Συντρίμμια αεροσκάφους βρέθηκαν στο νησί Ρεϊνιόν στον Ινδικό Ωκεανό

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.627
Reaction score
83.106
Screenshot (6).png


Σίδνεϊ, Αυστραλία

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, συντρίμμια αεροσκάφους βρέθηκαν στο νησί Ρεϊνιόν που βρίσκεται κοντά στη Μαδαγασκάρη, στον Ινδικό Ωκεανό.

Ερευνητές σημειώνουν, πάντως, ότι είναι πολύ νωρίς να πει κανείς ότι πρόκειται για τα συντρίμμια της πτήσης MH370.

Ειδικοί ερευνητές εξετάζουν τα συντρίμμια, τα οποία βρίσκονταν εδώ και κάποιο διάστημα στο νερό, προκειμένου να βρουν την προέλευσή τους.

Γάλλος εμπειρογνώμονας πιστεύει ότι μπορεί να βρέθηκαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους. Ο Ξαβιέ Τίτελμαν, πρώην πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας που εξειδικεύεται στην ασφάλεια των πτήσεων, δηλώνει ότι επικοινώνησε μαζί το το πρωί της Τετάρτης ένας άνδρας, κάτοικος του νησιού Ρεϊνιόν.

Ο άνδρας, όπως αναφέρει η Telegraph, έστειλε στον Τίτελμαν μια σειρά φωτογραφίες που έδειχναν τα συντρίμμια ενός αεροσκάφους.

Αν και ο Τίτελμαν φαίνεται να πιστεύει πως τα συντρίμμια θα μπορούσαν να ανήκουν στην πτήση ΜΗ370, γάλλος εμπειρογνώμονας σημειώνει στο CNN ότι «είναι πολύ νωρίς να πούμε εάν πρόκειται για την πτήση ΜΗ370. Βρήκαμε τα συντρίμμια μόλις σήμερα το πρωί στις ακτές του Σεντ Αντρέ».

Το σημείο που βρέθηκαν τα συντρίμμια βρίσκεται πολύ δυτικότερα από το σημείο όπου επικεντρώνονταν οι έρευνες για τη χαμένη πτήση.

To Boeing 777 των Μαλαισιανών Αερογραμμών χάθηκε από προσώπου γης στις 8 Μαρτίου του 2014. Μετέφερε 239 επιβαίνοντες.

Οι έρευνες για την πτήση λέγεται ότι είναι οι πιο ακριβές στην ιστορία της αεροπλοΐας.

Έχουν επικεντρωθεί στον νότιο Ινδικό Ωκεανό, δυτικά της Αυστραλίας και πραγματοποιούνται υπό την επίβλεψη της Αυστραλίας.

Newsroom ΔΟΛ
 

spylab

Shalom
Moderator
Μηνύματα
12.340
Reaction score
30.714
Ειπα και γω ..,οτι ξαναβρηκαν τα συντριμια της Amelia Earhart :p

Για να δουμε, αν ειναι το ΜΗ370 γιατι ειναι μεγαλο μυστηριο ...
 


spylab

Shalom
Moderator
Μηνύματα
12.340
Reaction score
30.714
Ε ναι ,ειναι αγαπημενη μου ηρωιδα και καθε τοσο ολο και καποιο κομματι λενε οτι ειναι του αεροπλανου της!
Εχω και καναδυο σχετικα βιβλια.
 


xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.627
Reaction score
83.106
Ελεγχόμενου τύπου πρόσκρουση το πρώτο σενάριο για την τύχη της πτήσης MH370

Αυτό υποστηρίζουν ειδικοί βασιζόμενοι στην εικόνα του πτερυγίου που βρέθηκε στο νησί Ρεϊνιόν - Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της Μαλαισίας προέρχεται από την πτήση ΜΗ370 - Ψάχνουμε σωστά δηλώνει ο Αυστραλός πρωθυπουργός

Νέα σενάρια για την τύχη της πτήσης ΜΗ370 τροφοδοτεί πλέον η επιβεβαίωση ότι το κομμάτι της λευκής λαμαρίνας, μήκους δύο περίπου μέτρων, που βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στη νήσο Ρεϊνιόν στον Ινδικό Ωκεανό ανήκει στο αεροσκάφος των Μalaysia Airlines.

