Instrumental





cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
Agitation Free - You Play For Us Today (1972) album ''MALESH''
ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ!!!! I'LL FLY THE AIRPLANE, AND YOU PLAY FOR US TODAY? DEAL? I DON'T THINK SO...:lol: ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΛΕΜΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ :lolsign: ΥΠ'ΟΨΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ από το ταξιδι τους στην Αιγυπτο, Λιβανο, Ιορδανια ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ το 1971. Τον τυπο που τους το προτεινει τον κοβω μαλλον από Jordan μερια. Air Jordan :lol: Πωπω αδελφακι μου TURBO τους εκανε στο τελος λεμε, που δεν ηθελαν κι ολας, ακου, don't think so... :lolsign::D:lol::roflmao:
 













cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
The Cinematic Orchestra - The Awakening Οf Α Woman (Burnout) from LP "Man With A Movie Camera" (2003) Ninja Tune Records


Από τα καλυτερα και ποιοτικοτερα groups που εβγαλε το Νησι τελος 90 και ολη την δεκαετια του 2000, οι The Cinematic Orchestra, ηταν λιγο-πολύ αυτό που ελεγε το ονομα τους αλλα και κατι πολύ παραπανω. Ένα group, που εδωσε πνοη και οραμα σε πολλους μουσικους να αποτιναξουν τις ταμπελες και να παιξουν απλα...μουσικη. Με πειρφημη δισκογραφια, αφησαν σιγουρα ανεξιτηλο στιγμα για μια ολοκληρη δεκαετια. Στην καταπληκτικη Ninja Tune μεχρι το τελος.
 




Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.602
Μηνύματα
2.865.605
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top