Ηλεκτρονικό τσιγάρο


gonis

Luger
Μηνύματα
4.221
Reaction score
11.499
Πολλα πράγματα στη ζωή ειναι ...timing...
...σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και το συναίσθημα του φόβου
 

Μηνύματα
2.576
Reaction score
4.326
Παιδιά εκτός από το Liqua Traditional τι άλλο "λέει" για wanna-be ατμιστή και νυν φανατικό καπνιστή marlboro καπνού;
 

Μηνύματα
29.252
Reaction score
23.299
ΚΑΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ

ΑΤΜΙΣΤΙΚΩΝ Η ΚΑΙ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥΣ....

ΑΛΗΘΕΥΕΙ?
 

Zizik

Chauncey Gardiner * tl;dr *
Super Moderator
Μηνύματα
42.404
Reaction score
74.695
Ναι, θα εξισωθεί με το κάπνισμα. :rolleyes: Θα απαγορεύεται σε δημόσιους χώρους και θα φορολογηθεί σαν προϊόν καπνού.
 

Zizik

Chauncey Gardiner * tl;dr *
Super Moderator
Μηνύματα
42.404
Reaction score
74.695
Παιδιά εκτός από το Liqua Traditional τι άλλο "λέει" για wanna-be ατμιστή και νυν φανατικό καπνιστή marlboro καπνού;
Ben Northon. Πολύ καπνικά, μα πάρα πολύ.
 


Zizik

Chauncey Gardiner * tl;dr *
Super Moderator
Μηνύματα
42.404
Reaction score
74.695
My strory... Γαλλικά είναι. :D


Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι βγάζουν υγρά με wild west themes.
 


Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
View attachment 61559


1η εβδομάδα άκαπνος μετα απο πολλα πολλα χρόνια (ούτε τζούρα απο το άλλο...)
Τεράστιο κατόρθωμα (για μένα) χωρίς σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες....
Μου τελείωσε το 1ο υγρό ( 30 ml ) πριν λίγο ,άρα 4-5 ml/24ωρο...
Δεν δεσμεύομαι αλλά θα το παλέψω :)
Ζιζικ ευχαριστώ για την έως τώρα βοήθεια ;)
Και σοφή η επιλογή του υγρού. Έχω διαβάσει και αλλού ότι για αρχάριο ατμιστή τα liqua είναι ό,τι πρέπει ( και η μητέρα μου το ξεκίνησε με light tobaco, εγώ απο την αρχή ήμουν φαν του tribeca και του maxx blend, αλλά μια χαρά με κάλυπτε και το light tobaco ). Με την εξέλιξη στα προϊόντα η/τ, το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις λίγη υπομονή στην αρχή μέχρι να συνηθίσεις ( ήδη είσαι σε πολύ καλό δρόμο όντας άκαπνος για μια εβδομάδα ) και να βρεις το υγρό που θα καλύπτει όσο το δυνατόν περισσότερο τις ανάγκες σου. Σκέψου ότι πριν ξεκινήσω συστηματικά το άτμισμα, κρατούσα ένα φάκελο καπνού craven για μια ημέρα και κάτι. Τελευταία φορά που μου ήρθε να καπνίσω ήταν πριν κανένα μήνα που κάτι δεν πήγαινε καλά με τον ατμοποιητή, έκανα τράκα ένα χαρτάκι απο φίλο για να στρίψω, απλά κράτησα το χαρτάκι μπροστά μου και συνέχισα με το η/τ.
2 χρόνια συστηματικά ατμιστής, έχω πάψει να έχω φλέμματα το πρωί ( αν και σήμερα είχα μερικά, μάλλον απο τα κρύα νερά θα είναι ), έχω πάψει να έχω το σφίξιμο στο στήθος κάθε πρωί, πιάνω οσμές πολύ εύκολα ακόμα και με πειραγμένο διαφραγμα στη μύτη ( κακό όταν μπαίνω στον ηλεκτρικό, αλλά δε βαριέσαι... ), καλύπτω αποστάσεις με τα πόδια για τη πλάκα μου ( που όντας καπνιστής στα πρώτα 500 μέτρα λαχάνιαζα, φαντάσου ότι βγάζω βόλτα ένα υπερδραστήριο σκυλί σέτερ 3 φορές την ημέρα, πρακτικά με πηγαίνει βόλτα και είμαι "ok" ), ανεβαίνω σκάλες ( τρίτο όροφο και βάλε ) για τη πλάκα μου και στα πιο απλά ( αλλά πρακτικά ζητήματα ), το αυτοκίνητό μου δεν βρωμάει ( μάλιστα μυρίζει ακόμα σαν καινούργιο ), ο ουρανός του είναι σαν καινούργιος ( με εξαίρεση μερικά χνουδάκια, αλλά δεν μετράνε ), έβαψα το σπίτι μου και μερικές φορές πιάνω το χαρακτηριστικό "άρωμα" της μπογιάς, οι τοίχοι στο σπίτι είναι πεντακάθαροι ( με εξαίρεση όταν το σκυλί μου κυνηγάει καμία μύγα που τυχόν θα μπει στο σπίτι, δεν μετράει ), δεν έχω τασάκια στο σπίτι ( πέραν του αισθητικού ζητήματος, δεν είναι λίγες οι φορές που είχα σπείρει στάχτη και γόπες στο πάτωμα επειδή έριξα το τασάκι ). Επίσης, ξεπερνάς τον βραχνά της τράκας. Είναι σπάνιο έως απίθανο να σου ζητήσει κάποιος υγρό αναπλήρωσης.
Ε, μετά αν θέλεις θα ασχοληθείς με κανένα επισκευάσιμο ατμοποιητή ( οπότε θα έχεις κάτι παραπάνω να ασχολείσαι στον ελεύθερό σου χρόνο ) και ίιιισως ξεκινήσεις να φτιάχνεις και τα δικά σου υγρά ( εκεί να δεις γλέντια!! ). Μη τα παρατήσεις λοιπόν, μόνο όφελος θα έχεις απο αυτή τη διαδικασία.