Όπως εξηγούν ειδικοί ο τρόπος αποκοπής του συγκεκριμένου πτερυγίου μπορεί να δώσει μια σαφή ένδειξη για τον τρόπο εισόδου του αεροπλάνου στο νερό.

«Αυτό που μας δείχνει είναι ότι το αεροσκάφος μπήκε στο νερό σε μια ελεγχόμενου τύπου πρόσκρουση και έτσι όταν οι μηχανές ήρθαν σε επαφή με το νερό, ξεκόλησαν από την άτρακτο και αυτό το κομμάτι βρίσκεται ακριβώς πίσω από μια από τις μηχανές» εξηγεί στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων ο Αυστραλός ειδικός σε θέματα αεροπλοΐας Neil Hansford.

«Πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον άλλο ένα πτερύγιο από το άλλο φτερό που να επιπλέει σε κάποιο σημείο» προσθέτει.

Ωστόσο διευκρινίζει ότι αυτή τη στιγμή «το μόνο που μπορεί να πει κανείς είναι ότι αποδεικνύεται οριστικά ότι η πτήση ΜΗ370 συνετρίβη στο νότιο Ινδικό Ωεκανό και ότι ο χώρος των ερευνών που οριοθετήθηκε από τους Αυστραλούς είναι ο σωστός».

Την άποψη αυτή εξέφρασε και ο Αυστραλός πρωθυπουργός Τόνι Άμποτ, ο οποίος μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε ότι "το γεγονός πως τα συντρίμμια δείχνουν να ανήκουν στην πτήση MH370 φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι (το αεροσκάφος) συνετρίβη στον Ινδικό Ωκεανό και συνάδει με το μοντέλο ερευνών που ακολουθούμε τους τελευταίους μήνες".

Ο Μάρτιν Ντόλαν, ο επικεφαλής επίτροπος της Αυστραλιανής Υπηρεσίας Ασφαλείας Μεταφορών, ερωτηθείς σχετικά από τον ραδιοφωνικό σταθμό ABC, δήλωσε σίγουρος ότι οι έρευνες για την ανεύρεση του αεροπλάνου έχουν πλέον επικεντρωθεί στο σωστό σημείο.

Η πτήση MH370 εξαφανίστηκε από τα ραντάρ στις 8 Μαρτίου του 2014, με 239 επιβάτες και πλήρωμα, μια ώρα μετά την απογείωσή της από την πρωτεύουσα της Μαλαισίας, Κουάλα Λουμπούρ, με προορισμό το Πεκίνο.
 

Μηνύματα
29.073
Reaction score
23.098
ΕΓΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ....

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ 777?

ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ?

ΥΠΗΡΧΕ ΚΙ ΑΛΛΟ 777 Η ΑΛΛΟΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΑΘΕΙ?

Η ΜΗΠΩΣ ΣΤΟΝ ΙΝΔΙΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ

ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΤΑ ΞΕΒΡΑΣΜΕΝΑ ΞΥΛΑ ΚΑΙΚΙΩΝ?

ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΛΕΟΝ.....
 

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.627
Reaction score
83.106
Βρέθηκαν συντρίμμια του Boeing στις Μαλδίβες;



Κάτοικος νησιού «ανέβασε» στο προφίλ του στο Facebook φωτογραφίες που φέρονται να απεικονίζουν κομμάτια από το χαμένο αεροσκάφος

Λίγες ημέρες αφότου οι μαλαισιανές αρχές επιβεβαίωσαν ότι το τμήμα του φτερού που βρέθηκε στη νήσο Ρεϊνιόν στον Ινδικό ωκεανό ανήκε στο Boeing 777 της μοιραίας πτήσης MH370, οι έρευνες για το χαμένο αεροσκάφος συνεχίζονται με τα ειδικά συνεργεία να αναζητούν νέα συντρίμμια στην περιοχή.

Ωστόσο, πληροφορίες που είδαν το «φως» της δημοσιότητας την Κυριακή αναφέρουν ότι συντρίμμια από την πτήση MH370 βρέθηκαν σε ένα μικρό νησάκι στις Μαλδίβες.

Ένας κάτοικος της περιοχής «ανέβασε» στο προφίλ του στο Facebook φωτογραφίες που φέρονται να απεικονίζουν κομμάτια από το χαμένο αεροσκάφος τα οποία ξεβράστηκαν στο νησάκι Noonu Atoll. Σε δηλώσεις του σε τοπική εφημερίδα είπε ότι τα συντρίμμια βρέθηκαν εκεί στις 31 Μαΐου.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδα Daily Mail, ένα μεταλλικό κομμάτι που βρέθηκε έχει εκπληκτική ομοιότητα με το κομμάτι που ξεβράστηκε στη νήσο Ρεϊνιόν τον Ιούλιο.

