Τι είδαμε, τι θα δούμε


Μηνύματα
2.257
Reaction score
1.202
Μόλις είδα το star wars (2015),πολύ καλό 8/10.Τα είχε όλα,αερομαχίες,μάχη σώμα με σώμα,ανατρεπτικό τέλος (Han solo),γούσταρα πολύ που έβγαλε τη μάσκα ο Kylo Ren (αν και δεν το περίμενα) και σπάστηκα που τελείωσε σε 2 ώρες,νόμιζα θα είναι κανένα τρίωρο σαν τα παλιά...

*Spylab,θα ξέρεις φαντάζομαι πως για να βρεις κάτι καλό,πρέπει να φας πολλά σκουπίδια στη μάπα πρώτα.Μακάρι να ήξερα ποιες ταινίες θα μου άρεσαν να τις δω κατευθείαν...Καμία φορά σε ξεγελάει το τρέϊλερ,η υπόθεση κτλ.Οσο περνάει ο καιρός μαθαίνω να φιλτράρω καλύτερα το τι βλέπω...;)
 

Μηνύματα
553
Reaction score
994
No escape http://www.imdb.com/title/tt1781922/

Το 6,8 του imdb με βρισκει απολυτα συμφωνω αν θελω να βαθμολογησω αντικειμενικα. Θα βαθμολογησω και με μια δοση υποκειμενικοτητας ομως διοτι μου αρεσει παρα πολυ να βλεπω ηθοποιους σε κοντρα ρολους απο αυτους που τους εχω συνηθισει και να με αφηνουν απολυτα ικανοποιημενο. Και μιλω για το Owen Wilson. Με εξεπληξε ευχαριστα. Η ενταση της ταινιας επισης ηταν τοση,οση. Ουτε βαρεμαρα ουτε too much. Γι αυτο και θα βαθμολογησω και τη συνολικη εμπειρια της ταινιας με ενα μεγαλειωδες 8/10!
 





Μηνύματα
1.998
Reaction score
140



τι δεν κατάλαβα ρε παιδιά από τον γιο του σαουλ ? καλή ταινία αλλά μακρυά από το αριστούργημα που το θεωρούν πάνω κάτω όλοι στο διαδίκτυο
 


Μηνύματα
20.074
Reaction score
14.378
El Fondo del Mar -(The Bottom Of The Sea ) 2003

Η πρώτη ταινία μεγάλου μήκους του
Damian Szifrón

image.jpeg


Όλη η ταινία με αγγλικούς υπότιτλους:

 

Μηνύματα
553
Reaction score
994
The 33 , 33 Ψυχες ο ελληνικος τιτλος
http://www.imdb.com/title/tt2006295/

Μετριο προς καλο. Πιστοι στα γεγονοτα του 2010 στα ορυχεια της Χιλης οσον αφορα το κυριως θεμα αλλα δεν ξερω αν ηταν οντως ετσι οι ζωες των ηρωων στο εδαφος η αν αυτα ηταν προσθετα. Πχ αν οντως ο ενας περιμενε παιδι η αν ο αλλος συμφωνησε να γραψει βιβλιο κλπ. Μου ελειψε και σε αυτη την ταινια η αισθηση της απομονωσης και της αγωνιας για να αντιμετωπισθουν οι δυσκολιες εκει κατω στα εγκατα της γης. Επισης θα μπορουσε νομιζω να ηταν και λιιιιγο πιο συντομο. Απολαυσα την ποιοτητα εικονας και ηχου (bluray).

7,5/10 απο μενα!
 


Μηνύματα
20.074
Reaction score
14.378
«Οι Υπέροχοι Άμπερσονς» (The Magnificent Ambersons) 1942





Πρόκειται για τη δεύτερη ταινία του Όρσον Γουέλς, η οποία κυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες της εποχής, έναν μόλις χρόνο μετά την κυκλοφορία του υπέροχου «Πολίτη Κέιν»


Οι Άμπερσονς είναι το καμάρι μιας μικρής επαρχιακής πόλης γύρω στο 1870. Η κόρη της οικογένειας Isabel (Dolores Costello), για λόγους κοινωνικής θέσης, δεν παντρεύεται τον εφευρέτη Eugene Morgan (Joseph Cotten) αλλά τον πληκτικό μα συνάμα ευκατάστατο Wilbur Minafer. Καρπός αυτού του γάμου είναι ο George, το κακομαθημένο παιδί που γίνεται ο φόβος και ο τρόμος της μικρής πόλης, ενώ όλοι ελπίζουν κάποια στιγμή να πληρώσει το τίμημα για τις αταξίες του.

