Roaming στην Ε.Ε.


Μηνύματα
7.366
Reaction score
2.554
Πέρισυ το Πάσχα στο Λονδίνο κάποιος Έλληνας που δουλέυειε σε Εταιρεία κινητής τηλεφωνίας εκεί μου έλεγε ότι στην Ελλάδα χρεώνουν γενικά αδικαιολόγητα υψηλές τιμές.

Εδώ είμαστε ικανοί να ξεφτιλίσουμε και τον καπιταλισμό (εκτός από το σοσιαλισμό).
 

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.316
Reaction score
93.885
Επικοινωνία με την Cosmote για το θέμα του roaming:

"Date: 10/4/2016 11:19:45 AM
To: [email protected]
Subject: Roaming Στην Ευρωπαϊκή Ένωση [#245496]

Επειδή αδυνατώ να κατανοήσω την τιμολογιακή πολιτική της COSMOTE σε υπηρεσίες roaming στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και τι είναι το Travel Pass που θα πρέπει να ενεργοποιήσω, θα επιθυμούσα μια σαφή απάντηση στο τι πρόκειται να ισχύσει τόσο μετά τις 30 Απριλίου 2016, όσο και μετά τις 15 Ιουνίου 2017.
Ιδού η απόφαση της Ευρωπαϊκής επιτροπής:
https://ec.europa.eu/digital-single...cebook&utm_medium=social&utm_campaign=roaming
Η COSMOTE, αλλά και όλες οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας στις χώρες της ΕΕ δεν είναι υποχρεωμένες να προσαρμόσουν τις χρεώσεις τους στις υπηρεσίες roaming ανάλογα;

Ευχαριστώ θερμά"



H απάντηση από την Cosmote:

"Αγαπητέ Κύριε ...................,


Σας ευχαριστούμε για το χρόνο που διαθέσατε για να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Σχετικά με το θέμα που αναφέρετε, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για τον τρόπο χρήσης καθώς και τον τρόπο χρέωσης της υπηρεσίας TravelPass μέσω του site:

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmo...nced__cosmote-travel-pass&cat=Roaming_Prs&s=0

Επίσης, από 4/04/2016 υπάρχει η δυνατότητα του «Δωρεάν Roaming» στην Ευρώπη, όπου σας δίνετε η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τις παροχές του οικονομικού σας προγράμματος εφόσον τηρούνται κάποιες προϋποθέσεις , για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στο ακόλουθο link:

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/T37/section/Free-Roaming-Prs

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ρθούμε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση, να σας πληροφορήσουμε ότι έχετε την δυνατότητα να καταχωρήσετε αίτημα CallBack μέσω του site: https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/cosmote.portal και ένας εκπρόσωπος θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα ερωτήματά σας, για οποιαδήποτε αλλαγή προκύψει θα αναρτηθεί στο επίσημο siteτης Cosmote, https://www.cosmote.gr/mobile/ , όπου έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε από τις Εμπορικές Ανακοινώσεις.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε ό,τι περαιτέρω επιθυμείτε.


Με εκτίμηση,


Για το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών


Κιοσσέ Μελίνα"


Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε ή μου φαίνεται;
 

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Μη περιμένεις σαφή απάντηση για κάτι που θα συμβεί στο μέλλον. Είναι πολύ πιθανό να μη ξέρει κανείς στη Cosmote παρά μόνο αυτοί που αποφασίζουν για την εμπορική πολιτική.
 

Μηνύματα
203
Reaction score
73
Κοροιδεύουν τον κόσμο, δεν λένε τίποτα για τις 30 Απριλίου που είναι υποχρεωμένοι να μειώσουν τις χρεώσεις. Διαφημίζονται για 'δωρεάν' roaming σε συγκεκριμένα συμβόλαια, που στην ουσία χρειάζεσαι να πληρώσεις για κάποιο Travel Pass! (δεν διευκρινίζουν καθόλου αν στα υπόλοιπα συμβόλαια που μπορείς να ενεργοποιήσεις Travel Pass τι χρεώσεις ισχύουν). Μαζικές καταγγελίες χρειάζεται μπας και συμμορφωθούν.
 

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Ακόμα κι έτσι, είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν το κανονισμό μετά τις 30/04. Δεν είναι υποχρεωμένοι όμως να σου πουν ότι θα το πράξουν. Αν μετά τις 30/04 δεν προβούν στις απαραίτητες κινήσεις, τότε αλλάζει το πράγμα.
Επίσης, όσο και αν με ενοχλεί αυτό το γεγονός, σου λένε ότι παρέχουν δωρεάν το travel pass και σε παραπέμπουν στο site για τους όρους χρήσης ( όπου εκεί βλέπεις ότι είναι δωρεάν υπό προϋποθέσεις ). Να είσαι σίγουρος ότι είναι καλυμμένοι νομικά για κάθε τους κίνηση.
 

Μηνύματα
203
Reaction score
73
Οι διαφημίσεις τους είναι παραπλανητικές, για ποια δωρεάν περιαγωγή μιλάνε? Εκτός εάν το travel pass το προσφέρουν δωρεάν στα ακριβά συμβόλαια και στα υπόλοιπα ρίχνουν την ημερήσια χρέωση στα 2,99 ευρώ. Μετά τις 30/04 είναι υποχρεωμένοι να εφαρμόσουν τις ελάχιστες χρεώσεις και στα καρτοκινητά? Θα δίνεται και η δυνατότητα στα συμβόλαια να έχουν αυτές τις χρεώσεις η θα συνεχίσουν να επιβάλλουν τα travel pass?
 
Last edited:





xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.753
Reaction score
83.575
Τέλος από τον Ιούνιο οι χρεώσεις roaming στην Ε.Ε.

Η πλήρης κατάργηση των χρεώσεων περιαγωγής θα δώσει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να στέλνουν μηνύματα, να καλούν και να μεταφέρουν δεδομένα σε οποιαδήποτε χώρα της Ε.Ε. κι αν ταξιδεύουν χωρίς την επιβολή επιπλέον επιβάρυνσης

mobile_phone.jpg


 

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.316
Reaction score
93.885
Κατάργηση χρεώσεων περιαγωγής εντός ΕΕ από 15 Ιουνίου

Η ΕΕΤΤ ενημερώνει τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας ότι από σήμερα, 15 Ιουνίου 2017, καταργούνται οριστικά οι χρεώσεις περιαγωγής για κλήσεις, αποστολή και λήψη μηνυμάτων (sms), καθώς και χρήση δεδομένων εντός των 28 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς επίσης στο Λιχτενστάιν, στην Ισλανδία και στη Νορβηγία.
https://digitaltvinfo.gr/news/media...i-xreoseon-periagogis-entos-ee-apo-15-iouniou
 

ika

News
Μηνύματα
14.036
Reaction score
13.000
Η VODAFONE έχει στείλει μήνυμα για κατάργηση των χρεώσεων από 1/6/2017
 

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
77.646
Reaction score
94.606
Αφού από σήμερα ισχύει! :thumbsdown:
 



Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.612
Μηνύματα
2.867.924
Members
37.939
Νεότερο μέλος
geo kok
Top