The Lion King (remake)

Mufasa

Top teaser
Μηνύματα
673
Reaction score
2.149
mufasa1.jpg

Η σκέψη για παραγωγή οτιδήποτε αφορούσε το The Lion King συζητιόταν αποκλειστικά με ψιθύρους μέσα στη Disney και μόνο αρχαίες διφορούμενες προφητείες ανέφεραν κάτι ουσιαστικό για το αν θα γίνει.

Μετά από μία καριέρα μπροστά στις κάμερες ως κωμικός σε διάφορες ταινίες και ως «κομπαρσικό» comic relief στα Iron Man -αλλά πρωταγωνιστής πίσω από τις κάμερες- ο Jon Favreau καθιερώθηκε στην έβδομη τέχνη, στη συνείδηση μας και στο box office μετά το πρόσφατο The Jungle Book.

H επιτυχία του τελευταίου φαίνεται να ήταν ο καταλύτης για να δοθεί το πράσινο φως σε μία από τις πιο καθολικά πετυχημένες ταινίες που παρήγαγε η Disney κατά την αναγέννηση που πέτυχε το στούντιο στα 90's.

Παρόλο που η ταινία βαφτίστηκε live-action, η ιστορία δεν περιλαμβάνει κάποιον ανθρώπινο χαρακτήρα όπως ο αλητάμπουρας Μόγλης. Αναμένεται αφθονη χρήση CGI στα παρθένα τοπία και ίσως motion capture για τους ζωοπρωταγωνιστές. Αυτή φαίνεται να είναι η νέα δημιουργική κατεύθυνση που κυριαρχεί στη Disney και ο γνώμονας γύρω από τον οποίο ετοιμάζονται μερικές νέες ταινίες. (1 2)

Σημειωτέον ότι αυτό δεν επηρεάζει με κάποιον τρόπο το sequel του Jungle Book το οποίο θα σκηνοθετήσει και πάλι ο Favreau.

Δεν έχει ανακοινωθεί release date για καμία από τις δύο ταινίες.

Πηγή

Επίσημη ανακοίνωση της Disney
 
Last edited:






MAD

Σιαρτάκιας
Μηνύματα
5.251
Reaction score
1.161
Φανταστικό! κρίμα, θα ήθελα να δω στα επόμενα 25-30 χρόνια, την εξέλιξη της τεχνολογίας!!!
 





Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.592
Μηνύματα
2.865.184
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top