Εδώ γελάμε



Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Μηνύματα
30.209
Reaction score
27.746
Πολύ ωραίο!!!
Θα μας ζηλέψουν τώρα και άλλες χώρες και θα φτιάξουν πινακίδες με συντριβάνια.
Εμείς όμως έχουμε το know how, κρατάμε τα σκήπτρα, έχουμε την πρωτιά και την πατέντα.
 

Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.438
Reaction score
50.511
- ανακαλύψαμε το αυτόματο πλύσιμο κατά την στάθμευση ; μπράβο μας !
 






Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Μηνύματα
6.987
Reaction score
8.037
Φωτογραφίες στελεχών της κυβέρνησης θα έχουν τα νέα πακέτα τσιγάρων καθώς οι υπάρχουσες δεν είναι αρκετά σκληρές
ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΚΗ26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016


Προς νέα, πιο σκληρά μέτρα για την πρόληψη και αντιμετώπιση του καπνίσματος προσανατολίζεται το υπουργείο Υγείας, καθώς τα αποτρεπτικά μηνύματα και οι φωτογραφίες που καλύπτουν τα πακέτα τσιγάρων δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα.

Σύμφωνα με κοινοτική οδηγία, η οποία εφαρμόστηκε με καθυστέρηση στη χώρα μας, από την 20η Μαΐου το 65% της επιφάνειας των πακέτων τσιγάρων και καπνού καλύπτεται από εικόνες που προβάλλουν αυτά που προκαλεί το κάπνισμα στον ανθρώπινο οργανισμό. Παρόλα αυτά, μελέτες που βρίσκονται στη διάθεση του υπουργείου Υγείας δείχνουν πως το μέτρο δεν έχει οδηγήσει σε μείωση των πωλήσεων, ενώ ούτε οι σοκαριστικές φωτογραφίες έχουν προκαλέσει το επιθυμητό σοκ στην κοινή γνώμη.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η κυβέρνηση αρχικά ήταν διστακτική στην προοπτική να λάβει σκληρότερα μέτρα. Μετά όμως από υπόδειξη της Κομισιόν και υπό τον φόβο νέας καταδίκης από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, πλέον η επικρατέστερη λύση περιλαμβάνει αντί για εικόνες άρρωστων παιδιών, εμβρύων με δυσπλασία, οργάνων με προχωρημένο στάδιο καρκίνου και διαφόρων συμβόλων εξάρτησης, την τοποθέτηση στα πακέτα φωτογραφιών στελεχών της κυβέρνησης, αλλά και της αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα, το σχέδιο προβλέπει (όσο σκληρό κι αν ακούγεται) την απεικόνιση σε πρώτο στάδιο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά και της Κυβερνητικής Εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη, ενώ από την πλευρά της αντιπολίτευσης αναμένεται να επιλεχθούν δύο ή περισσότεροι εκ των Ντόρας Μπακογιάννη, Άδωνι Γεωργιάδη, Ευάγγελου Βενιζέλου και Λιάνας Κανέλλη.

Σε περίπτωση που ούτε οι νέες, αποκρουστικές εικόνες φέρουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, το υπουργείο δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να χρησιμοποιήσει φωτογραφίες του Νίκου Φίλη και του πρώην υπουργού Θεόδωρου Πάγκαλου, παρά τις σοβαρότατες υγειονομικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει μια τέτοια κίνηση, εξήγησε εκπρόσωπος του υπ. Υγείας.

Το σχέδιο της κυβέρνησης πρόκειται να συζητηθεί σε έκτακτη συνεδρίαση της Βουλής που έχει προγραμματιστεί για τις 5 Αυγούστου, ενώ οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν ήδη δηλώσει ότι θα απουσιάζουν καθώς θα μετάσχουν στο ετήσιο συνέδριο Παραδοσιακών Φορεσιών και Ευγονικής, «Γιόζεφ Μένγκελε», που διεξάγεται κάθε Αύγουστο στη Δρέσδη της τέως Ανατολικής Γερμανίας.
 




Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.438
Reaction score
50.511
στην περίοδο ακμής του ο Μαραντόνα , είχε δηλώσει :
- ο Θεός κατέβηκε στην γη , και με δίδαξε ποδόσφαιρο

οπότε ο Πελέ απάντησε :
- δεν θυμάμαι να έκανα κάτι τέτοιο
 





abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
77.565
Reaction score
94.430
Βλέπει κάποιος έναν ατμιστή και θέλει να του την πει.

--Ατμίζεις;

– Ναι!

– Πόσα ml τη μέρα;

– 10

– Οπότε, καπνίζεις 10 ml τη μέρα που κάνουν από 5€ για 15 χρόνια. Αυτά μας κάνουν 82.125€.

– Εεεε, και;

--Το ξέρεις ότι με αυτά τα λεφτά θα μπορούσες να πάρεις μια Ferrari;

– Να σου κάνω κι εγώ μια ερώτηση ;

– Ναι !

– Εσύ, ατμίζεις, καπνίζεις;

– Όχι.

– Και που την έχεις παρκάρει τη Ferrari ρε φίλε;
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.553
Μηνύματα
2.864.133
Members
37.929
Νεότερο μέλος
stergiosgk
Top