SPL ARMONIA I

Μηνύματα
4.873
Reaction score
3.963
Πωλουνται τα SPL ARMONIA Ι, ευαισθησια 93 db, αποκριση συχν 28-21, 70 κιλα, υψ 1.25 μ, βαθ 50 εκ, πλ 29 εκ.

Ηχείο τρίδρομο BASS REFLEX με παθητικό ακτινοβολητή στο μεσαίο μεγάφωνο 8” Coaxial, με Tweetter 1” και Woofer 12” βρίσκετε στην πλαϊνή πλευρά του ηχείου.

Δινονται 1.400 ευρω

Καινουρια κοστιζουν 2.400 το τεμαχιο (4.800 το ζευγος). Το γραφω μ αυτο τον τροπο επειδη ετσι πουλιουνται απο τον κατεσκαυαστη.

Τα οδηγω με ζευγος μονομπλοκ ενισχυτων λυχνιας 110 βατ ο καθενας.

Ηχητικα ειναι αριστα. Η κατασταση εξαιρετικη, ιδια οπως τα αγορασα.

Η μεταφορα τους ειναι ενα θεμα, αλλα πιστευω λυνεται με οικονομικο τροπο. Δεν υπαρχει η αρχικη συσκευασια.

Στο site του κατασκευαστη θα βρειτε οτιδηποτε πληροφοριες χρειαζεστε. www.spl.gr

Τα ηχεια χρειαζονται χωρο για να αποδωσουν.

Η οπη μπας ρηφλεξ ειναι απο μπροστα και διευκολυνει την τοποθετηση σε τοιχους.

Στον ηχο δεν θα εβαζα κανενα μειονεκτημα. Αντιθετως πιστευω οτι ικανοποιει και τον πιο απαιτητικο ακροατη.

Απο πλευρας αισθητικης (αν και το θεμα γουστου ειναι διαφορετικο στους ανθρωπους), θα ελεγα οτι δεν ενθουσιαζουν. Η γυναικα μου δεν τα παει κι εχω μουρμουρα εδω και κατι χρονια. Αυτος ειναι και ο μοναδικος λογος που τα κατεβαζω τοσο πολυ στην τιμη. Η τιμη δεν θα κατεβει ουτε ενα ευρω. Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει π.μ.

Απο την σελιδα του κατασκευαστη:

"Η γνωστή τεχνολογία «ΚΡΥΟΓΕΝΕΣΗ» που χρησιμοποιεί η NASA στα διαστημόπλοια και η Formula 1 στα αυτοκίνητα της, τώρα την χρησιμοποιούμε και εμείς στα εξαρτήματα μεγαφώνων & ενισχυτών αλλάζοντας την μοριακή δομή του υλικού ψύχοντας το στο απόλυτο μηδέν επιφέρουμε ριζικές αλλαγές στην απόδοση του ήχου.


Τα υλικά που χρησιμοποιούμε για τα ηχεία μας είναι ξύλο τροπικό Βραζιλίας 10 ετών που έχει περάσει από ειδική επεξεργασία αργού θανάτου μέσω μέγιστης υγρασίας προκειμένου να επιτύχουμε την απόλυτη σταθερότητα και την αποφυγή στρέβλωσης κατά την χρήση του.


Στην συνέχεια ταξιδεύει στην Φιλανδία ώστε να ψηθεί σε ειδικούς φούρνους για να φύγει η υγρασία και κόβεται σε φλούδες 1mm και δημιουργείται πλακάτ 40mm με τα νερά τους στις 90ο μοίρες διαφορά στην κάθε μια φλούδα.


Έτσι καταφέρνουμε την απόλυτη αντοχή και ακαμψία του ξύλου. Η κόλληση των κουτιών πραγματοποιείται με κοπή 45ο μοιρών αυξάνοντας την επιφάνεια συγκόλλησης από 40mm στα 55mm, επίσης χρησιμοποιούμε σφήνες 30mm αυξάνοντας ακόμη μια φορά την επιφάνεια κόλλησης στα 85mm. η κολλά που χρησιμοποιούμε είναι πολιουρεθάνη για τέλεια αποτελέσματα και αντοχή στον χρόνο."
 


Μηνύματα
4.873
Reaction score
3.963
Μια τελευταια προσφορα στα 1200 ευρω . Ειναι απιστευτο τετοια ηχεια να εχουν κατεβει στο 1/4 απο την τιμη αγορας και μετα απο τοσο χρονικο διαστημα να μην υπαρχει αγοραστης.
 

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Μηνύματα
37.870
Reaction score
77.470
Μια τελευταια προσφορα στα 1200 ευρω . Ειναι απιστευτο τετοια ηχεια να εχουν κατεβει στο 1/4 απο την τιμη αγορας και μετα απο τοσο χρονικο διαστημα να μην υπαρχει αγοραστης.
Δεν σε ξέρω,δεν με ξέρεις μην υπονοήσουν κάτι κάποιοι, αλλά επειδή είμαι από Αλεξανδρούπολη και έχω ακούσει ηχεία του Πιτιακούδη(και είχα πάρει για ένα διάστημα),το σημείο και κρίμα, που υστερεί είναι η εμφάνιση όπως είπες αλλά και.... η κρίση
 

Μηνύματα
1.063
Reaction score
737
και δυστυχώς ότι λόγω ονόματος και καταγωγής, έχουν μικρή μεταπωλητική αξία, (καλώς ή κακώς), όπως ανάγλυφα διαφαίνεται στο παρόν νήμα ...

τα ηχεία είμαι σίγουρος ότι παίζουν άριστα ! αν είχαν κάποιο αμερικανικό ταμπελάκι θα ''έφευγαν' για 5 φορές την τιμή που ζητάς ....
 

Μηνύματα
4.873
Reaction score
3.963
Τελος αγγελιας. Τα ηχεια ταξιδευουν προς το νεο ιδιοκτητη. Σας ευχαριστω
 


Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.613
Μηνύματα
2.868.094
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top