80s,90s Garage & Psychedelic Revival



S

sk4t4

Guest
The Gruesomes-Things She Does To Me

Ισως το πιο δημοφιλες στην πατριδα του (Καναδας) αναβιωτικο γκαραζ συγκροτημα της δεκαετιας του 80.Πουλησαν δεκαδες χιλιαδες δισκους και γεμισαν χωρους συναυλιων που τα αλλα γκαραζ συγκροτηματα δεν τολμουσαν καν να διανοηθουν.
 


S

sk4t4

Guest
Μερικα τραγουδια απο το dvd 'knights of fuzz'.Η αποκτηση του επιβαλλεται σε οποιον αρεσει το ειδος.Συνισταται ανεπιφυλακτα γιατι εκτος απο τα τραγουδια περιεχει το ομωνυμο βιβλιο (εξηντλημενο και ακριβο πλεον) βελτιωμενο και ενα σκασμο ακομα στοιχεια.Εχει κυκλοφορησει και παλιοτερα σε cd-rom μορφη με αλλαγες ομως σε σχεση με το dvd.

Marshmallow Overcoat "Suddenly Sunday" KNIGHTS OF FUZZ

Miracle Workers "You'll Know Why" KNIGHTS OF FUZZ

The Woggles Ragged But Right (from the Knights of Fuzz DVD)
 
Last edited by a moderator:






cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
The Stepford Husbands - Seems Like Years
[DOUBLEPOST=1444575824][/DOUBLEPOST]"Seeing is Believing" Performed by The Stepford Husbands.
Ρε συ sk@t@ που τους ξεθαψες ρε συ? :hi:Προχτες ειχα θυμηθεί και ξαναεβαλα το μοναδικο τους album, που εκει εκαναν ενα βημα παρα...πισω και φευγοντας από τα στενα ορια του garage, εβγαλαν ένα album απίστευτης πουρας ποπ ομορφιας, είναι πραγματικα μαγευτικο.
 

S

sk4t4

Guest
Ρε συ sk@t@ που τους ξεθαψες ρε συ? :hi:Προχτες ειχα θυμηθεί και ξαναεβαλα το μοναδικο τους album, που εκει εκαναν ενα βημα παρα...πισω και φευγοντας από τα στενα ορια του garage, εβγαλαν ένα album απίστευτης πουρας ποπ ομορφιας, είναι πραγματικα μαγευτικο.
Επιτελους επεστρεψες στα πατρια εδαφη την στιγμη που αρχισα να νιωθω μοναξια.Το "New Ways Of Seeing" εννοεις το οποιο φυσικα και μου αρεσει και μου εχουν μεινει και μερικα τραγουδακια απο αυτο που μ'αρεσει να τα τραγουδαω την ωρα που μπαινω στην εταιρια (6 το πρωι).Θυμαμαι μαλιστα πως οταν αγορασα τον δισκο (10+ χρονια), του οποιου την υπαρξη αγνοουσα μεχρι τοτε, υπηρχαν 5-6 σφραγισμενα! αντιτυπα.Οταν ρωτησα τον Γιαννη (Sound Effect) που βρηκε τοσα και μαλιστα σφραγισμενα μου απαντησε οτι τα εφερε απο Αμερικη και μαλιστα απο Ελληνα δισκοπωλη (δεν θυμαμαι την πολη).Θυμαμαι επισης οτι ηταν παρων ο Μητσος (ξυρισμενο κεφαλι και γενακι) γνωστη γκαραζοφατσα απο τα παζαρια (παγκιτης) ο οποιος αφου με προειδοποιησε οτι ο δισκος δεν ειναι γκαραζ, μου ειπε ποια ειναι τα καλυτερα τραγουδια, και επεσε μεσα ακριβως ο ατιμος!Δυστυχως παντως δεν βρηκα κανενα τραγουδι απο αυτον τον δισκο στο youtube αλλιως φυσικα και θα εβαζα.
 







S

sk4t4

Guest
sk@t@, o Μικρος Αδελφος θελεις να πεις :lolsign: 27 στα 28 εγω, 50 + εσυ :lol:
Κι ομως εισαι ο Μεγαλος Αδελφος και μαλιστα σε ηλικια συνταξιοδοτησης (και μαλιστα με τα καινουργια ορια).Που το στηριζω αυτο;Στους Residents φυσικα.Συνταξιουχος ενιωσα και εγω οταν τους πρωτοακουσα (και δεν τους ξανακουσα φυσικα).Αυτη ειναι η προσφορα των Residents στην ανθρωποτητα μιας και μουσικη δεν καταφεραν να παιξουν ποτε.Εγω παντως ακουγοντας το ταπεινο και καταφρονεμενο γκαραζ νιωθω οτι ειμαι 16.Και για του λογου το αληθες το αποδεικνυει και το τραγουδι...

Younger than Yesterday by The SEEN
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.599
Μηνύματα
2.867.368
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top