Fujitsu Celvin nas q700 δεν βουτάρει

Μηνύματα
2.668
Reaction score
1.386
Θα πρέπει στην περιγραφή της δημοπρασίας να δεις τους όρους επιστροφής που έχει θέσει ο πωλητής. Βέβαια απο την στιγμή που έλαβες ελαττωματικό προιόν είσαι σε κάθε περίπτωση καλυμένος. Θα ήταν καλό να επισυνάψεις και μερικές φωτό στο "return this item" process που περιγράψαμε πιο πρίν.
 

Μηνύματα
33
Reaction score
0
Η αγορά έγινε 16 του μήνα και την παρέλαβα προχθες, κάτι που παντως με παραξένεψε καθώς μέσω ταχυδρομείου σε 6 μέρες δεν εχω λάβει πότε τίποτα από εξωτερικό!
Γράφει 15 μέρες επιστροφή άρα είμαι μέσα. Να στειλω δηλ νέο αιτημα και να βάλω και της φώτο με τα καμένα chip?
 

Μηνύματα
2.668
Reaction score
1.386
Την επιστροφή θα τη "ζητήσεις" μέσω ebay καλύτερα όπως εξηγήθηκε νωρίτερα. Στη διαδικασία υπάρχει πεδίο που μπορείς να επισυνάψεις φωτό οπότε ναι καλό θα ήταν να βάλεις και 2-3 φωτογραφίες απο την πλακέτα.
 

Μηνύματα
33
Reaction score
0
Kαλημερα.Απο το ebay δεν μπορεί να γινει επιστροφή γιατί δεν αγοράστηκε από της ΗΠΑ. :(

Wir können Ihre Rückgabeanfrage für diesen Artikel nicht bearbeiten, da der Artikel nicht auf der US-Website von eBay gekauft wurde. Kontaktieren Sie den Verkäufer direkt, um den Artikel zurückzugeben, oder prüfen Sie, ob Sie über den eBay-Käuferschutz abgesichert sind.
 



Μηνύματα
33
Reaction score
0
Το βρηκα τελικα. Ομως ακολουθώντας την διαδικασία στο τέλος με πάει στο paypal. ( εκεί μου γράφει οτι το αίτημα ακόμα εκκρεμεί). Αρα από ebay από οτι κατάλαβα δεν μπορώ να κανω κάτι?? Κάνω κάτι λάθος? :(

 


Μηνύματα
33
Reaction score
0
Έμπλεξα με μαλ...... Κοίταξέ μου έστειλε σήμερα μαιλ και μου λέει οτι δεν εχει λάβει καμιά πληρωμή από μένα!!!! Εχω και το αποδεικτικό του paypal καθώς και της τράπεζας. Του τα εστειλα σε συνημμένο να δούμε τι θα απαντήσει τώρα.....
Θα πέσει μαύρισμα που θα πάει σύννεφο..


Hallo ######

leider haben wir noch keine Zahlung von Ihnen zu der/den folgenden von Ihnen gewonnenen Auktionen bzw. Käufen erhalten.

Artikelnummer: 322260737238
1 x Fujitsu Q050-01-112-RS PCBA MAINBOARD FOR Q700 BOARD USB RJ45 Q041 38010868 NEU

Die Gesamtkosten belaufen sich folgendermaßen.

74,95€ / Fujitsu Q050-01-112-RS PCBA MAINBOARD FOR Q700 BOARD USB RJ45 Q041 38010868 NEU
+ 12,95€ Versandkosten
+ 0,00€ Jeder weitere Artikel (nur eBay)
= 87,90€

Wenn es sich um eine eBay Bestellung handelt, dann können Sie die beendete Auktion unter der folgenden Adresse noch 90 Tage nach Auktionsende bei eBay bzw. unserem Shop einsehen:
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=322260737238

Überweisung an:

Kontoinhaber: E. & A. Junek GmbH
Konto Nr.: 185079468
BLZ: 44010046
Bank: Postbank

SWIFT: PBNKDEFF
IBAN: DE54 4401 0046 0185 0794 68

Betrag inkl. MwSt., Gebühr und Versandkosten: 87,90 Euro.

Bitte geben Sie hier ihre Kunden-Nr. 267377320 mit an.


Vielen Dank,

E. & A. Junek GmbH
Thomas Justitz

Thomas Justitz
E.& A. Junek GmbH
Herbersknapp 7
44267 Dortmund
 
Last edited:


