Γειά σας...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Μηνύματα
25.110
Reaction score
20.604
Ακριβώς έτσι ξεκινάει, ζντράζβουιτι. Το τραγουδάκι που σας έχω. Παρακάτω μη με ρωτάτε, δε βγάζω λέξη! Έτσι από περιέργεια – κι άμα θέτε δηλαδή, κατεβάστε το, ξεζιπάρετέ το, μετονομάστε το αρχείο από untitled1.pdf σε untitled1.wav κι ακούστε το. Όλες οι παρατηρήσεις και τα σχόλια δεκτά.

https://app.box.com/s/yps2o8cuc9s7k3zaau0ic0hvyesbbnqd
 

Μηνύματα
1.097
Reaction score
1.168
Balkan αρκουδοτράγουδο μου κάνει και το πιάνο μου θυμίζει και λίγο σαλούν από σπαγγέτι western.:D
 

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Μηνύματα
25.110
Reaction score
20.604
Εντάξει αυτό. Και η ηχογράφηση είναι πολύ μέτρια, αλλά ακούγεται σωστά; Έχοντας σχεδόν βεβαιωθεί πως τα κανάλια είναι εκτός φάσης μεταξύ τους, αναποδογύρισα το ένα κανάλι και "ήρθε" πιο σωστά. Το αρχείο προέρχεται από ριπάρισμα μπομπίνας, και είναι σχεδόν σίγουρο πως το πρόβλημα δεν οφείλεται εκεί. Προφανώς, αυτός που έγραψε την μπομπίνα έχει λάθος συνδεδεμένη την κεφαλή του και ακούει μονίμως εκτός φάσης, (μιας και λόγω θορύβου επιφανείας, η μπομπίνα μάλλον είναι γραμμένη από πικάπ).

Για την Ιστορία, τραγουδά ο ρώσσος Αρκάντυ Σέβερνυ, πασίγνωστος σ' ολόκληρο βασίλειο του κυριλλικού αλφαβήτου (αν και έφυγε πολύ νέος). Έχει ηχογραφήσει και στο στούντιο αυτό το κομμάτι, με το οποίο πέρασε στο δυτικό κόσμο πολύ πρόσφατα, μέσα από την ταινία του Liev Schreiber "Everything is illuminated".
 


Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.600
Μηνύματα
2.867.488
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top