hd 970 λειτουργία ως dac

Μηνύματα
13.611
Reaction score
6.566
μα αν καταλαβα καλα ο φιλος μας εχει τον υπολογιστη σε αλλο δωματιο,για αυτο προταθηκαν ασυρματες λυσεις,παντα σε συνδυασμο με το dvd+dac για τα cd του. Αν υπαρχει δυνατοτητα να ερθει ο υπολογιστης κοντα στο ηχοσυτημα,τοτε η συνδεση του με το dac ειναι η πιο λογικη λυση. Kαλυτερα ομως με usb μετατροπεα σε coaxial και οχι με καποια φτηνη καρτα ηχου. Βεβαια εδω το πραγμα αρχιζει και μπερδευεται λιγο......γιατι να μην πουλησει το 970,να βαλει κατι παραπανω και να παει σε καθαροαιμο usb dac.....π.χ. ifi nano idsd .
 


Μηνύματα
151
Reaction score
116
καλημέρα σκέφτομαι και τις δυο λύσεις γιατί το λαπτοπ είναι σε άλλο δωμάτιο και έχει καταντήσει ποιο σταθερό και από πι σι . αν καταλαβαίνετε έχει συνδεθεί με την Άρτα και τα Γιάννενα. ήδη ψάχνω και εχω βρει νουτ μπουκ μα πάει στο ρακ και σε 2η φάση πάω σε ασύρματη σύνδεση.
 

Μηνύματα
1.097
Reaction score
1.168
Να κάνω μια παρένθεση σχετικά με τις προδιαγραφές και απαιτήσεις που χρειάζεται ένας υπολογιστής για αναπαραγωγή.

Με φτηνιάρικο laptop - pc σε καμία περίπτωση δεν κάνεις την την δουλειά σου εάν θέλεις να κάνεις αναπαραγωγή από foobar και ταυτόχρονα να παίζεις με asio lossless αρχεία με χαμηλό latency. Και για να μην παρεξηγηθώ θέλεις μνήμη - cpu - Ι/Ο της προκοπής.

Εκτός και εάν λειτουργεί κάποιος το foobar η το κάθε player Direct Sound. Τότε OK :drinks:
 

Μηνύματα
151
Reaction score
116
παιδιά όλα καλά σας ευχαριστώ ολους και ποιο πολύ τον φίλο Γιάννη κυριακου για την βοήθεια του και την άψογη συνεργασία είμαι πλέον κάτοχος μιας κάρτας musiland παίζει τέλεια .τώρα κάποια στιγμή θα δω και την ασύρματη σύνδεση και ελπίζω να ησυχάσω (έστω και για λίγο) τελειωμό δεν έχουμε!
 





Z

Zdimis

Guest
MONAΔΙΙΚΟ το quad 11l ,στο 2ο συστημα μου με το συγκεκριμενο ηχειο με πιανω να μην μου λειπει τιποτα και μπαινω σε σκέψεις.... για τον "ακριβο" ηχο
:)
[DOUBLEPOST=1472502599][/DOUBLEPOST]αντε μπραβο να ξεκολησεις με αυτο το περιστρεφομενο βασανο του cd....:)
 



Staff online

  • spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.314
Μηνύματα
2.858.228
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top