Sony Wena Wrist Watch

indikos001

Games
Editor
Μηνύματα
4.020
Reaction score
3.970
Ιδού, το πρώτο προϊόν της πλατφόρμας crowdfunding που έχει ετοιμάσει η Sony, της First Flight, μια πολύ όμορφη εναλλακτική στα smart watches που μοιάζουν με… gadget.

Με την ονομασία Wena, το έξυπνο κινητό αν δεν το γνωρίζεις μοιάζει με μέσο bracelet έξυπνο ρολόι σου. Το έχει εντάζει στην πλατφόρμα First Flight ένας κύριος που ονομάζεται Tsushima Teppei, και στόχος ήταν τα high-tech χαρακτηριστικά να συνδυάζονται με κλασικό αναλογικό look.

H ομάδα της Sony που είναι πίσω από το Wena θέλει οι χρήστες να λαμβάνουν πληροφορίες από μια LED οθόνη με όλα τα notifications που θέλουν ενώ για την Ιαπωνία, το ρολόι συντονίζεται με το σύστημα έξυπνων πληρωμών, το επονομαζόμενο FeliCa.



Στο θέμα της μπαταρίας, το ρολόι χωρίζεται σε δύο τμήματα με μια “bracelet” μπαταρία και μια μπαταρία για το κυρίως ρολόι ενώ το πρώτο κρατά φόρτιση για μια εβδομάδα, ιδιαίτερα εντυπωσιακό.

Το δε άλλο τμήμα, το αναλογικό έχει φόρτιση για τρία χρόνια, κλασική vintage χρήση. Στην έκδοση με χρονογράφο η αυτονομία είναι 5 χρόνια.

Στο δε First Flight, θα βρείτε τέσσερις εκδόσεις του Wena, και τις 4 με quartz σύστημα. Το ασημί κοστίζει $325 και το μαύρο $414 ενώ αργότερα ο χρονογράφος θα κοστίζει $493 για το ασημί και $571 για την έκδοση σε μαύρο.

Για να κάνεις sync τα data με το smartphone, το Wena έχει Bluetooth 4.0 LE ενώ είναι συμβατό με iOS 8.0. Σε κλασική πολιτική Sony, είναι αδιάβροχο IPX5 / IPX7 με βάρος 55 γραμμάρια.

PS Όταν αρχίσει να πωλείται και μόνο του το έξυπνο μπρασελέ για να το βάλεις σε άλλα ρολόγια, θα έχουν κάνει τη σωστή κίνηση.


http://www.theverge.com/2015/8/30/9230217/sony-wena-wrist-smartwatch-crowdfunding
 



Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.321
Μηνύματα
2.858.488
Members
37.894
Νεότερο μέλος
Nika
Top