Live Streaming μέσω Sony Handycam (Help)

Μηνύματα
13
Reaction score
6
Γεια σας, διαθέτω τις παρακάτω δύο SONY κάμερες HDR-PJ260VE and HDR-PJ10E και θα ήθελα να κάνω livestream μέσω Ustream ή Youtube με κάποια από τις δύο, αλλά όσο κι αν ακολούθησα αυτές τις οδηγίες ( http://helpguide.sony.net/cam/1440/v1/en/contents/TP0000642427.html και https://esupport.sony.com/tutorial/513/US/EN/ ) δεν κατάφερα κάτι, επειδή δεν βρήκα πολλές από τις ρυθμίσεις τόσο στην κάμερα, όσοι και στο PlayMemories Home.

Εστειλα Mail στην Sony και η απάντηση τους ήταν η εξής:

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το ηλεκτρονικό σας μήνυμα καθώς και για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στα προϊόντα της Sony.

Όσον αφορά την απορία σας σχετικά με livestream μέσω κάμερας, δυστυχώς στη χώρα μας δεν υποστηρίζεται η δυνατότητα αυτή στις κάμερές σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητές τους, σας προτείνουμε να ελέγξετε τα ελληνικά εγχειρίδια:http://pdf.crse.com/manuals/4416294911/GR/index.html και http://pdf.crse.com/manuals/4271169321.pdf.

Για πληροφορίες σχετικά με μοντέλα που υποστηρίζουν τέτοια δυνατότητα, παρακαλούμε ελέγξετε τον ακόλουθο σύνδεσμο:http://www.sony.gr/electronics/videokameres/t/videokameres-handycam?bestfor=casual-shoting.

Εγώ ακολούθως τους ρώτησα το εξής, μήπως και βγάλω άκρη μέσω τρίτης συσκυεής:

Με χρήση τρίτης συσκευής, είναι δυνατόν κάτι τέτοιο; Δηλαδή κάποιος εξωτερικός αντάπτορας που να συνδέει υπολογιστή με κάμερα, ή οτιδήποτε παρόμοιο, τέλος πάντων...

Και μου απάντησαν το εξής:

Σχετικά με την απορία σας σχετικά με τη χρήση κάποιας εξωτερικής συσκευής για το streaming, δυστυχώς η Sony δε διαθέτει κάποια τέτοια συσκευή και για αυτό δε μπορούμε να σας επιβεβαιώσουμε οτι κάτι τέτοιο θα είναι δυνατό. Σας προτείνουμε να απευθυνθείτε σε κάποιο κατάστημα, ώστε να ελέγξετε τις δυνατότητες τέτοιου είδους συσκευής.

Γνωριζει κάποιος αν υπάρχει έστω τρόπος μέσω τρίτης συσκευής να πετύχω τον στόχο μου??

Εκανα θεμα και στο διεθνες φόρουμ της SONY, αλλά χωρίς καμία επιτυχία https://www.community.sony.com/t5/W...PJ10E-as-Webcam-or-Live-Streaming/td-p/583330

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.592
Μηνύματα
2.866.993
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top