Και μπορεί τα δύο νησιά να χωρίζει απόσταση 2.000 μιλιών, ωστόσο, ειδικοί εκτιμούν ότι είναι πολύ πιθανό τα συντρίμμια που βρέθηκαν στις Μαλδίβες να ανήκουν στο Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών.

Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις που έκανε σε τοπική ιστοσελίδα ένας ειδικός και εργαζόμενος σε αεροπορική εταιρεία ο οποίος επιμένει ότι τα κομμάτια στις Μαλδίβες ενδέχεται να απολέσουν ακόμη πιο σημαντικό εύρημα από το πτερύγιο που βρέθηκε στη νήσο Ρεϊνιόν καθώς και ότι θα αλλάξουν τον προσανατολισμό των νέων ερευνών.

Μάλιστα, είπε ότι η τοποθεσία στην οποία βρέθηκαν τα κομμάτια στις Μαλδίβες ταιριάζει με τους υπολογισμούς που τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι συνάδελφοι του είχαν κάνει όταν είχε πέσει το μοιραίο Boeing και σύμφωνα με τους οποίους αν το αεροπλάνο είχε πετάξει μέχρι να εξαντληθούν τα καύσιμά του, θα είχε πέσει στη συγκεκριμένη περιοχή.

Άλλωστε, υπάρχουν μαρτυρίες ντόπιων οι οποίες αναφέρουν ότι την ημέρα που εξαφανίστηκε η πτήση MH370 είχαν δει ένα αεροπλάνο να πετάει ανησυχητικά χαμηλά στην περιοχή.
Ωστόσο, καταγγέλλουν ότι οι αναφορές τους δεν εξετάστηκαν ποτέ σοβαρά από τις αρχές οι οποίες είχαν αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό του Boeing, καθώς υποστήριζαν ότι θα ήταν «αδύνατο» να είχε φτάσει το αεροπλάνο στην περιοχή αυτή.

Τώρα, η τοπική ιστοσελίδα «Haveeru» διερωτάται αν τελικά εκείνη η βεβαιότητα των αρχών και η άρνησή τους να εξετάσουν τις καταγγελίες των κατοίκων των Μαλδίβων συντέλεσαν σε ένα τραγικό λάθος, όσον αφορά στη λύση του μυστηρίου γύρω από την πτήση MH370.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί έχουν συλλέξει πλέον τα συντρίμμια που βρέθηκαν στο νησί στις Μαλδίβες για περαιτέρω ανάλυση, ενώ υπάρχουν αναφορές για εντοπισμό και άλλων κομματιών σε ένα άλλο κοντινό νησάκι.



Σημειώνεται ότι ένα από τα πρώτα σενάρια για την τύχη της πτήσης ΜΗ370 είναι πως υπήρξε μια ελεγχόμενου τύπου πρόσκρουση στο νερό.
Όπως εξηγούν ειδικοί ο τρόπος αποκοπής του πτερυγίου που βρέθηκε στη νήσο μπορεί να δώσει μια σαφή ένδειξη για τον τρόπο εισόδου του αεροπλάνου στο νερό.
Αυστραλός ειδικός σε θέματα αεροπλοΐας μίλησε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων και αποκάλυψε πως αυτό που, μέχρι στιγμής, φαίνεται είναι ότι το αεροσκάφος μπήκε στο νερό σε μια ελεγχόμενου τύπου πρόσκρουση και έτσι όταν οι μηχανές ήρθαν σε επαφή με το νερό, ξεκόλλησαν από την άτρακτο και αυτό το κομμάτι βρίσκεται ακριβώς πίσω από μια από τις μηχανές.



Υπενθυμίζεται ότι η πτήση MH370 εξαφανίστηκε από τα ραντάρ στις 8 Μαρτίου του 2014, με 239 επιβάτες και πλήρωμα, μια ώρα μετά την απογείωσή της από την πρωτεύουσα της Μαλαισίας, Κουάλα Λουμπούρ, με προορισμό το Πεκίνο.
 

