Έκθεση HXOS EIKONA SHOW 2015

Μηνύματα
120
Reaction score
67
πηγα στην εκθεση αλλα δυστυχως δεν ειχα πολυ χρονο να τα δω ολα.Απο αυτα που ειδα μου αρεσαν τα vienna acoustics το μοντελο που επαιζε ηταν το beethoven baby grand μαζι με musical fidelity το δωματιο με τα nagra εκει βοηθουσε και ο χωρος και το δωματιο με τα proac d30.Δυστυχως δεν ειδα τα atc.Προσωπικη μου αποψη οτι ο συγκεκριμενος χωρος (ledra mariot) δεν κανει για τετοιες εκθεσεις χιλιες φορες καλυτερα οταν γινοταν στο ΟΑΚΑ
 

Μηνύματα
14.963
Reaction score
20.614
με όλο το θάρρος, και μιας και φαίνεται να είσαι αρκετά έμπειρος και μπασμένος στο χώρο ώστε να καταλαβαίνεις την ανάποδη φάση σε 5', γιατί αντί να θάβεις "ορισμένους εκθέτες που δεν είναι ικανοί ούτε τα καλώδια των ηχείων να συνδέσουν σωστά", δεν πήγες στο αυτί του συγκεκριμένου αντιπροσώπου να του πεις : με συγχωρείτε κύριε, νομίζω ότι έχετε συνδέσει λάθος το ένα ηχείο σας??
Όταν πουλάς ηχεία με κάποια αξία πρέπει να είσαι ικανός να τα επιδείξεις. Αλλιώς πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχθείς το κράξιμο.
Το να βάλεις το κόκκινο στο κόκκινο και το μαύρο στο μαύρο δεν θέλει γνώσεις ηχοληψίας.
Με 5 και 10 χιλιάρικα σύστημα δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη (τα οποία τα πήρανε πρέφα ίσα με καμιά 20 άρια επισκέπτες από συζητήσεις στους διαδρόμους )

Οπότε όχι δεν θα το πω στον εκθέτη. Προσωπικά θα τον αφήσω να εκτεθεί.
 

billpeppas

A/V "Επαγγελματίας"
Μηνύματα
2.485
Reaction score
5.628
Τραγικά πράγματα αυτά.
Και δεν ήταν μόνο ένας με λάθος φάση :D
Άλλοι βάλανε ηχειάρες με κακό για αυτά τελικό ( σε Ferrari ελαστικά για τζίπ ? :D ).

Το Atmos με τα upwards firing drivers στο room της Sony πολύ κακοστημένο αλλά και ο χώρος δεν ήταν και αυτός καλός, οπότε συγχωρούνται.

Πού αλλού είχε Atmos και Auro 3D που λέγατε ρε παιδιά ?
Ήθελα να ακούσω Atmos καλοστημένο ( σχετικά πάντα ) με τα upwards firing drivers ( εγω παίζω με ταβανίσια ).
 

Z

Zdimis

Guest
Άντε κ φέτος αξιωθηκαμε να περάσουμε να δούμε τι ακούγεται στο χώρο.
Καλό κλίμα ικανός αριθμός εκθετών και ευτυχώς σπαει σιγά σιγά το ολιγοπώλιο .
Ξεχωρισα viva Vienna acoustics -το δωμάτιο της nexus με korato κ κάτι ηχεία ιδιοκατασκευές? ,τα ATC τα 40αρια με ότι ενισχυτή τα παιζε ο Θέμης δεν θυμάμαι αλλά ....κολλαγες,κ κάτι μικρά Polk των 399 ευρώ με ένα βασανισμένο advance acoustics CD κ ενισχυτή των 300 ευρώ που με εκανα ν να γελασω ,δεν μειδίασα απλά γιατί παίζανε καλύτερα από αυτό που άκουσα στα μισά δωμάτια...!
Ενδιαφέρουσα ή διδρομη κατασκευή του μπουλματση της geometric harmony,ευαίσθητα 93 db κ μινιμαλικστικά κ παίζανε ωραία.Το δωμάτιο της McIntosh με κάτι πολυδρομα κ τα γνωστά ενισχυτικά τερατα αριστο.Rois μονόδρομα,ενδιαφερον απλά το παιζε στα 100 db κ δενν....
Ωραία και ή κόρνα της tuneaudio.Τα quad όσο κι αν επεδίωξαν δεν...για άλλη μια φορά.
Κρίμα που πάνω από τους μίσους εκθέτες δεν αντιλαμβάνονται ότι το σετ απ τους στο συγκεκριμένο χώρο ή το σετ απ τους γενικώς ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ στις μεγάλες στάθμες που σερβιρανε σήμερα με αποτέλεσμα να είναι για γέλια ή ολη τους παρουσία εκεί ,κ τσαμπα κόπος αν δεν ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ επιλέξουν στάθμες με αποτέλεσμα μπουμαρισματα ξυρισματα, κ τσιριδες.
Kραταω 1 όμως. Τον ήχο των ATC 40 που αν κ μόνο με κλασσική,με μαγνητίσε.
 

