Ηχομόνωση δωματίου - πρόβλημα με γείτονες

Μηνύματα
1
Reaction score
0
Εντέλει akis_p ποια ήταν η εξέλιξη σε αυτή την υπόθεση?
Έχω παρόμοιο πρόβλημα για αυτό η ερώτηση.
 



Μηνύματα
1
Reaction score
1
Ενας φίλος που αντιμετώπιζε το ίδιο προβλημα πριν μερικά χρόνια, αφού προσπάθησε να μιλήσει μαζί τους με καλό τρόπο και ακρη δεν έβγαζε με τίποτα έκανε το εξής θεϊκο ...... σε ώρες ΜΗ κοινής ησυχίας και ειδικά όταν μαζευόταν το σόι (βλ. γριες, θειες, μουλικα κλπ) σε γιορτες και αργιες ... πεταξε στο στερεοφωνικο cd της Ντουβλη, γυρισε τα ηχεια στον τοιχο τους και παρτα!!! Σαν τις κατσαριδες εφευγαν.... !! Την αλλη μερα του εκαναν και παρατηρηση (αχαχα!!!) και τους ειπε οτι αν δεν το βουλωσουν, την επομενη φορα, θα ακουσουν τα απαντα της Τζουλιας ...!!!! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΕΛΟΣ!!
 

Decembered

Μαϊμού
Μηνύματα
16.568
Reaction score
37.871
βρηκα σημερα αυτο :
http://www.projecting-art.com/προϊόντα/
και εδω ειναι το official site
http://www.acoustiblok.com/products.php#specs
λιγο πολυ ειναι 2 προιοντα
Acoustiblok Soundproofing Material
Acoustiblok-Wallcover
ειπαρχει καποιο σχολιο/σκεψη/εμπειρια ?
Κυριως πανω στην προσπαθεια για απομονοση με το λιγοτερο δυνατο παχος.
 


Μηνύματα
86
Reaction score
109
Δεν είχα διαβάσει ποτέ το συγκεκριμένο ποστ.
Μια ακόμα ιστορία νεοελληνικής τρέλας.
Πως κατέληξε η υπόθεση? Δικαστήρια?
Ο Λαζαράκης παρεμπιπτόντως έχει μεγάλη ποικιλία υλικών και μάλιστα ετοιμοπαράδοτα, πήρα πρόσφατα ηχοαπορροφητικά και μπασοπαγίδες.
 

Μηνύματα
89
Reaction score
32
Υποθέτω ότι το κόστος είναι υψηλό, πόσο μάλλον αυτή την εποχή! Ωστόσο διατηρώ επιφυλάξεις σχετικά με την αποτελεσματικότητα αυτών των προϊόντων και κατασκευών.

Έτσι είναι, όπως το είπες… "νεοελληνική τρέλα" δυστυχώς! Ο καθένας ό,τι θέλει… ! Να είμαστε όμως υπερήφανοι και μόνο!

Περιττό να πω ότι τώρα που βελτιώνεται ο καιρός, έχουν ξεκινήσει οι γνωστοί γύ…τοι το πανηγύρι τους! Τι έννοιες μπορεί να έχουν οι καλόμοιροι… πως θα πουλήσουν ναρκωτικά και πως θα διαρρήξουν σπίτια-αυτοκίνητα, πως θα πάρουν επιδόματα (φυσικά όχι με μία και μοναδική ταυτοποίηση ΑΜΚΑ, ΑΦΜ όπως ορίζει αυτή η αξιόλογη δημοκρατία), πως θα κυκλοφορούν με αυτοκίνητα των 20000€ και άνω, ούτε εφορία τους κυνηγά να τους πει πληρώστε ξανά και ξανά και ξανά επειδή είστε καλοί πελάτες (αν και όταν είσαι πελάτης δίνεις για να πάρεις, εδώ μόνο δίνεις για να πάρουν όλοι οι άλλοι), ούτε καμία υποχρέωση έχουν, όχι μόνο με την εξαίρεση από τους νόμους, αλλά και με την συγκατάβαση της κοινωνίας! Αυτά και αμφότερα καλά οσονούπω (από πολλά καλούδια που τρέχουν στον ορίζοντα), έτσι για να μη ξεχνάμε ότι "έχουμε γεννήσει τη …δημοκρατία" !!!
Τουλάχιστον όσοι καταλαβαίνουν και μπορούν, φεύγουν στο εξωτερικό.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.613
Μηνύματα
2.868.048
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top