Υ.Γ. Βρε σεις, έχω φάει το κόσμο να βρω ένα τσιγαρίσιο ατμοποιητή να μου φέρνει γεύση στο στόμα, όπως συνέβαινε παλιά με τον evod της kangertech. Έχω αγοράσει corolla v1.5, έχω στήσει για τσιγαρίσιο τον subtank, τίποτα. Μου έρχεται μόνο μια γεύση σαν μέταλλο ( όταν βάζω τον gemini, όλα καλά, μπουκώνω απο γεύση. Αλλά σκέφτηκα να μετριάσω λίγο τις πνευμονικές γιατί το έχω κάνει πιπίλα και καταναλώνω γύρω στα 10ml την ημέρα ). Τι μπορεί να φταίει; Γιατί, ειδικά τον κορόλα, όλοι τον εκθειάζουν για τη γεύση που φέρνει. Εγώ, δεν...
 


Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
με τον eviva καθαρισες :)
Το κακό είναι ότι ανήκει στη κατηγορία των ακριβών ατμοποιητών και το φοβάμαι λίγο μήπως δεν μου αρέσει ούτε αυτός, μου μείνει και κλαίω και τα λεφτά μου. Σκέφτομαι να βάλω ss mesh στον corolla, καθώς θυμάμαι ότι σε ένα κλώνο genesis παλιά, είχα πάθει πλάκα με τον κλώνο τριμπέκα που είχα αγοράσει τότε. Αν θυμηθώ που έχω τα φύλλα του πλέγματος, θα κάνω δοκιμή σήμερα και θα επανέλθω για εντυπώσεις.
 

Μηνύματα
22.268
Reaction score
15.543
να μην σου αρεσει αποκλειεται....το να βαριεσαι καθε 3-4 μερες να τον φτιαχνεις το καταλαβαινω

μιας και εχουν περασει αρκετοι θα ελεγα οτι ειναι ο καλυτερος....ειδικα αν θελεις σφιχτη τζουρα.
 

m1ts0s

News poster
Editor
Μηνύματα
2.331
Reaction score
3.635
XOLO





XOLO wants to change the vaping world in a major way. The company’s upcoming, self-titled device is a bold attempt at combining the satisfying experience of advanced vaping devices with the simplicity of a cig-alike. While other companies have attempted this in the past, XOLO is doing so with an emphasis on style and user experience. Here’s a look at the device and the novel way the company is approaching vaping.

In terms of flavors, XOLO will have more than 40 available. The company’s press release notes that it will have “mints, desserts, fruits, spices and blends — from independent small batch specialist producers in the UK and US.” I was told that some of the “best and biggest” brands in vaping will have e-liquid pods for XOLO.

It weights about 85 grams, has a 10-ml pod with around 40 flavors for the US, with more in other geographies.

XOLO will be launching next week in the US and the company will be making a special presentation at The Vape Summit.



http://vaping360.com/xolo-vape-preview-changing-world-vaping/
 
Last edited:


costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.378
Reaction score
125.479
Ατμιστίρια είναι εδώ και λίγες μέρες το Αλλαχτήρι και ο Κωσταυτιάς.

Δεδομένου του ιστορικού τους ο πρώτος βλέπω να αλλάζει συσκευή κάθε εβδομάδα, ο δε έτερος μάλλον είναι ένα σκαλοπάτι προ των επισκευάσιμων..Ειτοιμαστείτε για coil porn
Μπα, δεν έχω κανένα ενδιαφέρον να μπλεξω με επισκευασιμους. Προς το παρόν, βολευτηκα με το Orion's.

http://www.osmoshop.gr/product/orions-tribute/
 



costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.378
Reaction score
125.479
Επί της ευκαιρίας, το Orion's tribute το έχει δουλέψει κανείς εδώ;
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.595
Μηνύματα
2.867.219
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top