Z

Zdimis

Guest
Οποίος θυμηθεί το μοντέλο της Polk ας το ανεβάσει να θυμόμαστε ,σε κάποιους μπορεί να φανεί ΠΟΛΥ χρήσιμο κ με λίγα...
 

Μηνύματα
6
Reaction score
2
Καλησπέρα σε όλους. Σε λίγη ώρα τελειώνει ακόμα μία έκθεση ήχου και εικόνας που παρά τις δυσκολίες των καιρών κατά τη γνώμη μου ολοκληρώνεται με επιτυχία. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές αλλά και συμμετέχοντες που με μια πλήρη γκάμα συστημάτων πιστεύω πως κάλυψαν όλα τα γούστα του κοινού, ακουστικά αλλά και οπτικά. Προσωπικά για μένα ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η ultimateaudio που με τα zigali οδηγούμενα από ενισχυτή της ιταλικής galactron και ψηφιακή πηγή cayin ήταν ένα από τα καλύτερα συστήματα που άκουσα αν όχι το καλύτερο. Σταθερή αξία τα ηλεκτροστατικά της quad με λαμπάτα ενισχυτικά της ίδιας εταιρείας και auralic. Στην τριάδα και τα avantgard της Avart αν και θα θέλαμε να ακούσουμε το νέο uno ή duo mezzo με meishu audio note. Ιδιαίτερα και ενδιαφέροντα συστήματα τα YG carmel 2 με ενισχυτικά και πηγή NAGRA και τα elac FS 409 της sound galery με mbl. Τέλος ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ σε όλους τους συμμετάσχοντες και ιδιαιτέρα στους ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ tsakiridis divices, lab 12, core, geometric harmony, ayazi, rois, φως, και συγνώμη αν ξεχνώ κάποιον που με τις υλοποιήσεις τους μας κάνουν περήφανους. Και του χρόνου με υγεία. Να είστε όλοι καλά και να ακούτε μουσική. Music is a spiritual guide through life.
 





Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Μηνύματα
30.210
Reaction score
27.747
Eπιστρέψαμε κι εμείς πίσω στην Θεσ/νίκη μας και πάλι και την βρήκαμε να χτυπιέται από έναν αέρα δυνατό και κρύο, βορεινός γαρ.
Είδα τα πιο πολλά δωμάτια της έκθεσης το Σάββατο και ομολογώ ότι δεν ενθουσιάστηκα ή έστω δεν ξετρελάθηκα.
Εντύπωση μου έκανε ο μονόλιθος της Martin Logan και τα Grimm που ήταν υπέροχα, δεν το περίμενα να είναι τόσο καλά.
Υπήρχαν αρκετές μετριότητες και γενικά μου δόθηκε η εντύπωση ότι αυτή η έκθεση δεν ήταν πλούσια, δεν είχε εκπλήξεις, δεν μας άφησε κάποια φοβερή εντύπωση κάτι.
Είδαμε και προβολείς, και ενισχυτές, αλλά είδαμε και πολλούς φίλους που με κάποιους βρεθήκαμε για πρώτη φορά.
Στο τραπέζι η παρέα ήταν υπέροχη.
Χάρηκα που μπορέσαμε να κάνουμε αυτή τη βόλτα,άξιζε τον κόπο.
 


Μηνύματα
6.906
Reaction score
5.786
Και εγώ μπερδεύτηκα. Δεν είναι της polk, Definitive technology studioMonitor 45 είναι.;)
Δεν ξερω,αλλα πολυ μου αρεσε αυτο το ηχειο. Εκατσα αρκετη ωρα να το ακουσω. Το σετακι με τον advance μου αρεσε πολυ.
 







PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Μηνύματα
9.634
Reaction score
12.205
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκθέτες για τον κόπο και το χρήμα που διέθεσαν, δίνοντας μας την ευκαιρία να βρεθούμε με φίλους και <<συμπάσχοντες>> για άλλη μια φορά!
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.558
Μηνύματα
2.864.346
Members
37.930
Νεότερο μέλος
l.koustimpis@visualacoust
Top