80s,90s Garage & Psychedelic Revival




cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
Sir Robin & The Longbowmen - Sissi's Harp from LP "Sir Robin & The Longbowmen" (2016) self released edition of 400


Γαμω την Γερμανια σας, ηδη εχουν βαλει υποψηφιοτητα για ενα απο τα καλυτερα albums της χρονιας που διανυουμε, απο την Δρεσδη, trippy as hell. Ηδη βρισκομαι σε διαπραγματευσεις μαζι τους να τους αγορασω τα masters. :smoke:
 



Nick Arvanitakis

Audio Pro
Administrator
Μηνύματα
46.964
Reaction score
23.739
The Unknown Passage - Summer


Μπαρ Ψύλλος στο Ξινό Νερό Αμυνταίου Φλώρινας.

Πριν 10 μέρες ξαναβρέθηκα σ αυτό το ιερό μαγαζί του Θωμά(ή Μάκη) και λυπήθηκα πολύ που δεν πρόλαβα στιγμές με τους Unknown Passage.

Eντελώς τυχαία,ακούσαμε την πρώτη του summer απ τους Lemon Fog.

 





cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
Woodcocks - Wagoneer from LP "Woodcocks" (1990) Still Sane Records


Ο Εκπληκτικός "Νταλικιέρης" απο τον φοβερο ομωνυμο πρώτο διςκο των Woodcocks, μια all-star desert μπαντα, με μελη απο Sand Rubies, Sidewinders, Naked Prey, Giant Sand, Luminarios. Ο Rich Hopkins, για άλλη μια φορα δίνει ρεςτα με την κιθαρα, βγάζει όλες τις σαύρες απο τις φωλιές τους να λιαστουν. Αντε να βγάζουμε καμμια Mezcal με σκουληκάκι να στανιαρουμε λιγο.
 




cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
Multiple Places - Fistfull from LP "Duncan" (1989) Martini Records


Δεν ξερω τι και πως αλλα για καποιο λογο αυτη ειναι η αγαπημενη μου εταιρεια ολης της δεκαετιας του 80. Πληροφοριες μηδαμινες εχει κυκλοφορησει πιθανοτατα μονο 5 albums (μια συλλογη μεσα σ'αυτα), μου λειπει μονο ενα το οποιο δεν ξερω καν ποιο ειναι, αλλα τα υπολοιπα 3 groups κια η συλλογη απλα ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ. Εδω οι τρομεροι και φοβεροι Multiple Places σε ενα κομματι που μου εχει σφηνωθει στο μυαλο χρονια τωρα, οπως και ολο το album. Πληροφοριακα κανενα απο αυτα δεν υπαρχουν ουτε στο YT, ουτε discogs (εγω καταχωρησα τις εγγραφες :laugh:), βρηκα ομως τους Multiple Places στο Souncloud. Ενα και μοναδικο album φυσικα, Duncan ειναι το ονομα του τραγουδιστη τους ηλικιας 17-18 χρονων, επασχε απο σχιζοφρενεια και αυτοκτονησε οποτε ολο το album ειναι αφιερωμενο σε αυτον.
Τα αλλα 2 της Martini Records που εχω ειναι οι εκπληκτικοι Phantoms και οι ακομα πιο εκπληκτικοι Lower Chakras, οποιος ξερει την αλλη κυκλοφορια της Martini ας πει.
 

cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
fIREHOSE - Brave Captain from LP "Ragin', Full-On" (1986) SST Records


Ενα απο τα καλυτερα groups των 80's με μια φοβερά εκλεκτική δισκογραφια. Απο το Οχάιο, ο Hurley κι ο Watt ηταν πιο πριν στους αριστουργηματικους Minutement. Aαγαπούσαν το ίδιο, την ποπ, το πανκ, την τζαζ και τον αυτοσχεδιασμό, μια μουσικη με τρομερή τεχνική, αστρονομικές ταχύτητες, ερασιτεχνική αίσθηση, επαγγελματικό παίξιμο, και στίχους ξυράφι.
 

cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
Certain General - Maximum G from LP "November's Heat" (1984) L'Invitation Au Suicide Records


Εκπληκτικη μπαντα απο το East Village της Νεας Υορκης, μπορει να υπεραφανευεται οτι εβγαλε εναν απο τους 10-20 καλυτερους δισκους ολης της δεκαετιας του 80, και μαλιστα χωρις να παιζουν κατι πρωτοποριακο, ειναι σχεδον αδυνατο να δεις εμφανες επιρροες πανω τους.
 




Τελευταια Μηνυματα

Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.317
Μηνύματα
2.858.299
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top