Ενισχυτή ολοκληρωμένο για ηχεία Proac Tablette 50

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Μηνύματα
9.634
Reaction score
12.211
δεν εχω αποψη για exposure kai creek με proac και ο θησευς εφοσον ειναι 8 watt ultralinear και 4 τριοδο oπως λεει ο διαχειριστης και οχι 16 watt ultralinear και 8 τριοδο οπως νομισα παυει ναναι το κελεπουρι που λεγαμε για τα proac ..
Φίλε μου (ελπίζω να μου το επιτρέπεις) αυτό λένε τα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης λυχνίας για αυτόν τον τρόπο λειτουργίας και δεν το λέω από μόνος μου.
Το τι αναφέρει ο κατασκευαστής του ενισχυτή δεν το γνωρίζω, όπως επίσης δεν γνωρίζω τον τρόπο μέτρησης της εξόδου και τα όρια παραμόρφωσης που θέτει.
http://www.drtube.com/datasheets/el34-sed2002.pdf
 

Z

Zdimis

Guest
εννοειται φιλε ,χρησιμοποιησα το εφοσον για να δειξω οτι με τα νεα δεδομενα που παραθεσες για την ισχυ δεν....ειναι ταιριαστος.Κι επειδη καμμια αλλη λυχνια δεν ρισκαρω ηχοχρωματικα να προτεινω με τα proac αφου οσες ςχω ακουσει 6550 κτ88 6l6 (κτ 120 κτ 150 δεν γνωριζω)δεν θα με ωθουσαν να προτεινω το συνδιασμο εναντι καποιου τρανζιστορατου και εφοσον με el34 βγαζει 5 καθαρα watt ανα καναλι για μενα παυει να αποτελει κελεπουρι για τα ταμπλετ.θα εκανε δουλειά με τα 5 καθαρα watt αλλα με χοντρο συμβιβασμο σε εντασεις του στυλ 85 db κορυφες στα δυο μέτρα.Μεσαίες εντασεις ,προς μεσοχαμηλές για αλλους .
 

Μηνύματα
29
Reaction score
9
Επειδή βλέπω η περίπτωση αυτή έγινε case studies είχα επικοινωνία με την proac θέτοντας τις ίδιες ερωτήσεις και σας παραθέτω την απάντηση

<Hi
although they are small, they do like power, 25-80 watts per channel.
I couldn't tell you what brand, they are all pretty good, we use a Naim XS.
Tubes are the best in my opinion.
cheers
Stewart >

όποτε ο αγαπητός Ζdimis έχει απόλυτο δίκιο για λαμπατο.Το θέμα είναι ποιον.........
 

Μηνύματα
275
Reaction score
494
1000 συγνώμη για την παρέμβαση,

μήπως, λέω μήπως το θέμα εδώ δεν είναι για "μικρές αγγελίες" αλλά
για το νήμα "ενισχυτικά" ή "ηχεία"?
πάντα φιλικά
 

Μηνύματα
352
Reaction score
207
Καλησπερα...μπορω να διαθεσω τον ενισχυτη μου triode trv 35 se προς ακροαση, προκειμενου να δειτε και μονος σας αν ταιριαζει ο λαμπατος ηχος και δη η el34 στο συστημα σας
Ο ενισχυτης ειναι προς πωληση αλλα οχι στο budget σας δυστυχως
Εσεις θα ακουσετε μια καλη υλοποιηση σε push pull με el 34 και εγω τα proac που ποτε δεν χορταινω (παρολο που ημουν κατοχος των d15 και αναγκαστηκα να τα πουλησω)
Εαν σας ενδιαφερει στειλτε μου ενα pm να το κανονισουμε
Φιλικα Δημητρης
 


Μηνύματα
29
Reaction score
9
Υπαρχει καποιος απο Θεσσαλονικη με λαμπατο ενυσχητη για να ακουσουμε τα Proac ?
 

dcure

Επαγγελματίας
Μηνύματα
763
Reaction score
349
Δύσκολη η λάμπα και έχει τα <<πειράγματά>> της έαν είσαι διατεθιμένος να τα ανεχθείς.Γνώμη μου εώς πρώην κάτοχος Proac αναζήτησε κάτι σε Exposure ή Musical Fidelity
 

jnk

Μηνύματα
100
Reaction score
84
Δύσκολη η λάμπα και έχει τα <<πειράγματά>> της έαν είσαι διατεθιμένος να τα ανεχθείς.Γνώμη μου εώς πρώην κάτοχος Proac αναζήτησε κάτι σε Exposure ή Musical Fidelity
+1. Ιδιαιτερα με Exposure. Παντως, αξιζει να ριξεις και μια ματια σε καποιο μεταχειρισμανο Audiolab - ακομα και καποιον NAD (πχ 326/356 BEE). Ειναι πολυ καλα μηχανηματα για τα λεφτα τους.
 

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
972
Reaction score
66
Έχω ακούσει τα συγκεκριμένα με λάμπες (unison S6) και κένταγαν. Ο Creek μάλλον τους πέφτει αρκετά αναλυτικός.
 



ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.598
Μηνύματα
2.867.330
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top