Γνώμες για ΤΟΥΟΤΑ PRIUS

Μηνύματα
4.105
Reaction score
3.616
Καλημέρα.
Ποια η γνώμη σας και ακόμη καλύτερα αν κάποιος έχει εμπειρία με το συγκεκριμένο αμάξι στην έκδοση 2 , μέχρι το 2009 δηλαδή.
Ειδικά για την διάρκεια της μπαταρίας θέλω γνώμες που όσο έχω ακούσει δεν εμφάνισε προβλήματα ακόμη και πολύ μετά από την προβλεπόμενη υποτιθέμενη διάρκεια της.
Ότι άλλο σχετικό φυσικά .

Ευχαριστώ.
 

Μηνύματα
342
Reaction score
37
Γνωστός μου με Prius 2, μοντέλο του 2007 και αγορασμένο καινούριο από τον ίδιο, συνάντησε πρόβλημα σημαντικό (και πολύ ακριβό) με τις μπαταρίες μισό χρόνο μετά το πέρας της εγγύησης. Η συμμετοχή της εταιρίας ήταν ασήμαντη...
Μπορεί και να έπεσε στο λεμόνι. Δεν μπορώ να έχω άποψη επί της αξιοπιστίας του αυτοκινήτου με ένα δείγμα

Κατά τ' άλλα όσον αφορά την οικονομία σε καύσιμο, εξαρτάται αποκλειστικά από τη χρήση που θα του κάνεις. Αν κάνεις τα περισσότερα χιλιόμετρα εντός πόλης, ένα υβριδικό συμφέρει. Αν όμως κάνεις κυρίως χρήση εκτός πόλης, το υβριδικό δεν προσφέρει στην πράξη σχεδόν κανένα πλεονέκτημα έναντι ενός συμβατικού βενζινοκίνητου και θα πρέπει να κοιτάξεις για diesel για οικονομία. Τα αυτοκίνητα με φυσικό αέριο προσφέρουν οικονομία και στις δύο περιπτώσεις, αλλά είναι πολύ καινούρια και ως εκ τούτου ακριβά (κρίνοντας από το ότι ψάχνεις μεταχειρισμένο προ του 2009).
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.599
Μηνύματα
2.865.537
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top