα! Αναρωτιέμαι αν μπορεί να γίνει μήνυση εναντίον του κράτους της πολιτείας ώστε να φροντίζουν αυτοί για την ομαλότητα και την δικαιοσύνη! Ή αν μπορεί να γίνει κάτι σε δικαστήριο ευρωπαϊκού επιπέδου; Όλα αυτά όμως θέλουν χρήμα και χρόνο που το πρώτο ποιος το εχει;
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.612
Μηνύματα
2.867.995
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top