Blue ray audio?

Μηνύματα
1.447
Reaction score
1.102
Κάνοντας βόλτα σήμερα σε εμπορικό κέντρο έπεσα σε ράφι με δίσκους του john coltrane σε αυτό το format.Ρώτησα τον πωλητή για να σιγουρευτώ ότι είναι μόνο audio και ψαχνόταν και αυτός.Τέλικα κατέληξε ότι είναι και παίζεται μόνο σε blue ray players.Οι τιμές άνω των 20 ευρώ και λίγα κομμάτια,κάτι τζαζ μόνο.Έγραφε από έξω ότι είναι υψηλης ανάλυσης ήχος κλπ κλπ.αναρωτιέμαι αν έχει ακούσει κανείς.Ισως έχει συζητηθεί ξανά το θέμα,δεν ξέρω.
Μετά βέβαια πήγα προς τα βινύλια,αντίστοιχες τιμές και εκεί...
 

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Μηνύματα
27.356
Reaction score
79.389
Ψάξε τα παλι σε HiRes, στα γνωστά HDtracks.com και primephonic.com για συγκριση τιμών.

Τωρα το κατα πόσον αξίζει η αγορά σε HiRes μιας παλιάς ηχογράφησης (πχ του Coltrane) ειναι συζητήσιμο. Εγω θα έπαιρνα την 16/44 παντως, συνήθως ειναι μισή τιμή. HiRes μονο νεότερες ηχογραφήσεις.
 

TGD

Μηνύματα
7.135
Reaction score
7.174
Αξίζουν οι παλιές αν είναι ψηφιοποιήσεις υψηλής ανάλυσης -και λογικά τα BluRay Audio είναι, αν και υπα΄ρχουν και 24/48 ή και 16/48.
Το καλό με το BluRay Audio είναι αν έχει και πολυκάναλη εκδοχή. Στη στερεοφωνική συνήθως τα download είναι φθηνότερα, αν και υπάρχουν εξαιρέσεις. Έχω δει BluRay Audio με νέες ηχογραφήσεις με 14 ευρώ, έχω δει και με 39...
 

Μηνύματα
258
Reaction score
127
'''αναρωτιέμαι αν έχει ακούσει κανείς '''..
Ακούγοντας μέσα από ΟΡΡΟ-93 το Breakfast in America - Supertramp μου άρεσε πολύ!! Με τα χαμηλά σωστά, ανάλυση και λεπτομέρεια χωρίς ψηφιακίλα και τσιρίγματα, το συστήνω!!! Το GRRRR- Rolling Stones πάλι ,όχι!! Σαν cd παίζει. Τουλάχιστον έχει 50 τραγούδια μέσα!!!!
Μεγάλα θαύματα (ακόμα) δεν γίνονται !! Αν η αρχική ηχογράφηση δεν "το΄'χει" τότε σε όποια έκδοση και να το πάρεις (βινύλιο-cd-κασέτα-αυλα) δε...........
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.595
Μηνύματα
2.865.329
Members
37.934
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top