Αγορά GPS αυτοκινήτου

Μηνύματα
6
Reaction score
0
Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω GPS αυτοκινήτου και το ψάχνω, αλλά έχω μπερδευτεί λίγο. Τα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν είναι τα εξής:
1) Καλοί χάρτες Ελλάδας και Ευρώπης με δωρεάν ανανέωση
2) Οθόνη 5 ιντσών
3) Όσο το δυνατό πιο εύχρηστο στη χρήση (π.χ. menu, πρόγραμμα). Καλό θα ήταν να έχει και οθόνη αφής
4) Αν γίνεται να δέχεται φωνητικές οδηγίες.
Οποιαδήποτε βοήθεια και πληροφορία θα ήταν χρήσιμη. Από μάρκες τί να κοιτάξω?
Ευχαριστώ
 

Μηνύματα
14.877
Reaction score
20.422
βαση για το κινητο σου και με τα ρεστα να πληρωνεις για τα δεδομενα του google maps.
δεν εχει νοημα να ασχοληθεις με τιποτα αλλο.
εχει τη μεγαλυτερη βαση με POIs , δουλευει με φωνητικες οδηγιες , το τηλεφωνο σου εχει σιγουρα πολυ καλυτερη αναλυση/αισθηση απο οποιοδηποτε πλοηγητηρι ενω πλεον η δρομολογηση του maps ειναι τουλαχιστον καλη σε σχεση με κορυφαια λογισμικα πλοηγησης και βελτιωνεται καθημερινα.
 


Μηνύματα
6
Reaction score
0
Ευχαριστώ για την απάντηση. Αλλά θέλω GPS. Δεν έχω κινητό και δεν θέλω να αγοράσω. Δεν με βολεύει.
 

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
77.417
Reaction score
94.030
Αγόρασε κινητό και μην βάλεις κάρτα (νούμερο κινητής).
 

Μηνύματα
427
Reaction score
425
TomTom GO 610

Το πήρα και ξεκίνησα την ιδια μερα ταξιδι απο θεσ/νικη μέχρι Αλσατία. Δούλεψε πολύ καλά σε όλα τα βαλκάνια και υποδειγματικά στην Ελβετία-Γερμανία. Έδειχνε και τις κάμερες ταχύτητας που ήταν σταθερές. Πριν δυο βδομάδες γύρισα και αν και είχα κινητό μαζί με βόλεψε του αυτοκινήτου λόγω μεγάλης οθόνης και γρήγορης εύρεσης οτι καν του ζήτησα απο μουσεία μέχρι πάρκινγκ.
 

Μηνύματα
206
Reaction score
94
Εγώ έχω ένα mls destinator από το 2010 και γενικά είναι ικανοποιητικό. Τώρα υπάρχουν εξελιγμένα μοντέλα, τα οποία δέχονται φωνητικές εντολές. Πηγαίνοντας για ενημέρωση σε ένα κατάστημα, ο υπάλληλος μου είπε ότοι οι περισσότεροι προτιμούν πλέον την αγορά τάμπλετ της ίδιας εταιρείας, καθώς έχει το ίδιο λογισμικό με το κλασικό gps αλλά μεγαλύτερη οθόνη. Με την ευκαιρία τούτου του νήματος, μήπως γνωρίζει κανείς αν το τάμπλετ που ανέφερα έχει τις ίδιες δυνατότητες πλοήγησης με το κλασικό gps;
 

Μηνύματα
2.668
Reaction score
1.386
+1 και απο εμένα για το TOM TOM. Έχω πάρει μεταχειρισμένο ένα start 25 με εφόρου ζωής ανανεώσεις σε χάρτες Ευρώπης. Εχω μείνει πάρα πολυ ευχαριστημένος ως τώρα και δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό. Το μενου είναι απλό και κατανοητό. Σε σχέση με παλιότερα GPS μου έχει κάνει εντύπωση το πόσο γρήγορα βρίσκει το στίγμα.
 

Μηνύματα
6
Reaction score
0
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Και από άλλα fora διαπιστώνω ότι οι απόψεις διίστανται, αλλα , μάλλον θα καταλήξω σε ΤΟΜ ΤΟΜ.Αναφορικά με το λογισμικό? Είναι καλό? Δηλαδή πχ να δίνει καλές εναλλακτικές διαδρομές αν ξεφύγεις από την προτεινόμενη?. Επίσης έχεις τη δυνατότητα να βάλεις μια σειρά προορισμών από τους οποίους θέλεις να περάσεις (και όχι μόνο τον τελευταίο)? Και από πλευράς service? Από τη Garmin είμαι απολύτως δυσαρεστημένος. Έχω GPS ορειβατικό Garmin και τις προάλλες παρουσίασε πρόβλημα. Δεν μου το διόρθωναν!!!! Αλλά με ανάγκασαν να πάρω νέο σε χαμηλότερη τιμή. Το θεωρώ πολύ σοβαρό μειονέκτημα αυτό.
 


Μηνύματα
6
Reaction score
0
Ευχαριστώ. Kαι μία ακόμα ερώτηση έχω. Για να βάλεις κάποιον προορισμό πρέπει οπωσδήποτε να έχεις τις συντεταγμένες του? Ή μήπως έχει τη δυνατότητα να πατήσεις επάνω στην οθόνη σε κάποιο σημείο και να πάρει το στίγμα για να σε οδηγήσει εκεί? Όπως πχ στο Google Maps?
Επίσης από service τί γίνεται? Αν χρειαστεί επιδιόρθωση υπάρχει service ή σε αναγκάζουν να το αλλάξεις με καινούργιο όπως στην Garmin?
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.323
Μηνύματα
2.858.531
Members
37.895
Νεότερο μέλος
Mark Zappa
Top