Network player?

papavmax

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
1.081
Reaction score
1.601
Καλημερα στη παρεα σκεφτομαι την αγορα ενος οικονομικου network player καθαρα πιο πολυ για να ακουω ξενους ιντερνετικουσ σταθμους πιο πολυ αμερικα πλευρα τωρα θα μου πειτε δεν κανεις μια συνδεση το PC με τον ενισχυτη googlαρεις το σταθμο και τελος!

Πιο πολυ θα ηθελα να το στησω στο ρακ και πιστευω μια ξεχωριστη μοναδα θα εχει καλυτερο ηχο το θεμα ειναι ομως οτι ποτε δεν εχει πεσει στα χερια μου νετγουρκ πλαιερ τι να προσεξω? θα εχει καλυτερο ηχο η θα παιδευομαι?

Να επισιμανω θελω να εχει κεραια wlan για wi fi δυστηχως το ρουτερ ειναι στο κατω σπιτι καποια οικονομικη προταση? Best bye αγορα? Εχει καποιος κατι αξιοπρεπες που να το δινει?

Ευχαριστω!
 

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
13.957
Reaction score
20.476
Οικονομικό network player = €;;;;
 

Μηνύματα
13.644
Reaction score
6.612
η πιο προσιτη συσκευη,με wifi που μου ερχεται στο μυαλο ειναι το Denon DNP-730AE,με κοστος λιγο κατω απο 400 ευρω. Αλλα σαν κατοχος του Pioneer N-50A θα στο προτεινα ανεπιφυλακτα,ειναι λιγο πιο ακριβο,αλλα μπορει να δουλεψει και σαν dac (usb,coaxial,optical εισοδοι),εχει ξεχωριστη τροφοδοσια για αναλογικο και ψηφιακο σημα (οχι διακοπτικο τροφοδοτικο οπως το denon),αλλα δεν εχει wifi ,οποτε θα χρειαστεις ή να τραβηξεις ethernet ή να παρεις ενα φτηνο powerline,αν φυσικα ειναι στην ιδια γραμμη το κατω σπιτι ή να παρεις εναν extender (υπαρχει ανταπτορας wireless απο την εταιρεια αλλα κοστιζει ακριβα).

Αν ομως σε ενδιαφερει μονο το ιντερνετικο ραδιοφωνο,εχεις smartphone ή tablet και σε καλυπτει απλα μια αξιοπρεπη ηχητικη αποδοση,μπορεις να παρεις ενα crystal audio widaptor και να κανεις την δουλεια σου με 55 ευρω.
 
Last edited:

papavmax

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
1.081
Reaction score
1.601
Εχεις κανεις καποιο μεταχειρα στα 250 ευρα για καιν μεχρι 400.
 

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
11.830
Reaction score
2.427
Αφου σε ενδιαφερει κυριως το ιντερνετ ραδιο γιατι δεν παιρνεις ενα εξειδικευμενο "τρανζιστορακι" να κανεις τη δουλεια σου; Εχω το Noxon Terratec (το πωλουσα καποτε, ευτυχως με "φωτισε" και δεν το εκανα!) που "πιανει" 40.000 σταθμους μεσω του Vtuner (500 ελληνικους), και ειναι ακρως εξυπηρετικο (το μεταφερεις παντου αφου ειναι και ασυρματο) - στο ebay θα βρεις ευκαιριες και απο αλλες μαρκες, μερικα εχουν και FM
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.594
Μηνύματα
2.867.156
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top