Αγορά πικάπ οικιακής χρήσης συν παραλκόμενα

Μηνύματα
3.060
Reaction score
632
Αρχικα ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Βέβαια παραμένει 50-50 το διλημμα.. Θα πρέπει να περιμένω και έναν 3ο για να αποφασίσω;;; Oldy πιο φθηνό είναι το Rega. Comtal είναι πολύ μεγάλο συν αυτό με τις αναβαθμίσεις θα το έχω υπόψην μου, αφού έχεις και προσωπική εμπειρία από τα Rega. Απλά μου φαινόταν καλύτερη η Ortofon 2M που συμπεριλαμβάνεται και αυτή στην τιμή του pro-ject αλλά απ' ότι λες είναι καλύτερο σαν μηχάνημα το Rega

Πήγαινε δες τα και τα 2 από κοντά και ζήτα να τα ακούσεις κιόλας. Έτσι θα βγάλεις ευκολότερα το δικό σου συμπέρασμα.
Tα rega τα φέρνει ο "Βιντεορυθμός" και τα Project o "Ορφέας".

Μπορείς να παραγγείλεις το πικαπ με καλύτερη κεφαλή από αυτή που έχει ήδη ως πακέτο. H rega carbon έχει 50€ αλλά η αμέσως καλύτερη rega Bias 2 135€.
 
Last edited:

Μηνύματα
634
Reaction score
575
Εγω θα σου προτεινω να παρεις ενα παλιο καλο πικαπ που θα ηταν αρκετα πανω απο τα χρηματα που διαθετεις στα νιατα του.
Με αυτο τον τροπο θα παρεις κατι ξεχωριστο και θα πιασουν τοπο τα χρηματα σου. Μην ξεχνας πως υπαρχουν ανθρωποι εδω που αναβαθμιζουν συχνα και που φροντιζουν τα μηχανηματα τους σα να ειναι καινουρια.

Σου προτεινω κατι που ειδα στις αγγελιες πριν λιγο καιρο και που θα ηταν οτι πρεπει για σενα αρκει να υπαρχει ακομα βεβαια και να ειναι και στα χρηματα που διαθετεις.
Nottingham analogue interspace


 



Μηνύματα
4
Reaction score
1
Έχεις απόλυτο δίκιο Comtal διαβάζοντας αρκετα σε διαφορά forum όσο έκανα την αναζήτηση κατάλαβα ότι μόνο έτσι μπορείς να διαλέξεις το καλύτερο για σένα, το θέμα είναι ότι δε μένω Αθήνα, όποτε δεν έχω αυτή τη δυνατότητα...
Jannos όπως είπα και πιο πάνω είμαι καινούρια εδώ και ολίγον άσχετη! Όποτε σίγουρα από μόνη μου δεν θα μπορούσα να επιλέξω κάποιο παλαιοτερο πικαπ... ( δεν είχα δει καν ότι υπάρχουν και αγγελίες). Έψαξα λίγο και κατέληξα σε αυτά γιατί τα πρότειναν αρκετοί και ήταν εντός μπατζετ. Προσπάθησα να βρω αυτό που προτείνεις αλλά δεν τα κατάφερα μπορείς να μου στείλεις το link.
Πάντως η ζυγαριά γέρνει προς το Rega απ´ ότι κατάλαβα.
 

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
972
Reaction score
66
Θα συμφωνήσω αναφορικά με το rega, και άνετα θα αγόραζα κάποιο μεταχειρισμένο αν ήταν σε καλή κατάσταση. Τα χρήματα που θα σου κοστίσει σε σχέση με το ηχητικό αποτέλεσμα είναι τσάμπα.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.612
Μηνύματα
2.868.030
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top