Night Music









cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
Julia Holter - Lucette Stranded On The Island from LP "Have You In My Wilderness" (2015) Domino Records


Απο τα καλυτερα albums της περσινής χρονιάς, θα παρουσιαστεί σύντομα και στο σχετικό νημα, για την ώρα ενα εκπληκτικό κοματι που έλιωσα την περσινή χρονια.
 

cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
Coil - The First Five Minutes After Death / The Golden Section from LP "Horse Rotorvator" (1986) Force & Form Records


Τι να πω ο κακομοίρης γι'αυτο το group και αυτη την δισκαρα...τα εχω ψιλοπει κι ολας καπου αλλου, δεν θυμάμαι τωρα.
Ευσταθιε τέκνον μου, για πάρτυ σου και το τραγουδάκι που αγαπήσαμε και σιγοτραγουδηςαμε και η εικονουλα ε, ωραία πραγματα, απο Andreas Breitenreiter κι απο την ταινιουλα του "Haxan", απο το κοντινό 1922. :rolleyes::geek::eek: Sick shit.
 
Last edited:



cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
Jozef van Wissem & Jim Jarmusch - The Sun Of Natural World Is Pure Fire from LP "Concerning The Entrance Into Eternity" (2012) Important Records


Μετα το σοκ που είχαμε πάθει απο αυτη την συνεργασία, και μαλιςτα Με 2 albums την ίδια χρονια, περιμένουμε ακομα 4 χρονια μετα κατι αλλα δεν...ευτυχώς ο Van Wissem μας βαράει αλύπητα καθε χρόνο,...αντε ρε Jim άσε λιγο τα 8mm και βγάλε τιποτα στις 33rpm.
 

cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
Και κατι απο Van Wissem, μ'εχει τρελλανει αυτος ο τύπος κυκλοφορεί δίσκους με αστρονομικούς ρυθμούς κι ο ένας ειναι καλύτερος απο τον αλλο. Η δε προσήλωση του στην μουσικη ειναι τουλαχιςτον αςυλληπτη. Δεν μπορώ να καταλάβω πως τόσο απλά θέματα τα κάνει να ακούγονται τοςο πολύπλοκα και σημαντικα, θεός. Θα επανέλθω σύντομα μιας κι εχει κυκλοφορήσει album το 2016, κι εχω ακούσει λιγο αλλα όχι ολο, πάει για ιστορίες όμως.

 





cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
The Nits - Nescio from LP "Omsk" (1983) CBS Records


Δεν ξερω γιατί οι τρομεροί Ολλανδοί The Nits δεν πούλαγαν/πουλάνε με την σέσουλα, οι γιατί δεν έγιναν τα νέα Σκαθάρια, προφανώς ο λογος ειναι ο ιδιος που ο Απολλων Σμύρνης δεν εχει στεφθεί ακομα Πρωταθλητής Ελλαδος στο ποδόσφαιρο, αλλα καιρός ειναι να αποκατασταθεί η αδικία δεν νομίζεται?Εξ'αλλου, η τρομερή ικανότητα τους να δίνουν ενα κλασατο ευρωπαϊκό αερα σε "διεθνείς" μουσικές ειναι μοναδική, ετςι δεν ειναι?
 



Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.612
Μηνύματα
2.868.018
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top