Πωλούνται Σφραγισμένα Μουσικά CD

Μηνύματα
17
Reaction score
29
Τα μουσικά CD είναι αυθεντικά, σφραγισμένα και σε άριστη κατάσταση από δισκάδικο που έκλεισε. Καλύπτουν όλο το φάσμα της μουσικής (soundtrack, rock, pop, metal, hip-hop, κλασική μουσική, συλλογές, jazz, ελληνική, κτλ).
Η τιμή πώλησης τους είναι 3 ευρώ το ένα.
Για πολλά κομμάτια, η τιμή είναι συζητήσιμη.

Επειδή τα CD είναι πολλά για να γραφτούν στο θέμα (και δεν ήξερα και πως να επισυνάψω κατευθείαν τη λίστα εδώ), επισυνάπτω το λινκ της λίστας σε excel για όποιον θέλει να τους ρίξει μια ματιά.
Για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε μηνυμα.

https://www.dropbox.com/sh/qelos6hxh6sld6k/AADjztFK0neQ_3daWuk2Essqa?dl=0

Ευχαριστώ πολύ.
 
Last edited by a moderator:






Μηνύματα
17
Reaction score
29
υπάρχουν κάποια ακόμη;
Καλησπέρα. Ναι υπάρχουν αρκετά. Αν θέλεις μπορείς να πατήσεις πάνω στο λινκ που έχω δώσει αρχικά και να δεις τη λίστα. Η λίστα ανανεώνεται κάθε φορά που υπάρχει κάποια παραγγελία και φεύγουν cd.
 

Μηνύματα
1.049
Reaction score
1.552
να ευχαριστήσω και εγώ την Χρυσάνθη,
η συναλλαγή ήταν άψογη,

αν ενδιαφέρεστε για κάποια από τα cd συνιστάται ανεπιφύλακτα
 

Μηνύματα
219
Reaction score
1
Άψογη η Χρυσάνθη ολα πηγαν τελεια....και παλι την ευχαριστω για την καλοσυνη που ειχε να μου κρατησει τα CD που ηθελα για αρκετες μερες, μεχρι να βρεθουμε και να τα παρω...ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ
 



Μηνύματα
49
Reaction score
6
ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ...ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ, ΤΑ CD THΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ :smile::smile::smile:
 

Μηνύματα
228
Reaction score
162
Θα ήθελα να ευχαριστήσω κι εγώ τη Χρυσάνθη για τη συναλλαγή μας.Τα CD είναι με τις ζελατίνες σε άψογη κατάσταση. Κρίμα να μην έχω δει νωρίτερα την αγγελία...Χρυσάνθη καλή συνέχεια με ό,τι καταπιάνεσαι !
 

Μηνύματα
49
Reaction score
6
ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ...ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ, ΤΑ CD THΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ:party::party:
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.307
Μηνύματα
2.858.044
Members
37.892
Νεότερο μέλος
Nardo
Top