iPhone 7 - φήμες

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.628
Reaction score
83.106
apple-logo-640x359.jpg


Ο Σεπτέμβριος πλησιάζει και οι διαρροές πληροφοριών για το iPhone 7 οργιάζουν. Οι πιο ισχυρές φήμες θέλουν τη νέα συσκευή με ελάχιστες σχεδιαστικές διαφορές από το 6, χωρίς jack ακουστικών, στη θέση του οποίου θα υπάρχει άλλο ένα ηχείο για ήχο stereo και με μετακίνηση των κεραιών-γραμμών από το πίσω μέρος στην περίμετρο. Φυσικά στο εσωτερικό θα υπάρχει το "A 10" SoC chip βασισμένο στα 16nm καθώς και ανανεωμένο "περιφερειακό" hardware.


Μία φωτογραφία που εμφανίστηκε αυτές τις μέρες δείχνει 3 νέες συσκευές και οι αντίστοιχες φήμες λένε ότι θα κυκλοφορήσει το iPhone 7, το iPhone 7 Plus και το iPhone 7 Pro. To Pro θα έχει dual camera και Smart Connector, όπως και το iPad Pro.

phpflfl1d.jpg
 





xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.628
Reaction score
83.106
τι κάνει η dual camera?
Η λεπτή σχεδίαση των smartphones περιορίζει πολύ την εξέλιξη των καμερών τους. Οι δύο κάμερες δουλεύουν συνδυαστικά για να μας δώσουν καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα. Αυξημένη συλλογή φωτός, διαφορετικά εστιακά μήκη και software που επεξεργάζεται τις πληροφορίες για να μας δώσει μία φωτογραφία.

The future of smartphones is in dual cameras
 

D

Deleted member 23222

Guest
Ρε άσε τις λεπτομέρειες,πες μας ποιό είναι το πιο ακριβό...
Αμερικανοκινέζοι θα τα πάρουν...οπότε δεν κάνουμε εμπάργκο...:D:D
 

melina

Cargo 200
Μηνύματα
22.817
Reaction score
40.983
Να δούμε ποιο θα με κερδίσει, αυτό ή το Xperia x performance?
 


Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Μηνύματα
27.245
Reaction score
78.922
Περιμενω να δω τι ακουστικά θα δωσουν. Αναγκαστικά lightning connection, ή ισως bluetooth?

Και τι ποιοτητας; Θα χτυπησουν τον ανταγωνισμο χρησιμοποιωντας Beats , μιας και την αγορασαν, ή δεν θα ασχοληθουν με το θεμα και θα δινουν μπαχατελες οπως μεχρι τωρα;
 

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.153
Reaction score
93.263
Έφτασε η μέρα εκείνη του χρόνου που ενώνει αναρχικούς, δεξιούς, πασοκτζήδες, αριστερούς, βαζέλια, γάβρους, παοκτζήδες και αρειανούς στον ματ(σ)ωμένο τούτο τόπο. Παρουσίαση του νέου iPhone 7 σήμερα

apple.png

http://www.cnet.com/products/apple-iphone-7/

Και οι τελευταίες φήμες.
 

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.628
Reaction score
83.106
Όργιο φημών και παγκόσμια ανυπομονησία

Η τιμή του θα κινείται στα επίπεδα τιμών της προηγούμενης συσκευής -Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μόνο όμως οι χρήστες συσκευών Mac ή με το λειτουργικό σύστημα iOS θα είναι σε θέση να την δουν.

Στις 20:00 ώρα Ελλάδας (10:00 στο Σαν Φρανσίσκο) σήμερα, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, η Apple θα λυτρώσει το παγκόσμιο κοινό από την περιέργεια και την αγωνία για το πώς θα είναι τελικά το καινούργιο της smartphone. Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Τιμ Κουκ, τηρώντας την παράδοση που είχε δημιουργήσει ο ίδιος ο ιδρυτής και δημιουργικός νους της εταιρείας, Στιβ Τζομπς, θα αποκαλύψει το πολυαναμενόμενο iPhone 7.

Όπως συμβαίνει παγίως με κάθε νέα γενιά iPhone, τα σενάρια, οι εκτιμήσεις και οι υποθέσεις για το ποια ακριβώς θα είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας συσκευής, οργιάζουν. Παρόλ' αυτά και μολονότι στο διαδίκτυο κυκλοφορούν ακόμη και φωτογραφίες του τηλεφώνου, της συσκευασίας του κ.λπ, κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος ούτε καν για το ότι θα ονομάζεται, όντως, iPhone 7.



Όλες οι απορίες θα λυθούν αμέσως μόλις ο Τιμ Κουκ ανέβει στη σκηνή του Bill Graham Civic Auditorium του Σαν Φρανσίσκο. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming από τον διαδικτυακό κόμβο της Apple, μόνο όμως οι χρήστες συσκευών Mac ή με το λειτουργικό σύστημα iOS θα είναι σε θέση να την παρακολουθήσουν ζωντανά.



