Τα ομορφότερα αυτοκίνητα των τελευταίων 100 ετών

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Administrator
Μηνύματα
46.964
Reaction score
23.739
1951 Volkswagen T-1 Deluxe Samba Bus
Αυτοκίνητο μύθος... Η πρώτες μου διακοπές (τότε που ακόμα κατουρούσα το βρακί μου) αξέχαστες ιστορίες, σε θάλασσες και βουνά. Τυχαίνει να είναι και το ίδιο χρώμα. Το χρησιμοποιούσε ο πατέρας για τις ανάγκες της δουλειά του, μετά το μετατρέψαμε σε τροχόσπιτο!
View attachment 55956
Είχατε αυτό με τα πολλά παράθυρα και στην οροφή?
Σήμερα κοστίζει μια περιουσία!
 

soer

"Κύριος" Σωτήρης!
Μηνύματα
330
Reaction score
634

Το roadster Leopard είναι χτισμένο στην Πολωνία από Leopard Αυτοκινήτου Mielec. Σχεδιάστηκε από Zbyslaw Szwaj ως πολυτέλεια αθλητικές roadster και τροφοδοτείται από έναν GM όλα από αλουμίνιο 6 κινητήρας λίτρων V8. Παραδείγματα έχουν παραδοθεί στο βασιλιά του Carl XVI Gustaf Bernadotte της Σουηδίας και της 20th Century Fox κινηματογραφικών στούντιο στην Αμερική.
 



D

Deleted member 38719

Guest
Είχατε αυτό με τα πολλά παράθυρα και στην οροφή?
Σήμερα κοστίζει μια περιουσία!
Γνωρίζω! Δυστυχώς το αυτοκίνητο πουλήθηκε 1980-81 σε Εγγλέζο επιχειρηματία... δεν ήταν και σε πολύ καλή κατάσταση, μετά τις μετατροπές για χρήσει του ως "τροχόσπιτο" παρουσιάστηκαν πολλές σκουριές στο σασί και η μηχανή του ήταν σχεδόν κατεστραμμένη... χρειαζόμασταν πολλά χρήματα για τις επισκευές, και εκείνο το καιρό ήταν αδύνατον, οπότε... Ωστόσο, αν θυμάμαι καλά, με τα χρήματα που πήραμε από την πώληση του, ο πατέρας, έχτισε ένα συμπληρωματικό δωμάτιο και μεγάλωσε αρκετά το μπάνιο του σπιτιού, για τον ερχομό της μικρής αδελφής μου!
 


Μηνύματα
29.236
Reaction score
23.274
ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΙΜΟΝΟ.....

ΜΟΝΟ ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.....

ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΩ ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΙΣ ΓΑΛΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ

ΤΟΥ.....
 















Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.602
Μηνύματα
2.865.605
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top