Epson eh-ls10000


Μηνύματα
12.991
Reaction score
8.347
εμένα μου άρεσε ο Επσονας,ακουσα ότι στους περισσότερους δεν άρεσε.Στον χωρο που επαιζε δεν βοηθουσε ουτε για μαυρο ,ουτε για ευκρίνεια που φαινόταν να υπολείπεται,αλλα ειχε υπέροχα χρώματα και ζωντάνια,μια γλαφυρη αισθηση και φυσικότητα στην εικόνα.Νομίζω ότι αν επαιζε σε απολυτο σκότος θα ηταν εντυπωσιακός,στον συγκεκριμενο χώρο ειχε αντανακλάσεις απο τις άλλες δυο εικόνες παυ παιζανε στους αλλους τοιχους που δεν βοηθούσαν καθόλου.Παντως τα μηχανάκια της Επσον είναι περίφημα και η εικόνα που βλέπαμε δίπλα των 900 ευρω πριν καποια χρόνια ηταν ονειρο απατηλό σε αυτά τα λεφτα.
 

loggeo

Projectors
Moderator
Μηνύματα
7.248
Reaction score
8.767
Σήμερα έκανα μια βόλτα απ' το Βαγγέλη κι είχα την ευκαιρία να δω για πρώτη φορά τον epson. Με είχε προϊδεάσει ο Μ. Καστρουνής ότι είναι φοβερό μηχανάκι, αλλά δεν το περίμενα τόσο καλό!
Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της projecting art ο ls10000 έδειξε όλα τα προσόντα του.
Κρίμα που δεν είχαμε τη δυνατότητα να τον δούμε να παίζει δίπλα στον jvc για να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα.
Έστω κι έτσι, διαπίστωσα με χαρά ότι η επόμενη μέρα στο χώρο βιντεοπροβολής φέρνει σπουδαίες εξελίξεις.Τα καλά είναι μπροστά ή στην περίπτωση της epson τώρα.
Το προβόλι είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο και μπορεί να καλύψει όλα τα γούστα.
Υπάρχει μεγάλη γκάμα από ρυθμιστικά που μπορούν να μετατρέψουν την όμορφη κινηματογραφική εικόνα του epson σε overcooked όργιο!:D (γούστα είναι αυτά!)
Τα κακώς κείμενα, όπως λχ η κατώτερη του αναμενόμενου σύγκλιση, μπορούν να διορθωθούν μέχρι τελευταίας ζώνης ελέγχου. Μου έκανε μια σύντομη επίδειξη ο Μανώλης και με έπεισε.
Το μηχανάκι έπαιζε απέναντι σε μια εντυπωσιακή και τεράστια stewart cine w με ηχοδιαπερατό υλικό.
Ακόμα και με το dynamic contrast απενεργοποιημένο το προβόλι είχε εξαιρετικό on/off, πράγμα που σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στο πολύ καλό επίπεδο μαύρου.
Με την ένταση φωτεινότητας στο high (κοίτα που πήγα να γράψω με τη λάμπα στο high :D ) κι ανοιχτό το zoom για να εξαφανιστούν οι μαύρες μπάρες ο epson εξακολουθούσε να δίνει μπόλικο φως.
Υπήρχε μια ζωντάνια στην εικόνα, προφανώς έχει να κάνει με το χρωματικό φάσμα της τεχνολογίας laser.
Όπως και να έχει το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό σε όλα τα σκαλοπάτια φωτεινότητας.
Κλείνοντας να πω ότι στα μάτια μου ο ls10000 είναι ένα πολύ υποτιμημένο προϊόν, δεδομένου ότι είναι ουσιαστικά ο πρώτος home cinema προβολέας που φέρει μια νέα τεχνολογία.
Αυτό μάλιστα το κάνει όντας απαλλαγμένος από ασθένειες που μπορεί να έχουν μοντέλα πρώτης γενιάς (βλέπε προβολείς led) και σε πολύ λογική τιμή αν σκεφτούμε ότι βάζει κάτω μοντέλα πολλαπλάσιας αξίας.
Ο ls10000 είναι μια κατηγορία μόνος του.
 


Kotsidis John

Photography
Moderator
Μηνύματα
13.883
Reaction score
34.284
Εντυπωσιακος!

Ιδιαιτερα σε οξυτητα!

Αν κ οταν τον ειχα δει εκθεση, δε μπορω να πω πως τρελλαθηκα κιολας!
 





Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.613
Μηνύματα
2.868.093
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top