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.627
Reaction score
83.106
Στο Μπόινγκ της Malaysia Airlines ανήκει το φτερό που εντοπίστηκε στο νησί Ρεϊνιόν

Το τμήμα πτερυγίου που είχε βρεθεί στο γαλλικό νησί Ρεϊνιόν, στον Ινδικό Ωκεανό, θεωρείται "μετά βεβαιότητας" ότι ανήκε στην πτήση MH370, στο Μπόινγκ της Malaysia Airlines που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν από ενάμιση χρόνο, ενώ εκτελούσε την πτήση από την Κουάλα Λουμπούρ στο Πεκίνο, ανακοίνωσαν σήμερα οι γαλλικές εισαγγελικές αρχές.

Στις αρχές Αυγούστου η κυβέρνηση της Μαλαισίας είχε ήδη ανακοινώσει ότι το τμήμα αυτό προερχόταν σίγουρα από το Μπόινγκ 777 που χάθηκε τον Μάρτιο του 2014. Οι γαλλικές αρχές, που είχαν ξεκινήσει δική τους έρευνα την εποχή εκείνη επειδή τέσσερις από τους 239 επιβάτες του αεροσκάφους ήταν Γάλλοι υπήκοοι, εμφανίστηκαν πιο επιφυλακτικές και έκαναν λόγο μόνο για "ισχυρές ενδείξεις".

Από την εξέταση των συντριμμιών σε ένα στρατιωτικό εργαστήριο εντοπίστηκαν "τρεις σειριακοί αριθμοί στο εσωτερικό του πτερυγίου" οι οποίοι οδήγησαν τους ειδικούς σε μια εταιρεία που συνεργάζεται με την Boeing, την Airbus Defense & Space (ADS-SAU) που εδρεύει στη Σεβίλη της Ισπανίας. Με βάση τον έναν από τους αριθμούς αυτούς η εταιρεία διαπίστωσε ότι η ίδια είχε κατασκευάσει το συγκεκριμένο πτερύγιο που τοποθετήθηκε στο συγκεκριμένο Μπόινγκ 777.

Η εξαφάνιση της πτήσης ΜΗ370 είναι ίσως το μεγαλύτερο μυστήριο της πολιτικής αεροπορίας. Το αεροπλάνο χάθηκε αφού τέθηκαν εκτός λειτουργίας όλα τα συστήματα επικοινωνίας με τον πύργο ελέγχου και τον δορυφόρο, και αφού πραγματοποίησε μια μυστηριώδη στροφή χωρίς, ωστόσο, οι κυβερνήτες να εκπέμψουν σήμα κινδύνου.

Αυτή είναι και η τελευταία στιγμή που καταγράφουν την πορεία του τα στρατιωτικά ραντάρ της Μαλαισίας. Σύμφωνα με κάποιους υπολογισμούς, το αεροπλάνο πετούσε επί οκτάωρο μέχρι που τελείωσαν τα καύσιμά του και κατέπεσε στον νότιο Ινδικό Ωκεανό, ανοικτά της Αυστραλίας. Ερευνες πολλών μηνών δεν απέδωσαν και ακόμη και έως χθες δεν είχε βρεθεί το παραμικρό.

Η μυστηριώδης εξαφάνιση της πτήσης δημιούργησε πολλές θεωρίες συνωμοσίας, όπως ότι καταρρίφθηκε ενώ πλησίαζε την αμερικανική βάση Ντιέγκο Γκαρσία ή ότι «απήχθη» αφού έγινε «χάκινγκ» των συστημάτων του.
 

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.627
Reaction score
83.106
Ούτε σε ταινία δεν γίνονται αυτά...
----------------------------------------------------------

Βρέθηκαν συντρίμμια αεροσκάφους με «πολλούς σκελετούς»: Νέο επεισόδιο στο μυστήριο της πτήσης ΜΗ370;

Σύμφωνα με την καταγγελία γυναίκας που πήγαινε για κυνήγι τα συντρίμμια βρίσκονται σε απομονωμένο νησί στις Φιλιππίνες - Το σημείο πάντως βρίσκεται σε εκ διαμέτρου αντίθετη κατεύθυνση από τη νήσο Ρεϊνιόν όπου εντοπίστηκε πτερύγιο του αεροσκάφους
Ένα νέο κεφάλαιο στο μυστήριο γύρω από την τύχη της πτήσης ΜΗ370 της Malaysia Airlines προσθέτουν τα δημοσιεύματα διεθνών μέσων ενημερώσης ότι στις Φιλιππίνες βρέθηκαν συντρίμμια αεροσκάφους βαμμένου με τα χρώματα της σημαίας της Μαλαισίας «με πολλούς σκελετούς».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το εύρημα εντοπίστηκε στην πυκνή ζούγκλα του έρημου νησιού Σουγκμπάι. Την καταγγελία έκανε ένας τεχνικός ήχου ο οποίος ενημέρωσε πως η θεία του βρήκε τα συντρίμμια την ώρα που πήγαινε για κυνήγι στην περιοχή.