Μηνύματα
33
Reaction score
0
Τα τελευταια νέα ειναι τα εξεις. Βλέπω το πράγμα να τραβά αρκετές μέρες ακόμα. Στο paypal άνοιξε μια συζήτηση με μηνύματα μεταξύ εμένα και του κύριου αυτού, η οποία τελικά δεν κατέληξε πουθενά μια και επιμένει οτι η πλακέτα ηταν καινούργια οπως το λέει και στην περιγραφή και ότι εγω την έκαψα.Του πρότεινα να πληρώσω εγω τα μεταφορικά της επιστροφής και να του την επιστρέψω αλλα δεν μου απάντησε. Μετά από αυτο επέλεξα μια επιλογή (δεν θυμάμαι ακριβώς) που λέει να λύσει την διαφορά το paypal. Σήμερα ειναι τελευταια μέρα που πρέπει να απαντήσει αυτός στο paypal.Tωρα από εδώ και πέρα περιμένω να μου απαντήσουν απ το paypal. Πάντως το εχω πάρει απόφαση οτι μάλλον τα εχω χάσει τα χρήματά μου. Και αυτό γιατί (βλακεια μου) που δεν πάτησα πάνω στην φώτο που ειχε βάλει να την μεγεθύνω και να δω το κάψιμο που ειχε στο chip.Εδω φταίω και εγω.... :(
 


Μηνύματα
33
Reaction score
0
Μακάρι να έχεις δίκιο φίλε μου.Αλλα άντε εγω να αποδειξω οτι δεν είμαι ελέφαντας που λένε! Δηλαδή πως θα αποδειξω οτι παρέλαβα καμένη την πλακέτα και οτι δεν την έκαψα εγω? Το μόνο που εχω σαν αποδεικτικό ειναι η δική του φώτο στο ebay και που δεν ξέρω αν ειναι αρκετό αυτό.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Εδω στην φώτο που ανεβάζω βλεπω -87,90. Δηλ του έχουν πάρει πίσω τα χρήματα και περιμένουν την τελική έκβαση της υπόθεσης για να μου τα επιστρέψουν?

 


Μηνύματα
33
Reaction score
0
Την ώρα που έγραφα το μηνυμα δεν είχαν γινει αλλα τώρα που μου είπες να κοιτάξω οντως βλεπω αυτό!!


Ευτυχώς δηλαδή που ήρθαν έτσι τα πραγματα. :) Το θέμα τώρα ειναι τι γινετε με την πλακέτα? Δεν μου ζήτησαν επιστροφή, τι πρέπει να κάνω?
 


Μηνύματα
26
Reaction score
0
Γεια σας. Επανέρχομαι στο θέμα μου μετά από καιρό για να ενημερώσω καθώς και για να ρωτήσω κάτι.

Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή των χρημάτων από το paypal και ενώ δεν είχα επιστρέψει την πλακέτα, έλαβα σε διαστημα 20 ημερών περιπου 2 επιστολές. Ο τύπος είχε βάλει εισπρακτική εταιρία και μου ζητούσε αυτή να επιστρέψω άμεσα καποιο πσσο, δεν θυμαμαι πόσο. Και οτι αν δεν το κανω θα κινηθούν δικαστικά. Πακέταρα την πλακέτα και την εστειλα πίσω με δική μου χρέωση και από τότε δεν με ξανά ενόχλησαν.

Τώρα στο θέμα μου. Εχω αγοράσει από ebay έναν μετ/νο nas ακριβως ίδιο με τον δικό μου και με σκληρούς 2 χ 1tb. Δυστυχώς όμως ο nas ανάφερε οτι οποιοσδήποτε σκληρός συνδεθεί για πρώτη φορά πάνω του, θα πρέπει να μορφοποιηθεί πρώτα και μετά θα μπορεί να δουλέψει. Αρα δεν μπορεί να διαβάσει τους δικούς μου χωρείς format. Στο διαστημα αυτό και μέχρι σήμερα εχω δοκιμασει αρκετά software free και μι και με συνδέσεις raid αλλα και έναν έναν τους 2 σκληρούς. Κανένα μέχρι στιγμής πρόγραμμα δεν κατάφερε να μου βρει τα αρχεία μαζί με το path των φακέλων που θέλω. Ορισμένα βρήκαν αρχεία αλλα σκόρπια σαν κατάληξη πχ .jpeg.Αυτό δεν με βολεύει γιατί μιλάμε για χιλιάδες αρχεία τα οποία ήταν ταξινομημένα σε φακέλους. Το μοναδικό πρόγραμμα που βρίσκει τα πάντα ειναι στην δοκιμαστική του έκδοση ειναι το https://www.reclaime.com το οποίο όμως ζητά κοντά στα 200 ευρώ για αγορά.

Εχεται να μου προτείνεται καποιο πρόγραμμα δοκιμασμένο από καποιον να το προσπαθήσω? Μήπως να αρχιζω σιγά σιγά να το πάρω απόφαση ότι εχω χάσει όλα τα αρχεία του nas?
 



Μηνύματα
543
Reaction score
379
Ναι εμένα που μου είχε χαλάσει ένας δικτυακός wd (η μητρική όχι ο σκληρός) τον έβαλα πάνω σε λινουξ τράβηξα τα αρχεία και μετά τον τοποθέτησα στο qnap που πήρα, τον έκανε φορματ και έβαλα ξανά τα αρχεία μου.
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.325
Μηνύματα
2.858.575
Members
37.895
Νεότερο μέλος
Mark Zappa
Top