ford fiesta 2010-hxosistima

Μηνύματα
1
Reaction score
0
χαιρεται! λοιπον παιδια θα ηθελα αν μπορειτε να με βοηθησετε. ειμαι ασχετοσ σχεδον απο ηχοσυστηματα και ετσι θα ηθελα τη βοηθεια σας. αγορασα προσφατα ενα φορντ φιεστα μοντελο 2010. θα ηθελα να μου πειτε αν γνωριζει καποιοσ τι ηχεια φορεια απο μαμα και τι επιλογες εχω απο αναβαθμιση δλδ αν μπορω να βαλω ενισχυτη στο μαμα ραδιο και 2 ηχεια σχετικα καλα. απλα θελω να το αναβαθμισω διοτι μ αρεσει να ακουω δυαντα μουσικη μεσα στο αμαξι με κλειστα παραθυρα! ευχαριστω εκ των προτερων! διαθετω γυρω στο 200..
 




Μηνύματα
15.008
Reaction score
20.731
καλά και ετσι και τον ψήσει για κανα ενισχυτή , επεξεργαστή κλπ μας κερνάς και το μπουκάλι ολόκληρο!
ταρατσα θα την κάνουμε
 

Μηνύματα
31
Reaction score
15
Πριν 3 χρονια εκανα στο Fiestaki μου (το προηγουμενο μοντελο 2007) περιπου αυτο που θελεις κ εσυ.
Εβαλα καλυτερα ηχεια εμπρος πισω με μονωση στις πορτες κ μετα στον Νικο car audio test (μετα τον ανακαλυψα) τετρακαναλο ενισχυτη στην εργοστασιακη πηγη για να τα ελενχει.
Η εργοστασιακη πηγη παρεμεινε μεχρι τωρα για δικους μου λογους οπως κ η μη προσθηκη sub. Eστω κ μεχρι εκει ομως τα αποτελεσματα ηταν πολυ ικανοποιητικα με το ''μαγικο'' χερακι του Νικου αλλα κυριως για τις ξεκαθαρες κ κατανοητες κουβεντες του αναλογα με αυτο που θελεις κ μπορει να γινει.
Τωρα ειμαι ξανα στην σκεψη να κανω το επομενο βημα αλλαγης πηγης μονο η και +sub. Παντως νομιζω 200 Ε k για ενισχυτη κ για ηχεια ειναι καπως λιγα . Μπορει δλδ τα εργοστασιακα ηχεια του MK7 που εχεις να ειναι ηδη αρκετα καλα κ για κατι καλυτερο θα πρεπει να δοσεις αρκετα περισσοτερα ,δεν ξερω!
 


Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.591
Μηνύματα
2.866.871
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top