«Μας είπε ότι η θεία του μπήκε μέσα στα συντρίμμια και είδε πολλούς σκελετούς και οστά» δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας στη γειτονική νήσο Βόρνεο. «Του είπε ότι βρήκε και μια σημαία της Μαλαισίας διαστάσεων 70Χ35 ίντσες» συμπλήρωσε.

Το σημείο πάντως που βρίσκεται το νησί βρίσκεται σε εκ διαμέτρου αντίθετη κατεύθυνση από το σημείο όπου ταυτοποιήθηκε το τελευταίο εύρημα από την πτήση ΜΗ370, ένα πτερύγιο στη νήσο Ρεϊνιόν.




Επειδή, μάλιστα, ανάμεσα στα δύο σημεία παρεμβάλεται ξηρά - η νήσος Βόρνεο, η Μαλαισία και τμήματα της Ινδονησίας - θεωρείται απίθανο το ενεδεχόμενο το πτερύγιο να παρασύρθηκε από τα θαλάσσια ρεύματα.

Ωστόσο η Dailymail επικαλούμενη αστυνομικές πηγές αναφέρει ως εκδοχή το συγκεκριμένο πτερύγιο να αποκολλήθηκε από το αεροσκάφος την ώρα της απογείωσης τον περασμένο Μάρτιο της πτήσης από την Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό το Πεκίνο.

Η τύχη της πτήσης ΜΗ370 Malaysia Airlines με τους 239 επιβαίνοντες αγνοείται από τον περασμένο Μάρτιο όταν και χάθηκαν τα ίχνη της.
 

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.153
Reaction score
93.263
Είναι δυνατόν; Ειδικά αυτό το " η Dailymail επικαλούμενη αστυνομικές πηγές αναφέρει ως εκδοχή το συγκεκριμένο πτερύγιο να αποκολλήθηκε από το αεροσκάφος την ώρα της απογείωσης τον περασμένο Μάρτιο της πτήσης από την Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό το Πεκίνο"...

Γίνεται το πτερύγιο να βρέθηκε στο νησί Ρεϊνιόν και το υπόλοιπο στις Φιλιππίνες;
 

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.627
Reaction score
83.106
Γίνεται το πτερύγιο να βρέθηκε στο νησί Ρεϊνιόν και το υπόλοιπο στις Φιλιππίνες;
Μόνο αν το πτερύγιο έπεσε πάνω από σημείο με ελεύθερη πρόσβαση στον Ινδικό και κατόπιν το αεροσκάφος κατάφερε ακυβέρνητο να βρεθεί στην άλλη άκρη. Αλλά σύντομα θα μάθουμε για το νέο τόπο συντριβής.
 

spylab

Shalom
Moderator
Μηνύματα
12.340
Reaction score
30.714
Παλι καλα που δεν πηγε η γιαγια του για κυνηγι στο ερημο νησι :roflmao:
[DOUBLEPOST=1444658455][/DOUBLEPOST]However, Philippines officials have expressed skepticism about the reports after the Philippine army could not find the alleged plane wreckage. Naval task commander Captain Giovanni Carlo Bacordo said the armed forces had interviewed the 3.5 mile-long island’s local residents and no one had heard about a potential plane crash.

“Since yesterday, we deployed a gunboat there because of the news. We interviewed the people there, the fishermen, but they have no knowledge about it. Even the populace residing in the island for the longest time have no knowledge of this,” Bacordo said, according to local reports.
 

