copland cta 401

Z

Zdimis

Guest
Ξερει καποιος αν υπαρχει ενεργος προενισχυτης στο κυκλωμα του copland για πηγη 0,7 νοlt η θα χρειαστει κ εξωτερικος ενεργος προ για τετοια πηγη?
 

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Μηνύματα
25.053
Reaction score
20.466
Δεν έχει προ, μόνον το κύκλωμα phono. Οι υπόλοιπες είσοδοι πάνε κατ' ευθείαν στα pot στάθμης και ισορροπίας, αλλά δοκίμασε, και το πιθανότερο είναι πως (θα νιώσεις ότι) δεν θα χρειαστείς πρόσθετο προ.
 
  • Like
Reactions: vet

Z

Zdimis

Guest
ευχαριστω ,το υποπτευιηκα απο την ανεμικοτατη παρουσια τοσο του ps1 οσο κ του audio nemesis.Ο προ μου δεν....κανει μαπα η συνεργεια ,αντε παλι το.silvernote magic box να ισσοροπησει την φαση μονο που ....στην συνεργεια με τον κοπλαντιο εισαγει χουμακι,θα ζησωμεν με αυτο η ...?
 

Z

Zdimis

Guest
Κ δυο λογια για αυτο το ενισχυτικο που φαινεται οτι με ξαναβαζει για τα καλα στις pushpullατες μπαμπατσικες περιπετειες.Ειπα αντιο στα αιλουροειδη sιnglendakia μου να πάνε σε ενα σπιτι να κανουνε παρεα με 99 kai 105 db ηχεια αφου ο ηχος των proac με κραταει δέσμιο και δέχθηκα την πρόταση για τράμπα,με δοκιμή .
Ασχημος βαρύς και μπακατελέ (αλλα με ενα μινιμαλιισο και απεριττη αισθητικη που σε βαζει σε σκέψεις),τον εβαλα να δω τι μπορεί να πεί στα proac d15 ωσαν τους βετερανους .με κατι ps1 μαγειρεμενα με κατι εξωτικά buffer και κατι αρχαια nos dac!!! :) τις πηγες μου.
Υποτιθεται οτι ηθελα το πσκ να ακκουσω για αν εκτιμησω αν ειμαι οκ και ετοιμος να αποχωριστω τη διαφανεια ,την αιθεριοτητα ,την αμεσότητα,το οργανικο φως των μπιζου μου για τις all around αρετες ενος μη αιρετικου ενισχυτικου ,του copland cta 401,το impact του ,το χαμηλό του ,τη ρώμη του ,τις παχιες μεγάλες μεσαίεες του και οτι εχει να δώσει απο φινέτσα....
Μετα απο μερικά κομμάτια κατάλαβα οτι ο ενισχυτης μου κάνει.
Γιατι εχει ενα μπάσσο που καταλαβαινεις λάμπα αλλά υπαρχει έλεγχος δεν ειναι στο περιπου με πολύυυ σώμα στην μεσοχαμηλή με αυτο το ompphhh της pushpullias που σε ξυπναει και εκτιμησαν τα d15 αλλά καμμια υπόνοια λασπουριας εκει κατω οπως σε άλλα αντιστοιχου σχεδιου τοολογιας κλπ μηχανηματα ,ξηγημένα πράματα.
Οι μεσσαίες μεγάλες και αναγλυφες προς το ματ και οχι φωτισμενες αλλά προβεβλημενες ελαφρα κυρίως ως παρουσία αλλά και βελούδινη χροιά αρκετα πριν το οριο της καταπίεσης σε μεγεθος ,η της γλυκαναλατιας σε χροια.
Υψηλές με παχια χροια σχετικα αρκετη ανάλυση και τρισδιαστατοσυνη ,δεν βιαζονται να σβησουν ,οι τρομπετες σιγουρα αλλου δαγκωνουν περισσότερο αλλα απο μέταλλικη χροια άπαιχτοι.
Σκηνη κανονικη σε πλατος πολλλλλλλύ μεγάλη σε βάθος,πειστικη σε υψος.
Εστιασμος πολυ κεντρο - ουτε pin point ουτε στο φλου.
Ικανοτητα οδηγησης μάλλον απο τα ατου του σχεδιου,υπάρχει ικανο χαμηλο ακομα και σε 80-85 db εντασεις.
Ο ενισχυτης παιζει με καποιο ειδικο βαρος τα θέματα και με εναν πολυ cool τροπο αστρεσάριστο καταφερνει να σου περασει μεγαλειο οπου αυτο υπαρχει,χωρις να γινεται αυτο με ενα φουσκωμα αφυσικο ,
Μια αισθηση σιγουριας καθως αρθρωνει ,οτι οπως και ναναι το επομενο μερος του θεματος θα το αποδωσει με ενα τροπο πριν ουρλιαξεις απο συγκινηση και σε ενα μηνα ψάχνεις τι φταιει τελικα, ή με ενα τροπο που να μην ειναι εντελως ουδετερος αλλα κ να μην προκαλει ισα για να μη βαριεσαι κλπ.
Η μουσικη αποδιδεται σε ρεαλιστικο ογκο και παρα το οτι δεν ειναι και το απολυτα liveαδικο ενισχυτικο με την εννοια του αμερικανικου ηχου πχ carry ,σαφως πιο κοντα σε αυτον παρα στον ιαπωνικο χτυπαει ομως και στοιχεια απο εγγλεζάκiα πολυ υπερατου οπως ματ μεσαιές με ανθρωπινη υπόσταση και ενα κυριλε μεγαλειο στα ξεσπάσματα που στα περναει απλάδεν πεφτεις κι απ την καρεκλα μαζι με το βιβλιο -αντε το πολυ να πέσει το βιβλιο .
Αυτα ,ισσοροπημένος τοσο οσο να μην ειναι αψυχος και συνηρθσμένος ,και με χαρακτηρα ωριμου δανδή καθως διεπεται και απο μια Α φινετσα η μουσικη του πρόταση ασυνιθιστη για push pull χωράφια στην μεσοχαμηλη κατηγορια τιμης .,επιασε δουλεια ο κοπλάντιος 3 5ωρακια την βδομαδα τάχει.
Παραπονο? νατανε ενργο το προενισχυτικο του τμημα γαμω τον μινιμαλισμό :)
 
Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: vet

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Μηνύματα
25.053
Reaction score
20.466
Ε όχι και άσχημος ο 401! Πάντως, αφού σου κάνει, και ανεξαρτήτως γούστου, αξίζει να ακούσεις μ' αυτόν αυτό, που θα το βρεις εδώ, καθώς κι αυτό.
 

vet

Audio, Δημοσιογράφος
Μηνύματα
8.232
Reaction score
8.119
Υψηλές με παχια χροια σχετικα αρκετη ανάλυση και τρισδιαστατοσυνη ,δεν βιαζονται να σβησουν

Αυτό ρε φίλε είναι ποίηση, ο Παρης Κ (ο ριβιουερ) θα το ζήλευε σίγουρα....
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.323
Μηνύματα
2.858.556
Members
37.895
Νεότερο μέλος
Mark Zappa
Top