GearBest - OnePlus Two 4GB 4G

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
2.683
Reaction score
913
Το κατάστημα Gearbest διαθέτει το καινούριο μοντέλο της OnePlus, το OnePlus Two, σε απευθείας πώληση (χωρίς προσκλήσεις δηλαδή). Δείτε το μοντέλο των 4gb ram εδώ:

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_218003.html

και το μοντέλο των 3gb εδώ:

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_218606.html

Κατασκευασμένο με ισχυρή αρχιτεκτονική 64-bit, ο άριστης ποιότητας επεξεργαστής Qualcomm® Snapdragon™ 810 δίνει άλλη διάσταση στους κινητούς υπολογιστές. Σε συνδυασμό με το GPU Adreno™ 430, τα εντατικά παιχνίδια 3D και άλλες απαιτητικές εφαρμογές ποτέ δεν έδειχναν πιο εντυπωσιακά.

Ασφάλεια
Το smartphone είναι η πιο προσωπική μας συσκευή και στη διάρκεια της ημέρας την τσεκάρουμε εκατοντάδες φορές. Τα λίγα δευτερόλεπτα που απαιτεί η εισαγωγή κωδικού κάθε φορά, σημαίνουν πολλές χαμένες ώρες την εβδομάδα. Κέρδισε χρόνο και αποθήκευσε έως και πέντε μοναδικά δακτυλικά αποτυπώματα που ξεκλειδώνουν το κινητό σου με ένα απλό πάτημα, σε λιγότερο από μισό δευτερόλεπτο. Γρήγορα, απλά και με ασφάλεια.

fingerprint-unlock-img.png


USB Type-C
Η θύρα φόρτισης και δεδομένων του OnePlus 2 δέχεται το νέου τύπου USB Type-C. Το μοναδικό, πατενταρισμένο καλώδιό μας είναι πλακέ και μπαίνει στην πρίζα και από τις δυο όψεις και από τις δυο άκρες. Είναι συμπαγές και δεν μπλέκεται.

usb-port-line.png


ΟΘΟΝΗ
Στην οθόνη των 1080p του OnePlus 2, η πυκνότητα των pixel είναι 401 PPI. Αυτό είναι ιδανικό, γιατί σημαίνει άψογη καθαρότητα που δεν βλάπτει την απόδοση ή τη ζωή της μπαταρίας. Μας ενδιαφέρει η εμπειρία του χρήστη, όχι να γεμίζουμε τη σελίδα των προδιαγραφών με νούμερα που δεν σημαίνουν τίποτα. Αυτό το σκεπτικό μάς οδήγησε στην καταπληκτική αυτή οθόνη. Το ίδιο σκεπτικό που μας οδήγησε και σε ένα καταπληκτικό smartphone.

truly-colors-img.png


Σχεδιασμένη με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες in-cell IPS LCD και ultra-bright LED στον κόσμο, η οθόνη του OnePlus 2 λειτουργεί καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη στο άμεσο ηλιακό φως, παρέχοντας καθαρή εικόνα υπό γωνία 178 μοιρών. Ακόμη, στο σκοτάδι, το φως της οθόνης χαμηλώνει απίστευτα, οπότε μπορείς να χρησιμοποιείς το OnePlus 2 σου το βράδυ χωρίς να κουράζονται τα μάτια σου.

Η ευρύχωρη οθόνη 5,5” του OnePlus 2 διαθέτει εντυπωσιακή αναλογία αντίθεσης 1500:1, ώστε το μαύρο να είναι πιο βαθύ και τα χρώματα πιο εντυπωσιακά από ποτέ. Εστιάσαμε στην αναπαραγωγή ολοζώντανων, αληθινών χρωμάτων, επαγγελματικού επιπέδου, αποφεύγοντας τον υπερ-κορεσμό. Η διαφορά είναι συγκλονιστική.
 
Last edited by a moderator:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.344
Reaction score
125.277
Νομίζω είναι τα καλύτερα τηλέφωνα που κυκλοφορούν
 

Μηνύματα
3.187
Reaction score
773
Τα κινέζικα νομίζω έρχονται με hydrogen os αντί για την oxygen.
Δεν ξέρω αν έχει και άλλες μπάντες για 4g.
Καλύτερα υπομονή 2-3 μήνες για αγορά από το επίσημο ευρωπαϊκό.
Ασε που τότε θα έχουν βγει μάλλον και τα νέα Nexus.
 

Μηνύματα
2.673
Reaction score
1.393
Εχω εδω και 1 1/2 χρόνο το 1+1 και πραγματικά θεωρώ πως ειναι το καλυτερο τηλέφωνο που έχει περάσει απο τα χέρια μου (το τελευταίο ήταν iphone 5S). Ήμουν έτοιμος να παω για το 1+2 ώσπου είδα αυτο το κουμπί στη μέση...
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.590
Μηνύματα
2.865.103
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top