Επιλογη cd player

Μηνύματα
6.905
Reaction score
5.783
Aυτη την στιγμη ειναι μαζι μου και τον εχω ενημερωσει περι τινος προκειται,του εδειξα και την χρηση του foobar να παρει μια ιδεα και ειμαστε στο ψαξιμο του dac.Ψαχνοντας πεσαμε μολις τωρα στο Denon DA-300USB και κολλησε με αυτο γιατι ειναι και ενισχυτης ακουστικων.Ανεβαινουμε 100€ επανω φυσικα. Εχουμε καποια αποψη αυτου του dac?

amazon.de στα 329€
 

Μηνύματα
13.610
Reaction score
6.566
Αναμεσα σε cambridge audio 100 και musical fidelity v90, δεν πρεπει να υπαρχει ουσιαστικη διαφορα στον ηχο,ειναι πιστευω εξισου καλα και τα δυο,με ενα μικρο προβαδισμα στο δευτερο. Το ειχα για περιπου εναμιση χρονο και ειναι καταπληκτικο,ενω με αλλαγη-αναβαθμιση της εξωτερικης τροφοδοσιας ο ηχος βελτιωνεται αισθητα. Αλλα αν μπορει να ανεβει για να παει στο Denon,τοτε θα εχει κανει μια αριστη επιλογη.Αλλα αν φτασουμε εκει τοτε μπαινουν στον παιχνιδι και τα music network players απο Denon,Pioneer και σε συνδυσαμο με το οτι ο φιλος δεν εχει και εμπειρια με το audio computing,ισως ειναι και η πιο ασφαλης επιλογη.
 

Μηνύματα
6.905
Reaction score
5.783
Εχθες το βραδυ ειχα μαθημα περι foobar. Eυτυχως καταλαβε την χρηση του αμεσως. Τον ενθουσιασε και με την ιδεα του οτι θα του δωσω και υλικο σε flac.
Η συλλογη απο cd ειναι μεγαλη,οποτε αφου μπορει να την εκμεταλλευτει μεσω του pc,πηρε την αποφαση να γινει η αγορα του denon dac.

Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας!!
 

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Μηνύματα
6.919
Reaction score
7.992
Το θέμα με το pc αποκτά άλλες διαστάσεις όταν με πολύ εύκολο τρόπο θα μπορέσει να μεταφέρει όλα τα cd του σαν αρχεία στο δίσκο, δημιουργώντας καταλόγους ή παίρνοντας πληροφορίες για αυτά από το διαδίκτυο χρησιμοποιώντας τις ειδικές εφαρμογές που υπάρχουν για τον σκοπό αυτό!

Επίσης θα έχει πρόσβαση σε τεράστιες βάσεις δεδομένων free χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις κλπ... Π.χ. :http://www.mediamonkey.com/information/free/
 

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Μηνύματα
6.919
Reaction score
7.992
Όσο αφορά τα dacs όποιο και να επιλέξετε, θα μείνετε ικανοποιημένοι. Πχ ο φίλος Tanto παραπάνω προτείνει το m.f. διότι το έχει δουλέψει και έχει μείνει ευχαριστημένος. Αντίστοιχα εγώ δεν είχα ποτέ παράπονο από το dacmagic κλπ.
Ο ανταγωνισμός έχει αναγκαστικά εξελίξει τις προδιαγραφές τους σε τέτοιο σημείο, ώστε να καθίσταται από πολύ δύσκολος έως αδύνατος ο εντοπισμός διαφορών.
 




Staff online

  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.310
Μηνύματα
2.858.153
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top