Ηλεκτρονικό τσιγάρο


Zizik

Chauncey Gardiner * tl;dr *
Super Moderator
Μηνύματα
42.346
Reaction score
74.447
Με ξεσηκωσες,το βρηκα σφραγισμενο στα 50€......λυγισα.....:drinks:
Καλά έκανες Γιάννη μου, είχες πολύ καιρό εξάλλου να πάρεις κάτι. Μπορεί και δύο ολόκληρες εβδομάδες!
 






Μηνύματα
6.905
Reaction score
5.783
Σχεδον 4 χρονια τωρα που ατμιζω,η βασεις που περνω ειναι 50/50. Εδω και λιγο καιρο,αλλα οχι παντα παρατηρησα ενα καψιμο στο στηθος,οπου μεταφερεται και στον λαιμο.
Αυτο μου συμβαινει ποιο συχνα τα βραδυα.Λετε να ειναι απο την PG? Ποιο συχνα το αισθανομαι οταν ατμιζω με τον subtank.
 
Last edited:

Manos58

εγχειρισμένη
Μηνύματα
17.160
Reaction score
12.839
Μέσα στην μούρλα μας ατμίζουμε ασύστολα για να δοκιμάσουμε καινούργια υγρά η μηχανάκια ..........όλα στην προσπάθεια για να κόψουμε το κάπνισμα βέβαια :bigboss:
 

Μηνύματα
6.905
Reaction score
5.783
Μανο δεν εχω βαλει τσιγαρο στο στομα μου σχεδον 4 χρονια. Σιγουρα το οτι αυτον τον καιρο ειμαι σε αδρανεια λογω μη εργασιας,σιγουρα εχω ανεβασει τα ml καθημερινα οπου ατμιζω. 10 ml σιγουρα οχι παραπανω.
 


Μηνύματα
6.905
Reaction score
5.783
Για της Pink Mule εχετε καποια αποψη?
Μου εδωσε πριν λιγο ενας φιλος να δοκιμασω 20 ml,αφου του ειπα το προβλημα που εμφανιστηκε,και μου προτεινε να αλλαξω για λιγο καιρο την βαση για να δω αν φταιει αυτη. Μου εδωσε και λιγο σκετη VG.

12746074_982399451881029_357514871_n.jpg
 


Μηνύματα
6.905
Reaction score
5.783
Νοιωθω μια καουρα στο στηθος οπου ανεβαινει και στον λαιμο.Οχι συνεχεια ομως,το νοιωθω εντονα εχω παρατηρησει οταν ατμιζω με αερατους ατμο.
Η βαση ειναι της e-cig οπου την ατμιζω πανω απο 7 μηνες. Τωρα παρουσιαστηκε το προβλημα.
 

Μηνύματα
1.972
Reaction score
3.331
Οι βάσεις της ecig δεν μου είχαν κάτσει καλά . πάντα προτιμούσα umami και ελάχιστα atmos δεν πρέπει να από τις βάσεις μήπως βάζεις υψηλά ποσοστά αρωμάτων? όπως επίσης και λόγο καιρού μπορεί να έχεις ερεθισμενο λαιμό.
 

Μηνύματα
6.905
Reaction score
5.783
Το αρωμα που βαζω ειναι 1 σταγονα ανα ml.Εδω και ενα μηνα ομως τωρα που το σκεφτομαι εχω κοψει τα καπνικα αρωματα και ατμιζω μονο γλυκα. Πχ καραμελα βουτηρου,κρεμ μπρουλε. Λες να ειναι αυτο?
Απο αυριο θα κανω σκετη βαση για λιγες ημερες να δω.
 

Μηνύματα
1.972
Reaction score
3.331
από άρωμα είσαι πολύ χαμηλά μια χαρά είσαι .
να το παίξω λίγο γιατρός και να σου πω μήπως έχεις κάποιο θέμα με το στομάχι ; και σου δημιουργεί διάφορα ?
 


Μηνύματα
1
Reaction score
3
Mπα δεν εχω θεμα με το στομαχι μεχρι στιγμης.
Αδερφε το συμπτωμα που εχεις (καουρα) παραπεμπει σε γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση. Δεν ξερουμε ακομη κατα ποσο συσχετιζεται με τα ατμιστικα υγρα, αλλα σιγουρα ειναι θεμα διατροφης, αν και υπαρχουν επιπροσθετες υποκειμενες παθολογιες που μπορουν να εχουν σχεση με αυτη. Εξετασε την διατροφη σου. Σοκολατα, δημητριακα, κρασι, πικαντικα φαγητα, κρεμμυδι, τηγανιτα ειναι τροφες, η υπερβολικη καταναλωση των οποιων συμβαλλει στην παλινδρομηση υγρου απο το τον στομαχο στον οισοφαγο, με αποτελεσμα την μειωση του pH σε αυτο το επιπεδο. Κανε και τον πειραματισμο σου, ατμιζοντας για καποιον καιρο μονο βαση, διοτι ενδεχομενως τα φρουτενια αρωματα να ευθυνονται για το συμπτωμα της καουρας που εχεις, αν και κατι τετοιο, ειναι ακομη πολυ νωρις για να το πουμε μετα βεβαιοτητας. Αν σε πιανει στο κρεβατι, να γυρνας στο αριστερο σου πλευρο και θα ανακουφιζεσαι. Αυτα απο εναν ιατρο και γνωστο σου ;)
 

Μηνύματα
347
Reaction score
6
Αυτον Τον Καιρο Εδω Ειμαστε....Ταπεινα Sub Ohm Στησιματακια....
Αυτο Το Wismec Reuleaux DNA 200 Το Εχω Πολυ Καψουρα Το Ατιμο......
Χαχαχαχα!
Αγορασα Εναν Wotofo Serpent Προσφατα...Παιδια Τον Προτεινω Με Κλειστα Ματια,,,Περα Απο Τα Review Των ΧαζοΑμερικανοΑγγλοΜπλαμπλαΜπλα...Που Λενε Πολυ Καλα Λογια Οντωs Παιζει Πολυ Καλα,,,,Τυπου Kayfun Με Πολυ Ομωs Αερατη Τζουρα,,,,Δινει Πολυ Ωραια Γευση Του Υγρου+Πολυ Ντουμανι,Για Ενοs Coil Μονο Επισκευασιμοs Μπραβο Στον Wotofo(Εκανε Καλη Δουλεια),,Υποψην Αγαπαει Clapton Wires ο Serpent Και Οχι Μονο....Τον Εχω Πιπιλα Ολη Μερα Με Bon Bon(ΣοκολατοΚαραμελιτσα!)
 

Attachments

Last edited:


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.316
Μηνύματα
2.858.291
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top