onkyo tx sr805 εναλλακτικη συνδεσμολογια

Μηνύματα
5.283
Reaction score
6.429
Μαλλον ηρθε η ωρα της hdmi πλακετας, και δεν εχω εικονα , μονο κατι φλασιες, εχω μια εκρεμοτητα να αγορασω μια νεα hdmiκαλωδιωση απο το playerπρος τον ενισχυτη μηπως και παιζει κατι εκει.
WD ειναι το player και οταν κουμπωνω την hdmi κατευθειαν σε αυτο προς τον προτζεκτορα εικονα εχω.
τωρα ερωτηση ,]μπορει να παιξει hdmi απο wd κατευθειαν προς τον προτζ και παραλληλα να δωσω με οπτικη ινα στην εισοδο του ενισχυτη περνωντας ετσι και τα ψηφιακα φορματ ηχου;
η παιζει να εχει θεμα μονο η εξοδος hdmi του ενισχυτη και οι εισοδοι, ενας η πολλοι να ειναι ο.κ;
οποτε αν τα ψηφιακα φορματ περνανε μονο απο την hdmi και εχουμε θεμα μονο στην εξοδο του ενισχυτη να παιξω με σπλιτερ και απο το wd player να δωσω με hdmi σε σπλιτερ οπου η εξοδος του να δεινει μια σε προτζεκτορα και την αλλη σε εισοδο του ενισχυτη;
 

Μηνύματα
5.775
Reaction score
1.186
Οταν το player είναι συνδεδεμένο με HDMI με τον ενισχυτή και κόβεται η εικόνα, χάνεται και ο ήχος συγχρόνως;
 

Μηνύματα
5.283
Reaction score
6.429
μη εχωντας εικονα δε μπορω να επιλεξω κατι για να παιξει και να γνωριζω για τα του ηχου, δεν εχω δηλ την επιφανεια των επιλογων του πλειερ..
 

Μηνύματα
5.775
Reaction score
1.186
Εάν τον συνδέσεις με οπτική ίνα με το player ή με coaxial, θα χάσεις τα νέα HD formats DD plus True HD dts HD τα οποία περνάνε μόνο μέσω hdmi.
 

Μηνύματα
5.283
Reaction score
6.429
οποτε η μονη επιλογη ειναι σπλιτερ 1 σε 2 εξοδους μια σε προτζεκτορα και την αλλη στον ενισχυτη με την ελπιδα να περναει τουλαχιστον ο ηχος σε μια απο τις εισοδους.
απλα δε ξερω τι παιζει με τα σπλιτερ, απλο η με τροφοδοσια? ακολουθει 15μετρη hdmi προς προτζεκτορα..
 



Μηνύματα
5.283
Reaction score
6.429
Για την ωρα βολευομαι με οπτικη ινα, απλα υποβαθμιζεται σε απλο dts οταν ειναι dts hd ... και προφανως συμπιεζει και τα υπολοιπα φορματ μιας και δε τα αναγνωριζει ο ενισχυτης σε ενα γρηγορο ελεγχο που εκανα.
 




Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.597
Μηνύματα
2.867.307
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top