Επιλογη dac μεχρι 1000ευρο


Μηνύματα
13.634
Reaction score
6.596
Eιναι μια ασφαλης επιλογη,αλλα εσυ θα αποφασισεις αφου το ψαξεις,αν καταφερεις να το δεις και να το ακουσεις απο κοντα (δεν ξερω αν ειναι δυνατο αυτο). Αλλες επιλογες Pioneer U-05 (στα 800),Marantz HD-DAC1 (στα 700),αρκετα πιο κατω το Denon DA-300USB αλλα με αλλο τροφοδοτικο,αρα κοστος περιπου 600-700 ευρω τελικα,ενω υπαρχει και το καινουργιο Audiolab m-dac+,αλλα δεν ξερω αν εχει ερθει ακομα στην χωρα μας.Μπορεις να κοιταξεις και για καποιο music network player με δυνατοτητα λειτουργιας και σαν usb dac,οπως το Pioneer N-70A (με αυτο βεβαια θα κανεις και αρκετα αλλα πραγματα,ισως να μην χρησιμοποιεις και το laptop σου τελικα).
 
Last edited:

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Μηνύματα
5.250
Reaction score
7.491
Υπάρχουν και τα:
M2Tech (Evo Dac Two + Power Supply)
Northstar (εμένα δεν μου πολυ-αρέσει ο ήχος του βέβαια)
• Cayin iDac-6 (που πρέπει να είναι πολυυυυ κοντά στο 503).
Lab12 Dac1 SE
 

Μηνύματα
73
Reaction score
6
ναι ξερω γενικοτερα τι υπαρχει στην αγορα και ποσο κοστιζει.για μενα το προβλημα μου δεν ειναι τι υπαρχει αλλα τι αξιζει και γι αυτο και ρωταω καποιους να μου πουν μεχρι τα 1000ευρο πιο θεωρουν καλυτερο σε αποδοση ηχου με δικη του τροφοδοσια.

Μεχρι τωρα εχω ακουσει απο εδω μονο για το teac το οποιο εχει δικη του τροφοδοσια.τα άλλα δεν με ενδιαφερουν που εχουν εξωτερικο τροφοδοτικο. ουτε dac τυπου Pioneer N-70A. ουτε dac που ειναι για ακουστικα τυπου uber,ifi .

Gojakla σε ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα απο αυτα πιο εχεις ακουσει;και πιο απο αυτα εχει προτινεις σαν 1η επιλογη;οπως ειπα το ταβανι ειναι στα 1000ευρο.
 

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Μηνύματα
5.250
Reaction score
7.491
Το Evo Dac με το δικό του τροφοδοτικό δεν το έχω ακούσει αλλά θα ήταν σίγουρα μέσα στις επιλογές μου και στα πλάνα μου για ακρόαση.

Το 503 θα στο πρότεινα μιας και ειμαι κάτοχος, αλλά δεν μου αρέσει πολύ να προτείνω μηχανάκια που έχω στην κατοχή μου γιατί προφανώς είμαι επηρεασμένος. Απο την άλλη, στο πρότειναν πολλοί άλλοι, άρα ήμουν καλυμένος με αυτό.

Επίσης το Cayin δεν το έχω ακούσει, στα χαρτιά και στην υλοποίηση πάντως δείχνει special.
Και πιθανολογώ πως θα κοντράρει στα ίσα το 503.

Το Northstar όπως σου έγραψα και στην παρένθεση μου φάνηκε αδιάφορο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα ταιριάξει καλύτερα σε ένα άλλο σύστημα.

Το δε Lab12 είναι μια πολύ καλή πρόταση, απο Ελληνικά χέρια, αλλά άλλης φιλοσοφίας απο τα υπόλοιπα. Πιο "ξεκούραστος", laid back ήχος για πολύωρες ακροάσεις χωρίς να έχεις το νού σου σε λεπτομέρειες και κριτική κλπ κλπ... just relax n play.
Δεν ξέρω όμως αν θα σου δώσει τις χαμηλές που ψάχνεις.


