Digitaltvinfo.gr

Μηνύματα
10.413
Reaction score
4.859
Linux, αθλητικά και άλλα reviewsστο digitaltvinfo.gr

Και αυτήν την εβδομάδα στην ιστοσελίδα www.digitaltvinfo.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν τα τεστ των καλύτερων νέων προϊόντων που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα πρόκειται για πρώτες παρουσιάσεις στο διαδίκτυο, που δεν έχουν κυκλοφορήσει πουθενά αλλού. Αυτή την εβδομάδα στην ιστοσελίδα www.digitaltvinfo.gr, τρέχουν ζωντανά τρεις νέες αποκλειστικές παρουσιάσεις. Πρώτα από όλα έχουμε την νέα σειρά δεκτών Edision OSMINI, που αποτελούν την τελευταία υλοποίηση της Edisionστο χώρο των Linux/enigma2. Πρόκειται για μια 4άδα δεκτών, με διαφορετικές δυνατότητες λήψης, αφού υπάρχει μοντέλο με ένα δορυφορικό tuner, με ένα επίγειο tuner, με επίγειο και δορυφορικό tuner (combo) και με δύο δορυφορικά tuner (PVR). Διαβάστε την δοκιμή του δέκτη στο www.digitaltvinfo.gr/magazine-archive/year-2015/item/15548-edision-os-mini.

Το αθλητικό πακέτο beinSportsδεν είναι μόνο το οικονομικότερο αθλητικό πακέτο της αγοράς, αλλά και το καλύτερο. Εφόσον είστε σε γεωγραφική περιοχή που το πακέτο λαμβάνεται, μπορείτε να παρακολούθησε σχεδόν τα πάντα σε αθλητικό περιεχόμενο. Διαβάστε την παρουσίαση του πακέτο στο www.digitaltvinfo.gr/magazine-archive/year-2015/item/15222-bein-sports-arabia.

Η τριπλέτα των τεστ της εβδομάδας ολοκληρώνεται με την επαγγελματική πρόταση για ξενοδοχεία της EntertainmentSolutions, που επιτρέπει την παροχή IPTVυπηρεσιών μαζί με internetκαι άλλες υπηρεσίες προσαρμοσμένες 100% στις ανάγκες του ξενοδοχείου. Διαβάστε ολόκληρη την παρουσίαση στο www.digitaltvinfo.gr/magazine-archive/year-2015/item/15364-entertainment-solutions.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.611
Μηνύματα
2.867.843
Members
37.939
Νεότερο μέλος
geo kok
Top