Μια βοήθεια περί διατροφής

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Μηνύματα
8.074
Reaction score
14.058
Μαλιστα, δυσκολα πραγματα συζητατε. Πραγματικα απορω με ποια λογικη υποσιτιζεσαι με 1000 θερμιδες την ημερα. Μετα απο λιγο καιρο καθε παραπανω θερμιδα θα γινεται λιπος. Αν μαζευεις λιπος στην κοιλια κοψε εντελως μακαρονια ρυζια και οτι εχει να κανει με αλευρι, παρε υδατανθρακες απο αλλες πηγες και ανεβασε λιγο τις πρωτεινες. Αν κανεις αεροβια ασκηση θα χρειαστεις περισοτερους υδατανθρακες αλλιως θα τρως τις σαρκες σου. Να θυμασαι οτι οσο πιο μυωδης εισαι τοσο καλυτερο μεταβολισμο εχεις. Μαγικη συνταγη δεν υπαρχει αλλα υπαρχει ενας μπουσουλας.. Βαρακια στην αρχη του προγραμματος και αεροβιο στο τελος τουλαχιστον 40 λεπτα οπως ειπε ο κ.καθηγητης αλλα εμενα οι παλμοι μου βγαινουν 128. (220-37*70%. Μικρη η διαφορα. Καθε σωμα αντιδρα διαφορετικα οποτε το καλυτερο που πρεπει να κανεις ειναι να εμπιστευθεις ενα οργανωμενο γυμναστηριο και με την βοηθεια των γυμναστων να στησεις εναν προγραμμα διατροφης και γυμνασης. Σημαντικο ειναι να καταγραφεις τι κανεις σε καθε προπονηση ωστε να μπορεσεις να καταλαβεις τι σε βοηθαει και τι οχι. Καλη επιτυχια.
 


Μηνύματα
9.775
Reaction score
1.827
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους.

Τη ζυγαριά όπως είπα και παραπάνω την πήρα απλά σαν μπούσουλα και τίποτα παραπάνω.

Στις 1000 με 1200 θερμίδες κατέληξα μετά από αρκετές δοκιμές και με αυτές χάνω γύρω στο μισό κιλό την εβδομάδα που πιστεύω οτι είναι ασφαλές.

Απο εκεί και πάνω ή κολλάει η ζυγαριά ή παίρνει την ανιούσα!

Εχω και μέρες που θα τις ξεπεράσω αρκετά αλλά είναι λίγες και μέρες που όπως είπα δεν θα περάσω τις 700 αλλά και αυτές είναι ελάχιστες.

Δυστυχώς στη δουλειά που είμαι τώρα κάθομαι σε μια καρέκλα όλη μέρα και δεν νομίζω ουτε για πλάκα να καίω τις 2000 θερμίδες που υποτίθεται σαν μη ασκούμενος.

Δεν κατέληξα εντελώς αυθαίρετα σε αυτό το νούμερο.

Για να κλείσω λόγω ατυχήματος που είχα στη μέση μικρός είμαι χρόνια στα γυμναστήρια (οσο οι αλλαγές στη ζωη μου το επιτρέπουν) αλλά είμαι απο αυτούς που παχαίνουν ακόμα και με το νερό και πάντα στην περιοχή της κοιλιάς κρατούσα λίπος.

Ο στόχος μου λοιπόν είναι ξεκάθαρα να μπορέσει να φανεί όλη αυτή η δουλειά και ο κόπος που έκανα τόσα χρόνια.
1000 θερμίδες δεν τρώει ούτε ανορεξική γυναίκα σε δίαιτα με αμφεταμίνες. Η ζυγαριά κολλάει επειδή ο οργανισμός σου μπαίνει σε starvation mode. Anyway its your call, keep burning your muscles.
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.613
Μηνύματα
2.868.095
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top