Τέλος στα Nexus; Google Pixel!




costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.344
Reaction score
125.282
Σε διάφορα λινκς λεν ότι η γκουγκλ το πήρε απόφαση να μη ξαναδώσει το έργο κατασκευής του επόμενου γκλουγκλ τηλεφώνου σε κάποια γνωστή φίρμα όπως έκανε ως τώρα, αλλά πως θα το κατασκευάζει η ίδια από δω και πέρα.

Ως τώρα όντως ανέθετε το έργο σε κάποια φίρμα, μία στην άσους, μία στην ελ τζι, στη μοτορολα, στη χουαβεϊ και το νέο νεξους μας έρχεται σε λίγο από την ειτς τι σι. Για να τα έχει όλα στο τσουβαλι των γκουγκλ τηλεφώνων, τα σφράγισε με την λέξη νεξους, που έγινε συνώνυμο της γκουγκλ στο τηλέφωνο.

Τώρα λεν πως αποφασίζει να τα κάνει η ίδια, οπότε επανέρχεται ουσιαστικά στην στάμπα πίξελ, που σφράγισε και παλιά δική της προσπάθεια.

Είναι επιστροφή στις ρίζες.

Πολλοί νομίζουν ότι η γκουγκλ δεν έχει την υποδομή να φτιάξει η ίδια τηλέφωνο και ότι θα της τα κάνει μία άλλη φίρμα φασον, και παίζουν δύο ονόματα, ένα της ειτς τι σι, κι ένα της θυγατρικής της χουαβεϊ, αλλά και η λε εκο ακούστηκε, η οποία μάλιστα λέγεται ότι θα κυκλοφορεί τις συσκευές της με καθαρό γκουγκλ λειτουργικό, πιουρ αντροιντ.

Είναι πάντως μεγάλη αναταραχή να σταματήσει η σειρά των νεξους, και οι θιγομενοι είναι οι διάφορες φίρμες που ανεβαίνουν πολύ κατασκευάζοντας ένα νεξους, οπότε δικαίως μιλάνε για αντιδράσεις από τους ως τώρα συνεργάτες της γκουγκλ.

Συνολικά δε νομίζω πως πρόκειται για απλή αλλαγή ονομασίας στα γκουγκλ τηλέφωνα, αλλά για κάτι πιο μεγάλο που κρύβεται πίσω από αυτή την είδηση.
 

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Μηνύματα
5.250
Reaction score
7.491
Ισχυει αυτο που λες, στο background θα κρυβονται σιγουρα αλλοι λογοι. Εγω θα επιθυμουσα σαν καταναλωτικο κοινο, να εξακολουθω να παιρνω το ιδιο καλο προιον με τα nexus.

Δεν ξερω ποσοι απο εσας ειχατε/εχετε επαφη με τα chromebook, αλλα ειναι εξαιρετικες υλοποιησεις και για ολα τα βαλαντια (απο 149$ μεχρι 1500$) αν εξαιρεσει κανεις οτι δουλευουν το αθλιο Chrome OS που τα χαντακωνει.

1500 παντως εχει η ναυαρχιδα των chromebooks με ονομασια, τι αλλο, pixel.
 



xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.712
Reaction score
83.413
google_pixel-930x465.jpg


Μία νέα καθαρή φωτογραφία του επερχόμενου Pixel έπεσε στα χέρια του Venturebeat.

Στις 4 Οκτωβρίου η Google θα παρουσιάσει μία σειρά από νέες συσκευές που βασίζονται στο λειτουργικό Android. Το εικονιζόμενο Google Pixel (5 ίντσες) και το μεγαλύτερο Google Pixel XL (5.5 ίντσες) θα είναι κατασκευασμένα από την HTC και θα έχουν κορυφαίο hardware.

Οι τιμές θα είναι πιο υψηλές από όλα τα Google phones που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα.

Στην επόμενη φωτογραφία βλέπουμε τον τρόπο που διάλεξε η Google για να διαφημίσει το event της 4ης Οκτωβρίου στο Brooklyn Bridge Park.


eTOiJvc.jpg
 

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Μηνύματα
5.250
Reaction score
7.491
Σα να μην αλλαξε τιποτα... αν το τηλεφωνο ειναι σαν της φωτογραφιας παντως, θα ειναι πολυ αδιαφορο αισθητικα.
 













Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.592
Μηνύματα
2.865.164
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top