Cover versions





Decembered

Μαϊμού
Μηνύματα
16.552
Reaction score
37.802
S.W.A.T. – In the Ghetto (Mac Davis cover / επισης διασκευασμενο απο Elvis και αργοτερα Nick Cave)
ο δισκος περιεχει (μονο) διασκευες και ειναι ενα project του Adam Parfey (..τρεχα γυρευε..!) και συμμετεχουν κ αλλα... καλα παιδια...Boyd Rice/ΑντονΛαΒει....(βρασε ριζι κ' αστον να κλεει)..
Johnny Cash - 25 minutes to go (Shel Silversteen Cover ) το εχουν παιξει φοβερα και οι SWAT..παραπανω..
..κατι με πνιγει...κατι με πνιγει....
Strangers 1800 (Deadbolt) - Hang 'Em High (Dominic Frontiere, Surf Cover)
στην υγεια μας ή στην θηλια μας λοιπον..
Bring the rope!
 

Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.444
Reaction score
50.546
- οι Laibach , στο : ( Life is Life των : Opus )

Laibach - Opus Dei (Life is Life) Official Video - YouTube
upload_2016-7-1_13-12-47.jpeg ▶ 4:31


- πως λέμε , μουσική για το αυτοκίνητο , εδώ είναι για το ερπυστριοφόρο


[DOUBLEPOST=1467368539][/DOUBLEPOST]
Παίδες Εν Τάξει - Κάφτονε Σταύρο Κάφτονε
- νάσε καλά , με αυτό ξεκινάω όταν . . .
- παιανίζουν τα ρεμπέτικα
 




cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
Bardo Pond - Here Come The Warm Jets from EP "Looking For Another Place" (2014) Fire Records (Brian Eno cover)


Οι εκπληκτικοί Bardo Pond, κατα την προσφιλή τους συνήθεια, το 2014, έβγαλαν αυτο το EP με 2 τεράστιες σε διάρκεια διασκευές, στην πρώτη πλευρα το "Ride Into The Sun" των Velvets και στην δεύτερη το "Here Come The Warm Jets" του master of all consoles, his majestic wizardry, Eno. Τίγκα στα πετάλια, στο feedback και στο reverb, ο Jason Kourkounis και η παρέα του, παίρνουν το κοματι και το πηγαίνουν μια βόλτα στην άλλη πλευρα, βουτώντας το μεςα σε λυσσεργικα οξέα. Psychcunts :whistling:
 

cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
The Wizards From Kansas - High Flying Bird from LP "The Wizards From Kansas" (1970) Mercury Records (Bill Wheeler cover)


Τρομερή μπαντα απο το Kansas, στην καλύτερη διασκευή του κλασικού του Wheeler, σε ενα απο τα καλυτερα και πιο τσαμπουκαλεμενα guitar inter plays των 3 κιθαριστων, 2 lead και μια ρυθμική, για την ιστορία αναφέρω τα ονόματα τους, Harold Earl Pierce, John Paul Coffin και Robert Manson Crain. Τα μονα αντίστοιχα που θυμάμαι στα γρήγορα ειναι οι KAK και οι Savage Ressurection, που επισης τις ξεσκίζουν με συνοπτικές διαδικασίες. Κ@ριοληδες.
 







cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
Galaxie 500 - Don't Let Our Youth Go To Waste from LP "Today" (1988) Aurora Records (Modern Lovers cover)


Εκπληκτικη διασκευη σε ενα σχετικα αγνωστο κοματι των Modern Lovers (συνθεση του Richman φυσικα) απο το δευτερο ομωνυμο album τους του 1981. Σημειωτεον, και οι Modern Lovers και οι Galaxie 500 εδρασαν στην Βοστωνη περιπου την ιδια περιοδο (λιγο αργοτερα οι Galaxie) οποτε υποθετω οτι θα τους εχουν δει αρκετες φορες ζωντανα, οποτε μαλλον εξηγειται η τουλαχιστον περιεργη και πολυ επιλεκτικη επιλογη αυτου του φανταστικου κοματιου.
 

cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
David Thomas And Two Pale Boys - Surf's Up! from LP "Surf's Up!" (2001) Glitterhouse Records (Beach Boys cover)


Αυτος ο σαλεμένος ευτραφής τεράστιος ρόκερ, που δεν τον χωράει ουτε το το ίδιο του το μυαλό και σώμα, δεν σταμάτησε ποτε να ψάχνεται με καθε τι που τσικλουσε, που ενοχλούσε, που δεν ηταν στάσιμο, δηλαδή με το ίδιο το ροκ'ν'ρολ Εν τελει. Δεν θα καθίσω να αναλύσω εδω τι και πως κατάφερε να αλλαξει την ιστορία του ροκ χωρις να το πάρει ουδείς χαμπάρι, αλλα υπόσχομαι να το κανω αλλου, αν και ήδη εχω γράψει κατι, λιγο για Pere Ubu, λιγο για τα δυο Χλωμά Αγόρια του. Τελος πάντων, εδω κατορθώνει το ακατόρθωτο, παιρνει μια ήδη θεϊκή μελωδία, ναι σιγά μην την έγραψε ο Wilson, του την ψιθύρισε ο Μεγάλος, και αφου την αποδομεί σε κομματάκια τις ρίχνει λιγο άγγελοσκόνη, την ανακατεύει με την ψυχή του και την παραδίδει ξανα. Μια απο τις 5-10 σημαντικότερες διασκευές που εχουν γίνει ποτε. Το πως κλείνει το κοματι ειναι τουλαχιςτον ανατριχιαστικό, αν δεν τον δείτε λαιβ δυστυχώς δεν μπορειτε να καταλάβετε τιποτα απο το μεγαλείο αυτου του τεράστιου μουσικού, Υπ'οψην οτι ηχος ακούγεται στο κοματι, αλλα και σε ολο το album, παράγεται απο τις 2 πειραγμένες τρομπέτες των Δυο Χλωμών Αγοριών του, Andy Diagram και Ralph Moline, το πιστεύετε δεν το πιστεύετε.
 

cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
Opium Eyes Of Nico - Drone In C 6 (Tomorrow Never Knows) from LP "Dronecaine" (2015) Opium Eyes Records


Τα'χουμε ξαναπει εχει χαθει η μπαλλα στην Ρωσια, ειναι ολοι πιο μαστουρωμενοι κι απ'τον Χριστο :lol:, δεν μας χαλαει ομως, τουλαχιστον σε μουσικο επιπεδο, αφου βγαινουν μπαντες η μια καλυτερη απο την αλλη. Εδω ακουμε τους εκπληκτικους Opium Eyes Of Nico, σε μια διασκευη του γνωστου κλασσικου των Σκαθαριων βουτηγμενη εξ'ολοκληρου σε λυσσεργικα οξεα, δεν αφηνουν ουτε μια νοτα αβουτηχτη. :rolleyes: Καψιμο.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.603
Μηνύματα
2.865.607
Members
37.934
Νεότερο μέλος
corfu11
Top