Ότι και να σου προτείνουμε εμείς, είναι καθαρά ένας οδηγός και όχι καταλύτης για την απόφασή σου.

Διάβασε και πάρε γνώμες ώστε να καταλήξεις σε μια 3δα κατά την γνώμη μου και πήγαινε άκουσέ την.
 

Μηνύματα
73
Reaction score
6
αναμεσα στο evo dac και στο 503;τι εχεις να πεις μιας και εχεις αποψη;

και μηπως έχεις ακουσει το ifi?!
 
Last edited:

Μηνύματα
13.634
Reaction score
6.596
Nομιζω αναφερθηκαν ολες οι συσκευες που υπαρχουν διαθεσιμες στη χωρα μας σε αυτα τα χρηματα. Το να τα εχει ακουσει καποιος ολα αυτα στο ιδιο συστημα (διαφορετικα δεν εχει νοημα η οποια συγκριση),ειναι μαλλον απιθανο. Για αυτο σε αυτες τις περιπτωσεις επιλεγουμε την πιο ασφαλη επιλογη.Δηλαδη αυτη που εχει τα περισσοτερα θετικα reviews και φημη στην αγορα,αλλα ειναι απο μια εταιρεια που αν μη τι αλλο ξερει να σχεδιαζει και να φτιαχνει ψηφιακα δεακετιες. Οποτε προσπαθησε να δεις απο κοντα και να ακουσεις το 503 και νομιζω οτι θα εχεις κανει μια αριστη επιλογη,αρκετα πιο πανω απο τις δυνατοτητες του συστηματος σου. Βεβαια κατι μου λεει οτι μετα θα ρωτησεις για αλλον ενισχυτη.
 

Μηνύματα
73
Reaction score
6
σιγουρα....ειμαι τελειομανης....και μιας και σε βρηκα....

arcam fmj a 39 ή nad c 375 bee?!
 

Μηνύματα
13.634
Reaction score
6.596
σιγουρα....ειμαι τελειομανης....και μιας και σε βρηκα....

arcam fmj a 39 ή nad c 375 bee?!

απο τους δυο προτιμω των arcam,η ΝΑD αξιζει για ενισχυτες της χαμηλης-μεσαιας κατηγοριας. Αλλα για ενισχυτη στις 2000 ευρω οι επιλογες ειναι πολλες. Στη θεση σου θα εκανα την αναβαθμιση στο dac και θα προχωρουσα στην επομενη αναβαθμιση μετα απο 6 μηνες το λιγοτερο. Νομιζω οτι καθε βημα (αναβαθμισης),πρεπει να γινεται με χρονικη αποσταση απο το επομενο,ετσι ωστε να "χωνευουμε" την βελτιωση που εχουμε καθε φορα. Αυτο αλλωστε ειναι και το "γοητευτικο" στο χομπυ μας.
 
Last edited:

Z

Zdimis

Guest
δεν χρειαζεσαι dac ,ξεκινας απο ενισχυτη,εκει μπορει να σε αναβαθμισει το χιλιαρικο .Το Dac σου ειναι πανω απο τα συνοδα του.
 

vasilis-t

Επαγγελματίας
Μηνύματα
44
Reaction score
29
Το Ayazi ( Αυαζί ) είναι διαθέσιμο πρός ακρόαση και αντιπαραβολή με οποιαδήποτε συσκευή ανεξαρτήτου τιμής , είτε στο χώρο της IDEON-AUDIO , είτε στο χώρο σας ,

αυτή την περίοδο υπάρχει και σοβαρή έκπτωση ,


η συσκευή είναι προσανατολισμένη σοβαρά στην κατέυθυνση της μουσικής ανπαραγωγής και ουχί σε λαμπάκια γλομπάκια και διακοπτάκια ,



http://avmentor.gr/reviews/ideon_audio_ayazi_0.htm
 




Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.553
Μηνύματα
2.864.082
Members
37.929
Νεότερο μέλος
stergiosgk
Top