Οι ημερομηνίες διάθεσης του νέου iPhone στην ευρωπαϊκή και την ελληνική αγορά δεν είναι ακόμη γνωστές, ούτε βέβαια η τιμή του. Εκτιμάται όμως ότι, λόγω του σκληρού ανταγωνισμού στην κατηγορία των smartphone, το iPhone 7 -ή όπως αλλιώς μπορεί να βαφτίσει η Apple την 7η γενιά του μοντέλου- θα κινείται στα επίπεδα τιμών της προηγούμενης συσκευής. Και εξυπακούεται ότι δεν πρόκειται να είναι φθηνό.



Στη σκιά του προστίμου-μαμούθ των 13 δισ. δολαρίων με το οποίο η Κομισιόν απειλεί την Apple να καταβάλει για αναδρομική φοροαποφυγή, η πιο δημοφιλής εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων στον κόσμο αναμένεται να δημιουργήσει μια καινούργια φρενίτιδα παραγγελιών και αγορών του νέου της smartphone. Η Apple συνηθίζει να παρουσιάζει καινούργιες συσκευές το φθινόπωρο, έτσι ώστε να κλείνει θριαμβευτικά το έτος, λόγω των αυξημένων πωλήσεων. Επίσης, κατά παράδοσιν αναμένονται τεχνολογικές καινοτομίες από την Apple -αν και είναι σαφές ότι τα μοντέρνα «θαύματα» τελείωσαν μαζί με τον πρόωρα θανόντα οραματιστή και φυσικό ηγέτη του σημερινού βιομηχανικού κολοσσού, του Στιβ Τζομπς.



Οι εικασίες σχετικά με τις καινοτομίες που θα φέρει το νέο iPhone μιλούν κυρίως για κατάργηση της υποδοχής για τα συμβατικά, ενσύρματα ακουστικά, τα οποία θα αντικατασταθούν με ασύρματα bluetooth. Γίνεται επίσης λόγος για βελτιωμένη φωτογραφική μηχανή με διευρυμένες λειτουργίες του φλας ή ακόμη και με δύο διαφορετικούς φακούς για κορυφαία ευκρίνεια και αυξημένες δυνατότητες εφέ.



Λέγεται ότι το iPhone 7 θα διαθέτει κεντρικό πλήκτρο home ευαίσθητο στην πίεση, θα είναι αδιάβροχο, η χωρητικότητα της ενσωματωμένης μνήμης του θα ξεκινά από τα 32 GB και στο οπίσθιο κάλυμμά του δεν θα υπάρχουν πλέον οι δύο οριζόντιες γραμμές, δηλαδή οι κεραίες της συσκευής, γύρω από τις οποίες υπήρχε έντονη αμφισβήτηση.




Θεωρείται βέβαιο ότι το iPhone 7 θα κυκλοφορήσει σε δύο μεγέθη όπως και το iPhone 6, δηλαδή σε μέγεθος οθόνης 4,7 ιντσών και 5,5 για την έκδοση Plus. Κάποια νέα χρώματα ενδέχεται να προστεθούν στην ήδη γνωστή από τα προηγούμενα μοντέλα ποικιλία.

Γενικότερα, πάντως, οι πιο απαιτητικοί οπαδοί των gadget ψηφιακής τεχνολογίας, θεωρούν ότι το iPhone 7 θα είναι απλώς ένα μεταβατικό στάδιο, ένας προπομπός της αληθινής επανάστασης, την οποίαν θα φέρει το μεθεπόμενο μοντέλο, δηλαδή το iPhone 8. H Apple, ωστόσο, σύμφωνα με φήμες, προβλέπει «τσουνάμι» παραγγελιών, γι' αυτό και έχει ήδη αυξήσει την παραγωγή του iPhone 7 στα εργοστάσιά της στην Κίνα.
 

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Μηνύματα
27.245
Reaction score
78.922
Ειμαι στα προθυρα αγορας καινουργιου iphone.

Περιμενω να δω αν θα αξιζει να παρω το 7, ή το 6s (128 GB) του οποιου η τιμη θα πεσει.

Για να δουμε τι διαφορες θα εχουν μεταξυ τους....
 



Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Μηνύματα
27.245
Reaction score
78.922
από που αγοράζουμε;
Πάνω κάτω όλοι ίδιες τιμές εχουν, και εφοσον αγοράζουμε με τιμολόγιο σίγουρα απο Ελλαδα. Προτιμώ απο φυσικό κατάστημα να πλήρωσω και να φύγω με σακουλίτσα...

7 ή 6s?
Κάνω πρόβλεψη πως δεν θα ενθουσιαστώ αρκετά σημερα...άρα 6s.

Στις 9 θα ξέρουμε.
 

ryk

Μηνύματα
2.112
Reaction score
925

melina

Cargo 200
Μηνύματα
22.817
Reaction score
40.983
Το 7 plus με το διπλο φακό αν κάνει αυτά που λένε και έχουμε δύο σε ένα.
 

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Μηνύματα
27.245
Reaction score
78.922
Το 7 plus με το διπλο φακό αν κάνει αυτά που λένε και έχουμε δύο σε ένα.
Δεν πρόκειται να πάρω κανένα απο τα plus, δεν με βολεύει το μέγεθος τους.
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.312
Μηνύματα
2.858.181
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top