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.627
Reaction score
83.106
Άντε πάλι...
---------------------------

«Συντρίμμια αεροσκάφους» βρέθηκαν στην Ταϊλάνδη - Εικασίες ότι προέρχονται από την πτήση ΜΗ370

Τα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης εικάζουν ότι ενδέχεται να προέρχεται από το Μπόινγκ 777 που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς τον Μάρτιο του 2014, ενώ εκτελούσε την πτήση από την Κουάλα Λουμπούρ για το Πεκίνο, μεταφέροντας 239 επιβάτες και πλήρωμα
Συντρίμμια που προέρχονται πιθανώς από κάποιο αεροσκάφος εντοπίστηκαν στα ανοιχτά των ακτών της νότιας Ταϊλάνδης, ανέφερε το Σάββατο ένας τοπικός αξιωματούχος. Οι δηλώσεις του πυροδότησαν εικασίες ότι ίσως να ανήκαν στην πτήση MH370 της Malaysia Airlines που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν από δύο χρόνια και ακόμα αγνοούνται τα ίχνη της.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή δημοσιεύματα, ένα μεγάλο, καμπυλωτό μεταλλικό κομμάτι ξεβράστηκε στην επαρχία Νακόν Σι Ταμαράτ. Οι ντόπιοι το βρήκαν και το ανέφεραν στις αρχές, είπε στο πρακτορείο Reuters ο Τανιαπάτ Πατικόνγκπαν, ο κυβερνήτης της περιφέρειας Πακ Πανάνγκ.

«Χωρικοί βρήκαν το μεταλλικό θραύσμα που έχει πλάτος 2 μέτρα και μήκος 3», είπε.

Τα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης εικάζουν ότι ενδέχεται να προέρχεται από το Μπόινγκ 777 που εξαφανίστηκε τον Μάρτιο του 2014, ενώ εκτελούσε την πτήση από την Κουάλα Λουμπούρ για το Πεκίνο, μεταφέροντας 239 επιβάτες και πλήρωμα.

Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι αυτό το μεταλλικό κομμάτι προέρχεται όντως από αεροσκάφος. Σύμφωνα με τον Πατικόνγκπαν, οι ψαράδες της περιοχής είπαν ότι, κρίνοντας από τις πεταλίδες που είχαν κολλήσει επάνω του, δεν πρέπει να βρισκόταν στο νερό για πάνω από έναν χρόνο.

Οι ερευνητές του αεροπορικού δυστυχήματος πιστεύουν ότι κάποιος έκλεισε σκοπίμως τον πομποδέκτη του Μπόινγκ και κατόπιν του άλλαξε πορεία. Ορισμένοι θεωρούν ότι ακόμη και αν εντοπιστούν τα συντρίμμια του, δεν θα λυθεί το μυστήριο.
 




Μηνύματα
1.469
Reaction score
1.407
να χαρω εγω ερευνητές του κ....ου., η δημοσιογραφους της ιδιας περιοχής αν αναπαραγαγουν βλακείες.
Πηρε λειει ο αλλος ενα αεροπλανο με τοσους επιβατες και πηγε και αυτοκτόνησε 5000 km εδω παραπερα.
οτι ναναι...
Τα αεροπλάνα εδω και πολλα χρονια εχουν απεικόνιση της πτησης στην καμπινα των επιβατων, αλλα ακομα και αν δεν ειχε ενεργοποιηθει, κανενας επιβατης η μελος του πληρωματος δεν απόρησε γιατι μια πτηση των 2-3 ωρων κατέληξε να εχει βολοδερνει κανενα 5-6ωρο.
σχεδον ολα τα αεροπλανα εδω και χρονια που κανουν πολυωρες πτησεις δινουν τη δυνατοτητα στους επιβατες ιντερνετ και μαιλ. κανεις λοιπον δεν απορήσε τοσες ωρες που παμε? και να στειλει ενα mail πχ για το τι συμβαίνει.
και κατι αλλο....συγκυβερνήτη δεν ειχε αυτο το αεροπλανο? πληρωμα καμπνινας δεν ειχε? η μηπως θελανε ολοι να αυτοκτονησουν ομαδικα σαν μελη μιας αίρεσης?
και βγαζει ο αλλος πορισμα απο διεθνη οργανισμο ....του Κ...ΟΥ επανλαμβανω...
 


Μηνύματα
1.469
Reaction score
1.407
οχι...έφτασε στο τεμα της επιπεδης γης και επεσε κατω.,,,,
το οτι διαφωνω με οτι βλάκεια γραφεται στο ιντερνετ απο ανεύθυνουπευθύνους
σε σημαίνει οτι παω και στο αλλο ακρο,,,,
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.310
Μηνύματα
2.858.133
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top