Αρκετά χρόνια αργότερα ο George επιστρέφει από το κολέγιο, νεαρός άντρας πια (Tim Holt). Ο γυρισμός του εορτάζεται μ' έναν λαμπρό χορό. Ο Morgan, πλούσιος πια βιομήχανος αυτοκινήτων και η κόρη του Lucy (Anne Baxter) είναι ανάμεσα στους καλεσμένους.




Με έντονα αυτοβιογραφικά στοιχεία οι "Άμπερσονς" αποτελούν την πιο προσωπική ταινία στην πλούσια φιλμογραφία του Γουέλς, ενώ παράλληλα έχουμε και τον εκούσιο περιορισμό του, στον ρόλο του σκηνοθέτη και του αφηγητή.


Όλα αυτά τα δυσάρεστα γεγονότα θα σηματοδοτήσουν και το σχίσμα μεταξύ του σκηνοθέτη και των στούντιο του Χόλιγουντ της εποχής εκείνης. Κι αυτό, διότι ενώ ο Γουέλς έχει σχεδόν ολοκληρώσει τα γυρίσματα της ταινίας του, τον στέλνουν στη Ν. Αμερική για να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ με θέμα τη Βραζιλία (είναι το μετέπειτα "It's All True").

Για κακή του τύχη όμως, την εποχή εκείνη, αλλάζει η διεύθυνση της εταιρείας παραγωγής Radio-Keith-Orpheum Pictures (RKO). Οι νέοι ιθύνοντες κρίνοντας την ταινία αντι-εμπορική αποφασίζουν να την “τροποποιήσουν” και από 131 λεπτά να την παρουσιάσουν στο κοινό με χρονική διάρκεια μόλις 88 λεπτά...

Η δικαιολογία που χρησιμοποίησαν ήταν το γεγονός ότι σε μια πολεμική περίοδο, το κοινό, έχει ανάγκη από αισιόδοξα μηνύματα. Μετά από αρκετές καθυστερήσεις η ταινία θα προβληθεί τελικά στους κινηματογράφους χωρίς όμως την έγκριση του Όρσον Γουέλς .....http://tvxs.gr/news/sinema/oi-yperoxoi-ampersons-toy-orson-goyels-se-dorean-proboli
 

Μηνύματα
20.074
Reaction score
14.378
The Correspondence 2016 La corrispondenza 5 /10

Πραγματικα κακη ταινια που δεν πειθει.Την ειδα σε FF Modus.






Η εντελώς ασυνήθιστη ιστορία εστιάζει στην Amy (Olga Kurylenko), μια νεαρή φοιτήτρια, τρελά ερωτευμένη με τον Ed Phoerum (Jeremy Irons), έναν αρκετά μεγάλης ηλικίας καθηγητή αστροφυσικής, με τον οποίο όμως έχει το περισσότερο διάστημα μια σχέση από απόσταση! Η Amy παίρνει μεγάλα ρίσκα δουλεύοντας παράλληλα και σαν κασκαντέρ για κινηματογραφικές ταινίες! Η ειδικότητα της είναι οι σκηνές δράσης, όπου μοιάζει άτρωτη κι αυτό που απολαμβάνει περισσότερο είναι να μπορεί να ανοίγει και πάλι τα μάτια της, στο τέλος των γυρισμάτων! Όμως στην ουσία, αυτό όλο της χρησιμεύει για να εξορκίζει τις ενοχές που νιώθει για το καλά κρυμμένο παρελθόν της..
 



Μηνύματα
20.074
Reaction score
14.378



τι δεν κατάλαβα ρε παιδιά από τον γιο του σαουλ ? καλή ταινία αλλά μακρυά από το αριστούργημα που το θεωρούν πάνω κάτω όλοι στο διαδίκτυο

Δεν μπορω να δω τετοιου είδους ταινιες. Προσπαθησα ...FF.
 





Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.311
Μηνύματα
2.858.162
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top